ОвенСякаш се движите на заден ход днес. Това не означава,

...
ОвенСякаш се движите на заден ход днес. Това не означава,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 22 декември 2022 г.

Овен

Сякаш се движите на заден ход през днешния ден. Това не значи, че не можете да бъдете продуктивни. Може да се наложи да измененията метода си. Внимателно преценете обстановката, преди да продължите. Някой може да се пробва да ви пресече. Бъдете умни по отношение на опровержението си. Челният пердах не е най-хубавият метод. Опитайте да разсъждавате. Може да откриете, че има елементи от пъзела, за които не сте знаели.

Днес нещата би трябвало да вървят добре за вас. Във въздуха има в допълнение успокоение, което ще ви помогне да успокоите нервите си. Няма потребност да вършиме нещата по-сложни от нужното. Отговорите на нещата в действителност са много елементарни. Всичко, което желаете, евентуално е на една ръка разстояние. Не е нужно да ходите надалеч, с цел да намерите това, което търсите.

Близнаци

Може да наподобява, че през днешния ден някой е излял кофа с вода върху главата ви. Изглежда, че огънят ви е загаснал. Имайте поради, че това е единствено краткотрайно и че вашият вътрешен пламък скоро ще се разпали още веднъж. Засега може да отделите това време, с цел да забавите темпото и да се отпуснете. Използвайте това като опция да помислите и да се настроите към вашата сензитивна, грижовна природа. Нека някой различен поеме юздите.

Рак

Напрежението може да нарасне през днешния ден, защото нещата доближават до огромна прочувствена кулминационна точка. Може да наподобява, че всички желаят да ви заловен, само че повече от евентуално тази параноя е плод на вашето въображение. Не се увличайте по налудничави сюжети, които нямат съображение в действителността. Хората може да работят безразсъдно, тъй че не се изненадвайте, в случай че на никое място не се намират разсъдък и логичност.

Лъв

Повече от евентуално е да бъдете въвлечени в извънредно интензивна прочувствена драма, в случай че не внимавате. Опитайте се да останете спокойни и събрани. Намерете безшумно, насаме място, където можете да се отпуснете. Енергията ви е налице, само че може да е по-резервирана и фина в ден като този. Бъдете постоянният оазис в вилнеещия ужас. Помирете се с хората към вас.

Дева

Днес ще намерите мощ във вътрешните си запаси. Не се колебайте да оставите най-дълбоките си мисли да излязат нескрито. Дръжте антената си вдигната. Ще откриете, че във въздуха има електричество, което поддържа страстите на хората на пиково равнище. Следвайте инстинктите си и имайте поради, че това е може би най-хубавата ви отбрана против провокациите на деня. Рационалното мислене е надценено.

Везни

Може да се почувствате малко бавни през днешния ден. Вашият войнски дух би предпочел да остане у дома на дивана, в сравнение с да стане и да се бие. Това е добре. Може просто да имате потребност от отмора от търсенето на международно владичество. Не забравяйте, че положителният водач също отделя време да седне и да обмисли последните събития, с цел да направи по-добри проекти за бъдещето.

Скорпион

Вашата сензитивност е мощна през днешния ден. Ще откриете, че вашето разбиране на обстановки е тъкмо в задачата с истината по въпроса. Имайте поради, че с цел да бъдете сполучливи, няма да е належащо да карате никого да прави това, което желаете. Повече от евентуално ще можете да постигнете повече, просто като се настроите към вашата възприемчива, нежна природа.

Стрелец

Днес може да се почувствате малко комплицирани. Може да наподобява по този начин, като че ли вятърът ненадейно е бил свален от платната ви. Не се обезсърчавайте от бавната тежест на деня. Възползвайте се от опцията да се отпуснете и да презаредите батериите си. Направете малко вътрешно разсъждение, за разлика от ориентираното на открито придвижване. Най-ценният урок, който би трябвало да научите, е търпението. Напомняйте си това през целия ден.

Козирог

Днес е отличен ден за вас. Ще бъдете добре пристигнало допълнение към всяка навалица. Вашата възхитителна природа е най-активна. Имате неповторимата дарба да бъдете нападателни, с цел да получите това, което желаете, без да нарушавате потока на сила към вас. Хората почитат и почитат вашите чувствителни, грижовни качества. Това ще завоюва играта за вас.

Водолей

Днес светът евентуално няма да се върти към вас, тъй че свикнете с това. Въпреки че това може да не е новината, която желаете да чуете, това евентуално е новината, която най-вече би трябвало да чуете. Използвайте невероятната си пристрастеност, с цел да подхранвате другите. Мислете по-малко за себе си и повече за хората към вас, изключително за вашето семейство. Стойте покрай дома и се грижете за домакинската работа.

Риби

Започнете бездънен, логичен диалог с някой, с който сте изгубили връзка. Възможно е един дълъг и противен спор да е на ръба на разрешаването. Всичко, което би трябвало да извършите, е да извършите първия ход. Във въздуха има доста откровена, любяща сила, която ще ви помогне да насърчите сензитивен, гальовен метод. Намерете връзка с някого, за който не сте знаели, че е там.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР