ОвенПрочетете ощеНе задържайте в себе си негативните емоции, а се

...
ОвенПрочетете ощеНе задържайте в себе си негативните емоции, а се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 юли: Риби- ограничете излизанията си, Телец- избягвайте контакт в социалните мрежи

Овен
Прочетете още
Не задържайте в себе си отрицателните страсти, а се освободете от тях, с цел да извършите място на по-дълбоките усеща, които изпитвате към половинката си. В случай, че имате заем, който би трябвало да изплащате, през днешния ден мислите ви ще са ориентирани в намирането на средства за погасяването му. Докато разчиствате домът си през този ден, ще откриете какъв брой доста неща не употребявате и може да продадете.



Телец

Днес, ще би трябвало да разчитате най-много на показаните резултати и на обстоятелствата, а не на казаната дума. Обещанията са нещо ефимерно, а и постоянно се не помнят. Дайте късмет на приятелите си да потвърдят своята стойност. Опитайте се да избегнете контактите в обществените мрежи. Най-добре е да се уедините, по този начин ще се заредите с повече сила и тласък за идващите дни.

Близнаци

Препоръчително е да си опитате шанса през днешния ден. Всички шансове за триумф вероятно ще ви навестят. Ще максимизирате равнището на почитание по отношение на вас, а това ще спомогне да се визиите ослепително през днешния ден. Здравето ви също се обрисува да бъде положително и това несъмнено ще ви вдъхне повече витална сила.

Рак

В персонален проект може да се наложи да стоите на разстояние от обичания ви човек, защото напрежението сред вас може да ескалира в сериозен скандал. Денят е подобаващ да похарчите пари за себе си, с цел да се почувствате като пълноценни хора както и да си доставите наслаждение.

Лъв

Вероятно, през тази събота ще осъществите мъчно проектите си за отдих, защото непрекъснато ще изникват някакви непредвидени задължения и поправяне на всякакви неща в дома ви. Не позволявайте на тези дребни проблеми да скапват настроението ви. Възможно е да изпаднете в неловка обстановка за възобновяване на заемен дълг.



Дева

изпитате силата на любовта и привързаността. Положителните страсти ще господстват през днешния ден във връзката ви, всичко ще е толкоз хубаво, че евентуално ще имате чувството, че сънувате. Не харчете средства единствено за себе си. Помислете за другите членове на фамилията, от какво имат потребност и по какъв метод бихте ги зарадвали.



Везни

Възможно е да бъдете разочаровани от нещо през днешния ден. Намерете това, което ви прави щастливи, вместо да критикувате половинката си за всяко нещо. Денят ви ще е подобен, какъвто си го извършите. Не се оставяйте да бъдете подведени от сладкодумни продавач-консултанти да купувате неща, от които нямате нужда сега.



Скорпион

Днес, може би мислите ви ще са ориентирани към проблемите, които имате и няма да се сте в изключително положително въодушевление за излизане. Опитайте се да избягате от нещата, които ви напрягат и обърнете внимание на колегата си. Не положителното положение на финансите ви, евентуално ще ви накара да се чувствате още по-потиснати.

Стрелец

Толкова доста старания полагате, с цел да поддържате жива любовта посред ви, че заслужавате да се отдадете на отмора, с цел да се почувствате щастливи и обичани от половинката си. В случай, че имате близки, които са в чужбина или клиенти отвън страната, през днешния ден е допустимо да ви изненадат прелестно с паричен превод.



Козирог

Възползвайте се от положителната сила и прекарайте допустимо най-вече време с половинката си. Готови сте за огромна смяна в живота ви, тъй че обсъдете вижданията си с колегата си. Може би, ще ви е извънредно мъчно да спестявате през днешния ден и да не излизате от вкъщи си.

Водолей

Денят ще ви даде мощен любовен подтик, който да разпали пристрастеността във връзката ви. Колкото и устремени да сте към задачата, която сте си сложили, желанието ви да излезете с другари ще надделее. Удоволствието, което ще си доставите през днешния ден в компанията на околните ви, ще ви донесат повече задоволство, в сравнение с спестените пари.



Риби

Може би, през днешния ден ще намерите мотив за празник обвързван с вашите взаимоотношения с обичаните ви хора. Важно е да обърнете внимание на детайлите и дребните неща в живота, които ви доставят благополучие и наслада. Денят е удобен да обсъдите дълготрайните си проекти. Ограничете разноските и излизанията си.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР