ОвенСитуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да

...
ОвенСитуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 1 февруари 2024 г.

Овен
Ситуацията през днешния ден ще бъде доста забъркана и по тази причина би трябвало да се подготвите. Вие ще се окажете сред две враждуващи страни, и имайки поради Вашата смелост, с която по този начин се славите, безспорно ще съумеете и да потушите спора. Възможно е, да се сблъскате с нечия злоба или засегнатост, и тогава би трябвало да помолите приятелите си за помощ, защото би било доста мъчно да се справите с това независимо.
Телец
През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.
Близнаци
Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои значими въпроси не можете да разчитате на поддръжката на сегашните си сътрудници, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, който в миналото сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до напълно наскоро сте смятали за значими. Възможно е и да не се постанова да търсите поддръжка извън, защото старите полезности към момента са живи в душата Ви и са в положение да Ви станат морална опора.
Рак
Оказвате се безсилни пред неподходящото стичане на събитията в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, само че за жалост единствено на някои ( дори - на доста малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да реализират това наслаждение. Има риск да загубите доверието на индивида, от който зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете упованията на евентуалния шеф. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в персоналните връзки, и на процедура няма да имате мотиви за паники и безредици. Ще Ви зарадва опцията да обкръжите обичания човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате откровена признателност.
Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.
Дева
В непривична конюнктура Вашият любим може в края на крайщата да Ви покаже, какъв брой доста значите за него. Обърнете внимание на това, че доста неща тази заран ще се развиват мъчно, със забавено движение. Отменете плануваното за през днешния ден вървене по магазините и за покупки - не се предлага да се запасявате за дълъг интервал. Има възможност през днешния ден да възникне спор с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не подценявайте профилактиката.
Везни
Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е необикновено - прекомерно. Всъщност, любовта и разсъдъка не се съчетават изключително, и по тази причина Вашата половинка няма да бъде във екстаз от измененията, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си въпреки и капчица от своето всекидневно безумие...
Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.
Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква активност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте препоръките на своя другарка, по какъв начин да постъпвате в любовните връзки. Предстои Ви диалог с авторитетни настойници. Възможно е, това да бъде от изгода за Вашите ползи. Има заплаха през днешния ден да се опитате да се пандизите в себе си, а това по никакъв начин не би било от изгода за Вас. Помнете, че фамилията е нежен бистър съд,, за запазването му.
Козирог
Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.
Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...
Риби
Ще се наложи да деянията невероятна еластичност, с цел да избегнете компликациите и споровете в връзките с околните си. Днес към Вас предявените условия ще бъдат толкоз високи, колкото и спорни, че да им отговорите ще бъде просто невероятно. Не жалете време за пояснения и не мислете, че не Ви слушат - най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е доста сполучлив за правене на покупки - придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете неточност в избора, а и парите си няма да похарчите на вятъра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР