ОвенТази неделя мястото ви е сред природата. Опитайте се да

...
ОвенТази неделя мястото ви е сред природата. Опитайте се да
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя /1 април 2018/

Овен
Тази неделя мястото ви е измежду природата. Опитайте се да видите всички красиви неща и да им се насладите напълно. Вечерта избягвайте гледането на тежки филми, изберете си комедия.

Телец
Тази неделя ще бъде отражение на положението на възприятията и мислите ви. Ще се изненадате какъв брой промени са настъпили у вас през последните седмици. Отсейте ненужното и продължавайте напред.

Близнаци
Тази неделя бъдете грижовни към себе си и преценете кое от отговорностите си може да отложите. На всяка цена си оставете задоволително време за сън.

Рак
Тази неделя помислете добре по какъв начин ще разпределите уговорките си през зимните месеци. Има занимания, които вършиме единствено, тъй като сте привикнали. Може би е време да се разделите с тях и да изберете нещо ново.

Лъв
Тази неделя може да е уморителна поради всички релаксиращи мероприятия, които сте възнамерявали за през днешния ден. Още към обяд ще разберете, че не е трябвало да се товарите толкоз доста. Не бързайте да се уговаряте за вечерта.

Дева
Основната ви задача за почивния ден ще бъде да чуете другите. Вероятно ще имате среща с родственици и ролята на добър слушател няма да ви се размине. Опитайте се да изслушате индивида до края.

Везни
Тази неделя може да ви върне към спомен или по-скоро предходен опит. Точно това ви е нужно в този момент. Колкото и ексцентрично да ви се вижда потреблението му за решавате на казуса. Опитайте, съвсем несъмнено е, че ще ви свърши работа.

Скорпион
Тази неделя ще ви срещне с човек, който ще преобърне визия ви за значима част от живота ви. Не е наложително да приемате напълно мнението му, само че помислете върху това по какъв начин наподобяват нещата от другата позиция.

Стрелец
Тази неделя ще ви притисне с потребността да се заемете с нещо ново. Не се отхвърляйте до момента в който не го откриете. Не се отхвърляйте и в случай че установите, че е доста непривично за вас. Не се опасявайте от предизвикването.

Козирог
Тази неделя може да си позволите повече капризи от нормално. Единственият риск не е да се разглезите прекомерно, а да не се уморите от доста наслаждение. Оставате си време и за отмора.

Водолей
Тази неделя ще ви изненада с непредвиден прилив на сила и предпочитание за работа. Ако сте решили, че не ви се стои на едно място – действайте. Вечерта ви чака сантиментална изненада от страна на обичания ви човек.

Риби
Ако се чудите дали сте постъпили вярно или не, сигурно към този момент няма значение щом е отминало. Денят подготвя към едно по-разумно държание от ваша страна, което в никакъв случай не ви е в остатък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР