ОвенВ Деня на любовта не бъдете прекалено критични към себе

...
ОвенВ Деня на любовта не бъдете прекалено критични към себе
Коментари Харесай

Романтика и страст за четири зодии, пета получава подарък

Овен

В Деня на любовта не бъдете прекомерно сериозни към себе си. Някои от проектите ви ще се трансформират, само че те единствено ще създадат празника още по-незабравим.

Телец

Очаква ви един в действителност любовен ден. При вас той ще бъде съпроводен с доста сполучливи рационални последствия, които ще се отразят позитивно на живота ви.

Близнаци

Този ден ще ви зарадва с доста цветя и самопризнания. Не се колебайте да отговорите със същото без да броите кой какъв брой е дал. Всички имаме разнообразни потребности.

Рак
Днес ще получите доста от това, което сте желали от колегата ви. Дали и вие му давате това, от което той има потребност или единствено, което на вас ви харесва?

Лъв

През този ден не подминавайте празника. Има дни, които са специфични и може да покажете и дадете повече от себе си. Не пропускайте да се изявите.

Дева

Този ден е доста изтънчен, такива бъдете и вие. Държанието ви ще впечатли. Ако сте изцяло откровени в желанията си ви чака продължително благополучие.

Везни

През този ден самите вие може да извършите празника си. Вгледайте се в себе си и не позволявайте на никого да помрачи настроението ви.

Скорпион

През този ден ще получите всичко, за което сте мечтали, само че не по метода, по който сте си го представяли. Нека това не понижава цената му. Не бъдете дребнави.

Стрелец

Днес няма да съумеете да игнорирате всеобщата еуфория. Вместо да упорствате се включете в настроението. Може и да ви хареса.

Козирог

Днес мъчно ще може да бъдете конкурирани в изявата ви за обич. Не очаквайте това от колегата ви. Нека дейностите ви бъдат безкористни.

Водолей

Каквото и да извършите през днешния ден ще бъде скъпо за колегата ви. Няма неприятно да вложите повече традиция. едно цвете не е обидило никого.

Риби

Заложете на сигурното. Всичко, което бушува във вас може да сътворите в изкуство. Не очаквайте да бъдете изцяло разбрани. Насладете се на това, което имате.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР