ОвенЩе изживеете чудесна неделя, ако не привличате хорското внимание върху

...
ОвенЩе изживеете чудесна неделя, ако не привличате хорското внимание върху
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 3 април: Спокоен ден за Близнаци, запознанства за Стрелец

Овен

Ще изживеете чудесна неделя, в случай че не притегляте хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате към злословия. Бъдете изключително консервативни към всевъзможни оферти за разискване на политиката. Луната изисква от вас да позволите на разсъдъка да бъде водещ. В противоположен случай напрежението ще ескалира и може да ви докара до дейности, за които ще съжалявате след време.



Телец

Възможно е през този ден да сте нервни и постоянно да изпадате в спорове за напълно дребни и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията. Вероятно ще имате нелицеприятни конфликти с ваши родственици или близки. Ще упорстват тяхното мнение да се одобри като меродавно.



Близнаци

Този ден се обрисува да бъде обагрен в приятни тонове и умерено предсказуем. Със сигурност ще може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения вашите проекти. Вероятно ще се радвате на топли връзки в фамилията. Можете отлично да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за всевъзможни срещи, даже по въпроси свързани с бизнеса или работата.



Рак

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите несъгласия на междуличностно равнище. Възможни са известни разтърсвания в фамилните връзки. Ще се наложи да си мерите приказките и да не проявявате характеропатия в държанието си. Възможно е да се появи дразнител през днешния ден, с който ще би трябвало да се справите още в зародиш.



Лъв

Денят ще бъде много сполучлив, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви поучават да запазите успокоение и оптимизъм. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не пандизите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате дружно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет.



Дева

През този ден съществена задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате прочувственото си положение, тъй като следва да се сблъскате с избрани престижи в живота си и един път вечно да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата вест е, че ще разполагате с цялостния късмет да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и стремежи.



Везни

Днес ще можете да се радвате на поддръжка отстрана на околните, роднините и най-много на половинката. Предстоят ви удобни промени в любовта, а самотните даже имат шанса да срещнат подобаващ човек. Твърде евентуално е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната вест е, че ще бъдете много разсеяни, тъй че внимавайте когато пазарувате.

Скорпион

Очаква ви много натоварена откъм душевен дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви манипулира, да ви наставлява и да ви дава препоръки под предлог, че е за ваше положително. Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да вършиме не поискано положително. Може би ще си извлечете поука, че точно това положително не е оценено както прилича.



Стрелец

През този ден вие ще бъдете все по-запленени от взаимоотношенията в живота си. Ще поддържате връзка на независимост и като че ли приключвате все по-лесно връзки, които до този миг са ви се коствали тежки. Вероятно ще преплетете ползите си с хора, като съответно и без непотребни заобикаляния ще им споделите своите планове и стремежи.



Козирог

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на дейностите, които провокират вашия разум и разсъдък. Ще бъдете предизвикани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се колебайте да се откажете от тяхната поддръжка единствено и единствено да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-много когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.



Водолей

Звездите са безапелационни, че би трябвало да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации през този ден. Ако съумеете да се справите с това, въздействието на отрицателните трендове ще бъде минимално. Избягвайте спорове и разногласия с близки другари и родственици. В противоположен случай рискувате да си осигурите цялостна капитулация.



Риби

Твърде евентуално връзките ви с околните хора през днешния ден да ви зарадват. Приятелите ще бъдат подготвени да ви оказват помощ във всяко начинание и ще ви поддържат. Вероятно е разрешаване на проблем, обвързван със здравето. Бъдете по- деликатни, в случай че сте решили да пътувате. В връзките с околните родственици вероятно ще царува цялостна естетика.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР