ОВЕНЩе срещнете трудности в този почивен ден, породени от организиране

...
ОВЕНЩе срещнете трудности в този почивен ден, породени от организиране
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците да посрещнат новата година с доволство, Козирозите – с радост и красиви мечти

ОВЕН

Ще срещнете компликации в този почивен ден, подбудени от образуване на значимо задгранично пътешестване, което сте приели преди време. Очаквайте  успехи и изгода от приключването на от дълго време стартирани занимания, които отлагахте поради липса на време. Завършете започнатите задания до обед. Меркурий е към момента назадничав. Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си, да се приготвят за новогодишната вечер. Покажете им, че ги обичате и подгответе дребни подаръчета, които да ги зарадват. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия. От вас зависи да приключите годината на високо равнище и да посрещнете Новата 2024 година.

ТЕЛЕЦ 

Причината да сте неуверени в почивния ден е подбудена от разочарованието ви от сътрудници, на които сте имали доверие, само че са ви предали. Не се включвайте в вложения, свързани с нови планове, с които не сте осведомени. Търговците жънат непредвиден триумф в този ден. Преодолейте вашата сензитивност, колебливост и подозрения, макар ретроградния Меркурий. Несемейните ще срещнат подобаващата половинка в края на декември, само че в случай че прекалят с претенциите си рискуват да се разделят без да са се сближили и опознали. Не се отдавайте на полови удоволствия, тъй като една разлъка ще ви нарани. Бъдете откровени в връзките, посрещнете с усмивка и доволство Новата 2024 година.

БЛИЗНАЦИ 

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този почивен ден. В противоположен случай сами ще блокирате вашия късмет да приключите със дилемите си в границите на работният ден.  Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте неточност в миналите дни според условията на ретроградния Меркурий. Поправете я, откакто заредени с убеденост. Обърнете внимание на връзките си в фамилията. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите. Привлечени от сексапила на новото си завладяване не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното замайване. Посрещнете Новата 2024 година.

РАК

Бодри сте и изпълнени с готовност за деен почивен ден, типично за вас е най-вече да работите. Неотразими сте. Засилва се вашата убеденост на работното място, само че ще си спечелите врагове. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще провокират неодобрение във вашите сътрудници. Спокойно им обяснете къде са пропуските им, както изисква ретроградния Меркурий. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви разрешат да изживеете полови наслаждения. Очакват ви разправии с околните ви поради възрастни родственици, които не се оправят без вас и пречат да пътувате.  Без значение дали сте вкъщи или с компания посрещнете в положително въодушевление Новата 2024 година.

ЛЪВ 

Днес е почивен и ви чакат  предимно материални триумфи, макар че е края на месеца. Не пропилявайте възможностите си за доходна работа поради прекомерно дълъг размисъл и несигурност при към момента ретроградния Меркурий. Разпределете вярно работата си, с цел да завършите започнатите задания до края на деня. Новата година е на прага ви. Посрещнете я умерено и в естетика с вашите близки. Поговорете с околните си, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете, поради изневярата и неналичието на полов живот. Весело посрещане на Новата 2024 година!

ДЕВА

Не давайте заеми, даже и в случай че родственици ви желаят помощ в почивния ден. Бъдете деликатни при разискване на работа, обвързвана с публични организации и финансови  документи. Внимателно се запознайте със наличието и смисъла на документите с цел да не сте в несъгласие с ретроградния Меркурий. Ще имате проблеми в общуването, в случай че сте прекомерно претенциозни и условията ви към близките са високи. От вас зависи да не си разваляте настроението. Във ваша изгода е, макар деловата ви ангажираност вечерта да обърнете внимание на фамилията си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях единствено тъй като се инатите и закъснявате. Весело посрещане на Новата 2024 година!

ВЕЗНИ

Бъдете сериозни към постъпките си и не се изненадвайте, в случай че в почивния ден се опитат да ви излъгват. Неувереност в силите ви е причина за разграничаване на хората от вашето обграждане. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте проектите си, с цел да не ви вреди ретроградния Меркурий. От сутринта ще валят оферти за спомагателна работа, освен това в последния ден на годината. Няма по какъв начин да ви се размине без проблеми този ден. От една страна си имате вашите отговорности, от друга фамилията е натоварило вас с решението къде да празнувате, а по-късно несъмнено ще недоволстват и мърморят. Весело посрещане на Новата 2024 година!

СКОРПИОН

Не е изключено в почивния ден в живота ви да се появят авторитетни хора, които да ви бъдат потребни. Не провеждайте  делови диалози за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на фрапантни условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, по този начин и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми, единствено в случай че сте несъмнено в триумфа си. Меркурий е назадничав. Все още сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни, само че хармонията е към момента надалеч от връзките ви.  А и Новата 2024 година изчаква да я посрещнете с положително въодушевление и в положително здраве.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, само че не пречи да водите умерени диалози. Бъдете обективни към настояванията на сътрудниците си и търпеливи при диалози с тях, в случай че имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще докара до финансови загуби. Трудностите са преодолими, само че са подбудени и от вашите дейности в интервала на ретроградния Меркурий. Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки. Изходът не е в невярност от ваша страна, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание. Идва Новата 2024 година. Посрещнете я с доволство.

КОЗИРОГ 

Имате сили да се справите с компликациите по пътя си в почивния ден макар неприятностите, които ви основават вашите близки. Пътуванията са сполучливи и при ретроградния Меркурий. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на страстта и да постигнете задачите си.  Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия. Новата 2024 година чука на вратата ви. Посрещнете я с наслада и красиви фантазии.

ВОДОЛЕЙ

Избегнете неприятностите и споровете със странични хора, в случай че се сблъсквате с тях в този почивен ден. Очаквайте вест за възстановяване на материалното положение – справедливо и навременно. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че сте рационални и умерени. Не се захващайте с нови задания, според повелята на ретроградния Меркурий. Вашите брачни половинки са излезли отвън себе си от терзание поради интригите, с които ги засипват доброжелатели.  Докажете им, че сте им правилни и ги обичате, а по-късно се отдайте на полови наслаждения. Посрещнете с положително въодушевление Новата 2024 година.

РИБИ

Денят е почивен, само че изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и вкъщи. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши другари и да се доверите на сътрудниците си. Не взимайте сами значими настоятелен решения, тъй като ще допуснете неточност, водеща до загуби. Не сядайте зад кормилото. Направете проектите си и за идващия месец, тъй като след два дни Меркурий завършва ретроградното си придвижване. Във ваша изгода е предпразнично да деянията с разсъдъка си еластичност в диалозите с околните си, с цел да си спестите проблемите вкъщи. От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия. Подгответе се да посрещнете Новата 2024 година.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР