ОВЕНВъпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате, не се очертават

...
ОВЕНВъпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате, не се очертават
Коментари Харесай

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Овните да внимават с думите и действията си, бизнесът на Везните се разраства

ОВЕН

Въпреки неприятните служебни диалози, които ще организирате, не се обрисуват проблеми на вашето работно място. Не приемайте спомагателни задания, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят. Избегнете утежняване на финансовото си положение. Не отлагайте деловите диалози, само че внимавайте в думите и дейностите си.

ТЕЛЕЦ

Ще съумеете да осъществите замислените цели с непримиримост и нерешителност. Преодолявате преградите по пътя към триумфа решително, само че без риск. Доверете се на вътрешен глас си и бъдете правилни към сътрудниците си. Пазете се от неприятели. Не бързайте да взимате решение за финансови вложения, макар предстоящите доходи.

БЛИЗНАЦИ

Доволни сте от работата си и ще получите хвалба от вашите сътрудници, която не трябва да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби. Ограничете срещите с деловите си сътрудници и не уговаряйте сключване на контракти в този ден, с цел да обмислите още един път клаузите, които пазят вашия интерес.
свързани новини34818на 31.01.202131953на 03.02.2018
РАК

Разговорите ще бъдат сполучливи, в случай че не се държите предизвикателно и не пропускате нито дума от казаното. Завършете дилемите си и не ги отлагайте. Очаквайте доходи, с които ще приключите сполучливо годишните си разплащания за предходната година. Каквото и да се случва към вас, не се впечатлявайте.

ЛЪВ

Бъдете деликатни, в случай че се постанова да предприемате решителни настоятелен промени. Не взимайте прибързани настоятелен решения. Погрижете се за ваш възрастен родственик. Делови оферти, даващи ви благоприятни условия за смяна на работното място няма да липсват и през днешния ден, само че ще ви притеснят, тъй като имате други цели.

ДЕВА

Верният метод към сътрудниците ви е метод да заслужите поддръжка на вашите проекти. Всички инициативи ви носят триумф, самопризнание и отлични доходи. Деловите ви връзките ще претърпят непредвиден поврат, който би трябвало да приемете умерено и да извлечете изгода за себе си.

ВЕЗНИ

Трудностите ви заобикалят, само че поради проблеми при вашите сътрудници се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов план може да ви провали. Помислете за кариерата си. Предпазвайте се от провокирани от вас финансови загуби. С изненада ще установите, че бизнесът ви се разраства.

СКОРПИОН

Бъдете уверени в триумфа си и той ще ви споходи. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически принадлежности. Вашите проекти може да се осъществят, в случай че сте задоволително дискретни и не ги споделяте с непознати или с хора, които не са доброжелателни, само че целят да измъкнат от вас нужната информация.

СТРЕЛЕЦ

Предстоящи срещи и служебни отговорности ви принуждават да останете и след края на работното време. Не се тормозете. Ще се справите без странична помощ и ще блеснете с уменията си. Не позволявайте да ви отклонят от служебните задания, които би трябвало да завършите. Успехът е с вас.

КОЗИРОГ

Подтиснати сте, тъй като ви убеждават, че няма да се справите със дилемите си, а вие неблагоразумно сте повярвали, изневерявайки на самите себе си и на вашия разсъдък. Още през днешния ден намерете най-новата информацията, която ви носи изгода. Успехите от начинанията не са ви обезпечени, по тази причина ги обмислете още веднаж преди да извършите крачката към тях.

ВОДОЛЕЙ

Прекалено сте инатливи и несговорчиви, поради неспособност да се примирите с наличието на хора, които ви обсаждат с настояванията си, без да имат право на тях. Оценката ви за разрешаването на проблемите ще бъде извънредно висока, тъй като ще осъзнаете аргументите, които са ги породили и ще избегнете грешките.

РИБИ

Ще изненадате всички с триумфа си и с отсъствието на каквито и да било финансови усложнения или проблеми на работното място. Деловите диалози могат да бъдат сполучливи, в случай че не прекъсвате събеседниците си. Възможни са загуби. Отхвърлете най-неотложните си задания.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР