ОвенВероятно, днес ще сте малко по-разсеяни от обикновено, но партньорът

...
ОвенВероятно, днес ще сте малко по-разсеяни от обикновено, но партньорът
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 септември: Овни, не се страхувайте да задавате въпроси към половинката си!

Овен

Вероятно, през днешния ден ще сте малко по-разсеяни от нормално, само че сътрудникът ви надали ще забележи това, защото ще е ангажиран с работата си. Ако не сте разбрали нещо в диалозите ви, то не се опасявайте да зададете въпросите, които имате.

В устрема си към повече власт може да деянията повече горделивост и пренебрежителност, което ще докара до конфликти с сътрудниците ви. Направете по този начин, че желанията ви за кариерно израстване да не са толкоз явни.

Насочете напъните си в разкриване на нещо практично, за което с наслада ще платите всяка една стотинка от цената му. Не правете компромис с качеството. Ако не през днешния ден, то някой различен ден може да ви изпадне нещо стойностно на добра цена, тъй че бъдете търпеливи.

Телец

За да имате триумф в срещите през днешния ден, ще се наложи вие да извършите първата крачка. Звездите ще ви поддържат в това да сте по-настоятелни и самоуверени в завладяването на нечие сърце.

Добрите ви каузи ще бъдат възнаградени, тъй че помогнете с каквото можете на вашите сътрудници, които по-трудно се оправят с новите технологии. Това ще ускори другарските ви връзки и цялостното отношение на всички от екипа ви към вас.

Не спирайте да се трудите и развивате в професионалната си област, даже сега финансовото ви положение да наподобява, че е в застой. Дайте всичко от себе по пътя към върха, към който сте се насочили.

Близнаци

Партньорът ви през днешния ден може да ви изненада с отлични знания в сфера, която досега не е била доста позната за него. Поздравете обичания си човек за добитите знания и препоръките, които ви е предал. Докажете на половинката си, че се гордеете с такава персона до вас.

В работата си сте привикнали да разчитате на първо място на себе си, създавайки усещане, че сте уверени в себе си. Големи спорове и работни саги не се обрисуват през днешния ден.

Ще имате добра облага през днешния ден, само че в случай че става въпрос за значими бизнес срещи с дълготрайни вложения, то изчакайте утрешния ден, който ще е по-благоприятен за сключване на контракти и съглашения.

Рак

Не е най-подходящото време за извършване на покупки, тъй че отложете всичко, което не ви е от първа нужда. Възможно е да имате разногласия с колегата ви по отношение на това, че харчите повече в сравнение с може да си позволите.

Ако имате личен бизнес, то се заемете с инспекция на всички документи, фактури и сметки. Не отлагайте това за идната седмица, защото ви би трябвало прецизен проект, с който да не излезете на алено в края на месеца.

Не изпадайте в крайности в спестяването и въздържанието от значими неща, единствено и единствено да имате съответна спестена сума в края на месеца. Бъдете гъвкави и не се подлагайте на прекалено много ограничения, изключително когато става въпрос за храната, която консумирате и здравето ви.

Лъв

Не е изключено сътрудникът ви да ви наговори някакви неща без доста много да мисли. Не приемайте всичко доста персонално и изчакайте бурята да премине, преди да отвръщате на словесните нападки.

Сега е точният миг да агитирате сътрудниците ви да се грижат повече за себе си и да предизвиквате групови тренировки. Може да се поинтересувате за карти с отстъпки и да изберете място, което ще е комфортно за множеството от вас.

Постарайте се да не изпадате в суматоха от нестабилното ви финансово положение. Обърнете внимание на обществения и персоналния ви живот като задачата ви би трябвало да бъде да ги съхраните, без значение от по-ограничения ви бюджет.

Дева

Партньорът ви през днешния ден може да ви опише нещо доста персонално от детството си, което да ви накара да се усмихнете. Приемете това като знак, че ви има голямо доверие и може да ви показа всичко без никакви терзания.

Днес, може да се наложи да ви възложат да свършите черната работа в офиса или да ви пратят да обикаляте на разнообразни места, с цел да разпространите рекламата за активността на компанията ви. Не се противете, че е пристигнал вашият ред, идната седмица ще е някой различен.

Ще получите парите, които очаквате по план, за който сте работили изключително. Удовлетворението от добре свършената работа ще ви направи по-щедри към околните ви хора, защото ще извършите някои обещания, които сте дали на половинката и децата си.

Везни

Днес, може би ще се чувствате също толкоз влюбени, както на първата ви среща с вашият обичан човек. Спомените от предишното ви ще ви накарат да се чувствате късметлии, че имате дълготрайна и постоянна връзка в продължение на години.

Започнете по-рано работа през днешния ден, с цел да съумеете да се справите с всички задания, които ви чакат на работното ви място. В противоположен случай, ще би трябвало да останете няколко часа след работното ви време, с цел да си свършите отговорностите.

Не бъдете прекомерно настоятелни и даже досадни, когато става въпрос за пари, които чакате да ви бъдат изплатени. Това може да подразни някои хора и да си изградят неприятно мнение за вас на база прочувствените ви прояви.

Скорпион

Не са изключени проблеми и трудности в персоналния ви живот, тъй че в този момент е значимо да сте обединени и да решавате всичко дружно, с цел да няма разногласия и спорове сред вас и половинката ви.

Превърнете работата в наслаждение и в случай че специалността ви го разрешава, може да слушате музика със слушалки за по-добро въодушевление и тонус. Това ще ви помогне да свършите доста повече работа без доста старания, до момента в който звучат обичаните ви песни.

Спестете пари през днешния ден като заложите на повече разходки измежду природата, вместо на скъпи заведения. Ще откриете, че може да си изкарате доста по-добре измежду приятна компания и приказни кътчета измежду природата.

Стрелец

Помогнете на половинката ви да стартира по-здравословен метод на живот и да се грижи повече за здравето си. Може да започнете от това да приготвяте сами вечерята си, която да включва повече салати и броколи да вземем за пример.

Време е да набележите някои по-дългосрочни цели, които да следвате в идващите няколко седмици, с цел да не губите фокус. Продължете да работите все по този начин стимулирано, а в случай че неотдавна сте били в отпуск, то ще сте цялостни с сила и нови хрумвания.

Основните ви разноски през днешния ден може да се свързани с поддръжка на колата ви. Уверете се, че всичко по транспортното ви средство е в редовност, изключително в случай че ви следва по-дълго пътешестване в идните дни.

Козирог

С разположението на планетите през днешния ден ще сте настроени за ваучър и занимания дружно с вашият сътрудник. Доброто ви въодушевление ще се отрази отлично на персоналните ви връзки, тъй че усмивката ви да не слиза от лицето ви.

Опитайте се, когато приключите с работата да се отдавате напълно на почивката и да прекарвате повече време с обичаните ви хора. Постарайте се да не си взимате работни задания за у дома, защото това няма да се отрази добре на персоналния ви живот.

Не е нужно да харчите маса пари, с цел да си изкарате добре няколко дни на плаж. С съответен лист за извършване на покупки и придържане към избран бюджет, може да се насладите на една чудесна отмора.

Водолей

Ако има нещо или някой, който ви тормози, то се пробвайте да споделите за това с колегата ви, защото имате потребност от неговата протекция. Не се срамувайте, защото може да разчитате на колегата ви, че ще ви отбрани във всяка една обстановка.

Постарайте се да поддържате връзка повече с сътрудниците ви, с цел да не губите време за ненужни неща, които никой няма да огледа и оцени. Правете това, което се изисква от вас и нищо повече като бонус.

Трудно е да се каже дали се справяте добре по време на финансова рецесия, защото облагите са на приливи и отливи, отличаващи се с известна неустановеност. Имайте самообладание и не се отхвърляйте от плановете, с които сте се захванали.

Риби

Сега е моментът да обсъдите с колегата ви до къде сте стигнали в осъществяването на проекта ви за взаимно бъдеще. Фокусирайте се върху това, което ви остава да извършите от листата си, с цел да се радвате на едно щастливо семейство.

Вероятно, ще се чувствате в стихията си инспирирани от топлото време и хубостта на морето. Сега може да създадете страхотни планове, които ще бъдат високо оценени от шефовете ви.

Много желаете да сте дисциплинирани с финансите си, само че желанието да си купите нещо, което ви е сграбчило вниманието ще надделее. Не се тормозете да си доставите малко наслада, като си извършите дребен подарък персонално за вас.

 Хороскопът е направен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР