ОвенТези от вас, които търсят сериозна връзка, днес няма да

...
ОвенТези от вас, които търсят сериозна връзка, днес няма да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 февруари: Близнаци, ще разберете как парите подобряват настроението

Овен

Тези от вас, които търсят сериозна връзка, през днешния ден няма да имат триумф в любовта. Това, което може да очаквате е занимания в приятна компания и флирт, само че нищо повече от това.

Бъдете доста деликатни, защото доста елементарно може да се разсейвате по време на работа със странични неща в мрежата, а от това да пострада работния развой както и резултатите.

Най-вероятно във финансов проект, събитията ще очертаят съществени страсти в характера ви, когато става въпрос за пари. Вашите финансови решения през днешния ден, ще се основават най-много на страстите.

Телец

Днешното систематизиране на планетите, засягащо бранша ви на любовта и връзките, няма да е доста удобно и това може да породи напрежение и разногласия с вашата половинка. Трудно ще постигнете единодушие по едни или други въпроси.

Нещо изцяло ненадейно може да обърка проектите ви през днешния ден и да ви изправи през сложни решения. Опитайте се да заобиколите проблематичната обстановка, без това да навреди на психическото ви положение и резистентност.

Меркурий би ви оказал помощ доста през днешния ден, изключително когато би трябвало да вземете решение обвързвано с дълготраен резултат. Денят ще е подобаващ за покупки като техника или мебели, които ще се употребяват години наред.

Близнаци

Днес, ще имате шанс в интимния си живот, защото ще получите морална поддръжка от фамилната ви половинка. Влюбените двойки да имат подготвеност да изведат връзката си на по-високо равнище.

Влиянието на Слънцето ще ускори вашето обаяние, тъй че ще можете с лекост да упражнявате въздействие над сътрудниците и клиентите ви. Уменията ви да убеждавате хората към вас ще ви се отплатят уместно.

Денят ви може да стане образец по какъв начин парите може да ви подобрят настроението и да ви донесат благополучие. Нещата, които ще си купите или инвестирате през днешния ден, ще покачат самочувствието ви и ще ви създадат по-уверени.

Рак

Не обръщайте внимание на дребните, битови проблеми, а се фокусирайте върху цялата картина обхващаща вашата връзка. Проявете самообладание по отношение на решаването на значими въпроси, касаещи взаимното ви общуване с любовта на живота ви.

Ще е належащо да бъдете доста деликатни и деликатни към сътрудниците си или подчинените. Вероятно, имат потребност от поддръжка. Дайте им я и не допускайте настроението ви да излезе отвън орбитата си.

По опция харчете по-малко. Най-вероятно денят ще ви притисне финансово, от което ще последват съществени проблеми в фамилните ви връзки.

Лъв

Независимо дали сте обвързани или сте неангажирани подготвени за нова връзка, не бързайте да си вършиме заключения за любовта. Нещата не постоянно са такива, каквито наподобяват.

Да бъдете на управителна позиция е отлично, само че не постоянно е елементарно да се задържите дълго време на това място. Ще би трябвало да се потрудите да останете там, където сте, защото набезите от съперниците ви, ще са много настъпателни.

Днес, ще имате силите да се справите с всевъзможни финансови проблеми, без това да навреди на бюджета и спестяванията ви. Разумният метод и въздържанието от покупки за проява на висок статус, ще са ключът ви към триумфа.

Дева

Не е изключено да имате разногласия с вашата половинка. Нереалистичните упования на половинката ви ще станат обект на полемика и развълнуван спор, който може да прерасне в сериозен скандал.

Добрият работен проект може да ви помогне да се изкачите до върха и да останете там оптимално дълго. Колкото по-постоянни сте и се придържате към разпоредбите, които сте си наложили, толкоз по сполучливи ще сте в кариерата си.

Бъдете доста деликатни, в случай че работите с бизнес сътрудници и делите облагата си. Има възможност да бъдете подведени и излъгани, тъй че добре четете документите, които подписвате.

Везни

Всякакви излизания и наличие на събития, събиращи доста хора със сходни ползи, ще са сполучливи за основаване на контакти, които могат да се окажат повече от другарски.

Покажете какъв брой дейни и инициативни сте, без да се постанова някой да ви споделя какво би трябвало да бъде направено. Свършете работата още преди да ви бъде предоставена и изненадайте управата.

Всеки път, когато бележите растеж на облагите, ориста ви подлага на тест, тъй че отделете дребна сума за щедрост. Не чакайте някой да ви изиска помощ, а вие сами отидете при нуждаещите се.

Скорпион

Венера ще ви даде убеденост да изразите възприятията, които изпитвате към вашата половинка. Може би, първоначално ще се чувствате несигурни да започнете този диалог, само че извършите ли първата крачка, всичко ще си пристигна на мястото.

Много е евентуално през днешния ден да би трябвало да останете няколко часа след привършване на работното ви време, с цел да довършите неща, които не търпят отсрочване за идващия ден. Правете си дребни почивки на постоянно, с цел да сте работоспособни до края на деня.

Днес, може да сключите доста добра договорка за неподвижен парцел, изключително в случай че имате прочут или родственик, който взе участие в покупко-продажбата.

Стрелец

Планетарната сила през днешния ден ще ви помогне да проведете по-сериозен и изчерпателен диалог с вашият сътрудник, засягащ тематики като брак, семейство и деца. Обсъдете всичко това, което ви тревожи.

Звездите може да ви поднесат обстановка на работното ви място, която да ви изправи пред обстановка, която ще ви провокира да извадите всичките познания, умения и качества, които сте натрупали години наред.

Разходите ще се покачат през днешния ден, може би би трябвало да помислите за работа, която ще ви донесе спомагателни доходи. Вероятно ще изпитате усложнения, само че за сметка на това резултатите ще бъдат ефикасни.

Козирог

Планетите през днешния ден ще са по този начин ситуирани, че да съумеете да се отпуснете и да покажете на половинката си всичко, което мислите и чувствате, без боязън и терзания от отменяне.

Звездите през днешния ден ще ви дадат знак, че може би е по-добре да стоите надалеч от машини и механически устройства, защото вероятността от неволна неточност е огромна. Както се споделя си отваряйте очите на четири.

Бъдете по-обрани в вложението и покупките. Възможно е да се подведете или да бъдете подведени, което ще докара до безразсъдно харчене на пари. Опитайте се да овладеете пристрастеностите си, с цел да не съжалявате горчиво.

Водолей

Възможно е да почувствате, че връзката ви става все по-хладна. Картината не е чак толкоз отчайваща, през втората половина от деня обстановката ще се позатоплят. Проявете повече самообладание.

Умението ви за работа в екип е едно от най-търсените и ценени от работодателите, тъй че покажете всичко, на което сте способни в това отношение. Помагайте на сътрудниците си и не влизайте в пререкания.

Днес би трябвало да бъдете доста прецизни и в това време внимателни. Възможни са груби неточности в изчисленията на финансовите ви сметки.

Риби

Настоящата астрална сила ще е удобна за основаване на прелестни мемоари с обичания ви човек. Направете по този начин, че постоянно да си спомняте преживяванията от този трогателен ден.

Задава се тежък интервал в професионалното ви развиване, тъй че се подгответе за по-натоварен и стресиращ ден. Направете си явен проект, който да следвате.

И този ден няма да бъде удобен по финансовите ви въпроси. Въпреки това, няма аргументи за терзания и обезсърчение. Внесете повече баланс в себе си, с цел да останете удовлетворени от финансовото си положение.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР