ОВЕН Вслушайте се в интуицията си днес. Това не може да

...
ОВЕН
Вслушайте се в интуицията си днес. Това не може да
Коментари Харесай

Роматична изненада за една зодия, друга сменя работата

ОВЕН

Вслушайте се в интуицията си през днешния ден. Това не може да се каже за препоръките, които ще получавате от другите. Дори рекомендациите, които се дават от сърце, постоянно ще са безполезни. Може да се наложи да се срещнете с хора, с които не се разбирате доста, само че това ще се окаже потребно.

ТЕЛЕЦ

Денят стартира с нови хрумвания. Основното, което ще се изисква от вас, е да определите целите и да изготвите проект за деяние. По-късно ще има време за другарство с другари. Ще получите потребна информация. Вечерта е чудесна за сантиментална среща.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден. Струва си да се възползвате от поддръжката на звездите, с цел да реализирате проектите си и да постигнете от дълго време открита цел. Отношенията с другите ще се развиват хармонично. Няма значение дали виждате човек за първи път или го познавате от доста години.

РАК

Днес няма да ви бъде елементарно да разграничите фантазиите и илюзиите от действителността. Преди да се захванете с осъществяването на каквито и да е хрумвания, консултирайте се с хора, които са в положение да посочат слабите им места. Следвайте съветоте им, в случай че желаете да съумеете. Неочаквани посетители ще ви зарадват.

ЛЪВ

Днес интуицията ще ви оказва помощ вярно да прецените личните си сили и желанията на другите. Вероятни са обилни промени към по-добро в връзките. Разбирате добре тези, с които преди не сте намирали общ език. Ако сте се скарали с някого, елементарно ще постигнете съглашение.

ДЕВА

Внимавайте с парите си през днешния ден. Лекомислени сте, когато се занимавате с финансови проблеми и това може да ви докара огромни неприятности. Ще ви се даде опция да укрепите остарели бизнес връзки, както и за запознаване с хора, които могат да се окажат надеждни съдружници.

ВЕЗНИ

Имате доста работа и би трябвало освен да се занимавате със личните си каузи, само че и да се грижите за другите. Хората към вас постоянно ще търсят помощта ви и в този момент е по-добре да не отказвате на никого. Парични доходи от ненадейно място ще ви обезпечи финансова непоклатимост за известно време.

СКОРПИОН

Днес сте затрупани с работа и по тази причина не би трябвало да губете времето си. Ще би трябвало да разрешите няколко сложни казуса. Няма кой да ви помогне с това, по тази причина разчитайте на себе си. След тежката едмица е добре да отделите повече време за отмора. Не започвайте нови задания.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня са вероятни дребни неприятности и досадни недоразумения. Ако не действате импулсивно, нещата скоро ще се оправят. Следобедът ще бъде удобен и забавен. Изработването на проекти е елементарно и използването им на процедура не изисква доста старания.

КОЗИРОГ

Днес способността да се противопоставяте на провокациите и да изглаждате сериозните моменти ще ви бъде доста потребна. Ще намерите отговори на някои значими въпроси и ще получите информация, която ще ви помогне да вземете вярното решение. Време е за сантиментална среща.

ВОДОЛЕЙ

Днес би трябвало да сте съсредоточени и търпеливи, с цел да свършите с огромна част от уговорките си. Не се поддавайте на страсти и провокации. Всичко ще зависи единствено то вашето решение. Съветите на другите няма да се окажат потребни. Някои от вас ще схванат, какви промени да създадат в живота си.

РИБИ

Хубав ден. Не постоянно ще е допустимо да реализирате проектите си незабавно. Приятели са подготвени да поддържат вашите инициативи, давайки ви чудесни препоръки. Дори да свършите доста работа, няма да се чувствате изтощени. Парични доходи и спонтанни покупки сигурно ще подобрят настроението ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР