ОвенВенера може да ви срещне с някой много привлекателен човек,

...
ОвенВенера може да ви срещне с някой много привлекателен човек,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 март: Везни – бъдете по-дисциплинирани, Дева – стремете се към хармония

Овен

Венера може да ви срещне с някой доста прелъстителен човек, който да ви направи мощно усещане. В случай че си търсите половинка, шанса да срещнете също толкоз занимателен човек като вас самите, е доста огромен.

Днес, ще сте във вихъра си и ще се справите сполучливо с всяка задача в работата си, по-добре от всеки различен път. Възползвайте се от тази позитивна сила, с цел да развихрете въображението си.

Сделките ви през днешния ден ще са сполучливи, в случай че методите с леки, грациозни стъпки. Очакват ви положителни облаги през този ден. Не допускайте да си пробвате шанса и в хазартни игри.



Телец

Вероятно връзката ви може да се нуждае от повече пресен въздух. Ще бъде чудесна концепция, в случай че извършите едно сантиментално пътешестване в спалнята, разпалвайки онази романтика, за която копнеете от много време.

В работата може да имате доста сътрудници, които смятате за ваши другари, само че когато би трябвало да ви създадат някоя услуга, внезапно може да осъзнаете, че има единствено един или двама души, на които може в действителност да разчитате.

Препоръчително е да добавите повече пари в спестовната си сметка, защото може да имате финансови усложнения през идващите дни.



Близнаци

Романтичният ви живот ще бъде в центъра на вниманието. Тези от вас, които слагат прочувственото преди всичко, могат да бъдат добре възнаградени. Ще извършите горещото си сърце с трепетна деликатност.

Меркурий ще подтиква творчеството ви по време на работа. Това може да ви разреши да бъдете видяни по доста забавен метод. За да бъде добре приета вашата заслуга, бъдете методични и дисциплинирани.

Това е може би един от най - положителните дни за осъществяване на огромни финансови транзакции или справяне с компликациите в бизнеса. Венера ще ви даде безупречна изясненост по паричните въпроси.



Рак

В любовния проект няма да бъдете наранени от промени в настроението. Вашата дипломация би трябвало да ви помогне да контролирате възходите и паденията. И двамата ще получите прочувствена поддръжка един от различен.

Много положителни планове в вероятност, само че бъдете търпеливи. Ще би трябвало да преодолеете трудностите, преди да съумеете да ги постигнете, тъй като едвам в близко бъдеще ще имате зелена светлина за деяние.

Уран ще продължи да носи изненада във вашите приходи във ваша изгода. Слънцето и Меркурий, от своя страна, ви дават обещание умения и изясненост в договарянията за контракт, и финансов нюх във вашите вложения. Накратко, в случай че се доверите на инстинктите си, ще пристигна времето за цялостни финансови подвизи.



Лъв

Ще изпитате моменти на мощна пристрастеност, само че с риск да се покажете по - взискателни от нормално. Ако приемете обичания човек подобен, какъвто е, разбирателството с него ще бъде съвършено. В противоположен случай е допустимо да възникне напрежение.

Много е евентуално през днешния ден да имате усложнения при опита ви да се свържете с някои хора, които касаят работата ви. Изглежда, имейлите ви ще бъдат непрочетени. Ще би трябвало да се справяте сами през този ден, без помощта на който и да е.

Днес, мъчно ще отсеете кои предложения са най-подходящи за вас и кои са просто подправени или с недействително понижение. Вероятно, много ще се лутате преди да решите какво тъкмо и от къде да си купите.



Дева

Благосъстоянието на околните ви ще бъде вашата съществена грижа. Ще се стремите да създадете атмосфера на естетика в фамилията си, просто тъй като, повлияни от Венера в нравствен аспект, ще се чувствате в естетика със себе си.

Днес ще ви е нужна повторна инспекция, която следва да се извърши, откакто приключите с избрана задача. В противоположен случай вие ще носите отговорност за позволените неточности.

Вероятно ще похарчите парите си за автомобил или неподвижен парцел. Трябва да сте необятно скроени, в случай че в действителност желаете да разпознаете цената на парите, изразходвани за вашия автомобил или къща.



Везни

Би било добре да сложите картите си на масата пред колегата си, без да се пробвате да скриете от неща, които нетърпеливо ще желае да узнае. Доброто ви отношение ще ви измъкне от всички прекомерно комплицирани обстановки.

Обстоятелства, благоприятстващи разширението на кариерата ви. Трябва да бъдете по - дисциплинирани, без да се увличате от страстите или чувствителността си. Ако съумеете, вашата мощ на деяние ще бъде много ефикасна.

По финансовите през днешния ден ще имате шанс. Склонни сте да бъдете екстравагантни с парите си и през днешния ден ще бъдете още повече такива. Може също да се почувствате изкушени да се отдадете на безразсъдно харчене на пари.



Скорпион

Като цяло връзките ви с децата ви ще бъдат лесни. Що се отнася до родителите ви, споровете са вероятни, само че вие ще намерите метод да ги неутрализирате. С вашите братя и сестри всичко ще бъде наред, в случай че имате спор, през днешния ден е моментът да го разрешите.

Днес планетата Юпитер ще ви предизвиква за по - добър работен климат на съгласие, като ви подтиква към повече приемливост и взаимни отстъпки. По - елементарно ще приемете разликите, които имате със своите сътрудници.

Добър финансов баланс, по принцип. Планетарните въздействия на деня ще ви разрешат да подобрите леко приходите си или най - дребното да организирате по - добре бюджета си, което ще ви разреши да избегнете някои ненужни разноски.



Стрелец

Ако смятате, че сте пренебрегнали връзката си в интерес на работата или други действия, време е да измененията отношението си. Уран внася вятър за възобновяване на брачния ви живот - повече непосредственост, по - добър разговор с вашия сътрудник.

С положителния приток на Меркурий, случайността и непредвиденото ще работят във ваша изгода. Ще срещнете хора, които ще ви бъдат от изгода в точното време. Всичко ще пристигна при вас с лекост.

Ако останете рационални, бюджетът ви ще бъде стабилен. Местните поданици, които икономисват, скоро ще могат да си разрешат хубав предмет, за който са мечтали отдавна.



Козирог

Очаквайте заря във вашето съпружеско небе. Ще прекарате ужасно с обичания човек. Ще можете да изразите по - добре своята обвързаност и деликатност половинката си, а също и да разсеете някои недоразумения.

Всички старания, които сте положили в продължение на доста месеци, с цел да подобрите професионалното си състояние, най -накрая ще бъдат сполучливи. Благодарение на този аспект на Луната ще получите същинска промоция. Ще преминете значим стадий и ще видите, че пътят към триумфа се отваря пред вас.

Натискът ще намалее ненапълно във финансовата сфера, само че въпреки всичко ще би трябвало да внимавате за Плутон, който ще продължи да въздейства на салдото ви. За благополучие, вие ще бъдете в положение да бъдете рационални по финансови въпроси.



Водолей

Ще можете, с поддръжката на Меркурий, да се борите дейно против нездравословните резултати на рутината в брачния ви живот. Също по този начин се възползвайте пълноценно от момента, с цел да укрепите брачните си връзки, да укрепите връзката, която ви свързва със брачна половинка или колегата ви.

Постарайте се да се въздържате от закупуване на офис техника и всевъзможни уреди през този ден, защото доста скоро може да се окаже, че закупената стока е дефектна. Не забравяйте да съхранявате всички документи, с цел да си нямате проблеми по-късно.

Ще бъдете прекомерно склонни да разчитате на щастливите си звезди, вместо да управлявате прецизно финансите си. Бъдете деликатни, мъчителни проблеми ви чакат, в случай че не положите нужните старания.



Риби

Бъдете дейни в общуването с хора, които живеят в чужбина. Тези от вас, които търсят своята половинка, през днешния ден може да имат триумф в това. Планетарната настройка е такава, че благоприятства свързването ви с чужденци и хора с друга просвета и разбирания.

Въпреки че имате ясно набелязани цели в работата си и се стараете да се движите по проект, през днешния ден на пътя ви може да се изпречат някои дребни проблеми, които да ви основат напрежение и стрес.

Това, което е работило като тактика за печелене на повече пари през вчерашния ден, през днешния ден може да се окаже неефективно. Ще се наложи да се адаптирате към актуалната обстановка и да измислите нещо ново, което да работи във ваша изгода.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР