ОвенЗа щастие звездите са на ваша страна и не се

...
ОвенЗа щастие звездите са на ваша страна и не се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 февруари: Лъвове, днес ще получите повече, отколкото заслужавате

Овен

За благополучие звездите са на ваша страна и не се обрисуват съществени конфликти и огромни проблеми във връзката ви. Използвайте този ден да отдадете нужното внимание на своите родители. Защитавайте личната си позиция и използвайте качествата си да убеждавате другите. Идеите ви ще излязат на напред във времето, без да се сблъскват с тези на околните ви. Това е по този начин, тъй като сте уверени и на първо място толерантни.

Телец

През този ден нещата ще преминат релативно добре. Любовните ви трепети ще внесат още повече прохлада и цвят във връзката ви. Това е идеалният ден за решение на проблеми и основаване на ново начало. Най-вероятно, през днешния ден ще прекарате денят в успокоение и уют. Ще бъдете очарователни и адаптивни. И въпреки всичко бъдете деликатни, тъй като тази ваша сензитивност може да бъде засегната от груби причини и думи от страна на някои хора.

Близнаци

Ще бъде добре да изразявате възприятията си, изключително през днешния ден. Вашето мислене ще се характеризира повече с топлота, в сравнение с с хладна обективност. Чудесна опция за положителни персонални диалози. През този ден мъчно ще скриете вашите недостатъци. Всеки човек си има своите добродетели и своите дефекти, тъй че не се тормозете. Днес всичко ще тече релативно безпрепятствено за вас, тъй като вие ще бъдете вътрешно уравновесени.

Рак

Вероятно, през днешния ден ви следва да вземете умно решение за положителното развиване на вашата връзка. Ще се наложи и двамата да обмените хрумвания и да извършите съответните взаимни отстъпки, с цел да уравновесите интимните си взаимоотношения. Денят е удобен да разрешите проблемите си с обичаният ви човек и да изгладите недоразуменията посред ви. Позволете на връзката ви да поеме в нова посока и започнете на чисто, спазвайки всички обещания, които взаимно сте си дали.

Лъв

Днес ще получите повече, в сравнение с заслужавате, каквото и да значи това. Вероятно, ще бъдете капризни повече от нормалното, поставяйки си прекомерно високи условия по отношение на обкръжението си. Звездите предизвестяват, че при всеки опит да наложите персоналното си мнение, споровете ще ескалират и грешките ви надали ще бъдат по този начин елементарно забравени и простени от страна на половинката ви.

Дева

Този ден е удобен за изясняването на въпроси от предишното ви, които са били дълго отлагани. Ще бъде добре да ги изчистите през днешния ден, в сравнение с след време да изригнат като вулкан, помитайки възприятията и на двама ви. Възползвайте се от опцията да оформите живота си, съгласно вашите персонални хрумвания, даже променяйки единствено една дреболия. Шансът е на ваша страна през днешния ден. Вероятно, получавате голям звезден подтик и ще можете да извършите живота си доста сполучлив.

Везни

Спрете и премислите всичко, което се е случило с връзката ви до тук, чака се нов, удобен стадий. Освободете се от предишното и преодолейте вътрешните загради в себе си. Така ще дадете път за една нова естетика във взаимоотношенията си. Вероятно ще си спазите своите обещания през днешния ден. Ако мъчно сте извоювали доверието на половинката си, постарайте да не създавате непотребни главоболия за обичаният ви човек.

Скорпион

За някои от вас, този ден ще ви се стори извънредно под напрежение. Споровете ще се завърнат с гръм и тропот и може би много мъчно ще се справите с доста значими въпроси в персонален проект. Бъдете по опция по въздържани. Вероятно, през миналите дни сте били под въздействието на мощно вътрешно напрежение, което ви е предиздвикало да реагирате непринудено и за най-малките неща. Затова, дайте си отмора и не мислете за предишното и изпитайте насладата от самия ден.

Стрелец

Изглежда, че през този ден имате всичко належащо, с цел да се почувствате щастливи. Затова се постанова да се погрижите на първо място за себе си, с цел да получите своето благоденствие. Вашата самонадеяност може да ви накара да изглеждате доста съпричастни към хората, само че другите има възможност да го интерпретират като надменност от вашата страна. Внимавайте с прекомерната сензитивност към обкръжението!

Козирог

Вашите стремежи ще бъдат чути от звездните плеяди. Най-добре заложете на дребните си стремежи и може би ще получите берекет за по-големите си такива. През този ден, евентуално ще можете да увеличите доста благосъстоянието си. През този ден ще се наложи да помислете добре от какво се нуждаете. Помислете за вашите стремежи и потребности, след което се ангажирайте интензивно с тях.

Водолей

Днес, евентуално ще сте склонни да се държите като дете, което се нуждае от поддръжка. Насладете се на грижите, които ще ви бъдат предоставени. Опитайте се да изграждате мостове и да вкарвате повече цвят във взаимоотношенията си. Малките неща могат да ви обезпокоят през днешния ден, само че това ще стане само по ваша преценка. Възползвайте се от този ден и предайте на живота си по-индивидуално допиране. Може да се чувствате по необикновен метод, както когато вършиме нещо ново.

Риби

При опция ще бъде добре да сте с обичан за вас човек, с цел да почувствате днешната естетика. Ако не сте в въодушевление, просто извършите първата стъпка, с цел да осъществите връзка с колегата ви. През този ден неналичието на информация може да ви депресира или да изпитате комплекс за непълноценност. От една страна, не би трябвало да се страхувате да придобиете повече информативни знания, само че въпреки това не би трябвало да се впускате в неща, които не ви засягат чак толкоз доста.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР