ОвенПрочетете ощеМоже да има някои недоразумения с партньора ви, така

...
ОвенПрочетете ощеМоже да има някои недоразумения с партньора ви, така
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 юли: Риби- късметът ще е на ваша страна, Телец- слушайте интуицията си

Овен
Прочетете още
Може да има някои недоразумения с колегата ви, тъй че би трябвало да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има опция за нови хрумвания, като да вземем за пример среща с нови съидейници или започване на нов план. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на изгодите през идващите дни.

 

Телец

Помислете по какъв начин можете да се погрижите за персоналните си ползи и да внесете повече прохлада в живота си. Може би би трябвало да възвърнете пристрастеността си, като извършите крачка обратно и разберете дали това е вярната работа за вас. Слушайте повече интуицията си през днешния ден и я оставете да ви насочи към правилния път.

 

Близнаци

Ще бъдете в естетика с вътрешното си аз и ще можете да постигнете същинския си капацитет. Това е чудесно време, с цел да продължите напред с вашите проекти, тъй като преносът на луната е удобен за вас. Това ще докара до мечтаните резултати, които търсите, тъй като сте нетърпеливи да преследвате нови шансове и планове.

 

Рак

Ако смятате, че сте пропуснали някаква огромна опция, която дълго сте чакали, не се отчайвайте! Така че неналичието на шанс не е перманентна за вас, шансът ви ще пристигна още веднъж. Можете да се възстановите от всичко и даже може да получите нещо по-голямо от това, което сте пропуснали. Океанът в никакъв случай не остава без риба и можете да хванете даже откъс когато и да е!.

 

Лъв

До в този момент, в случай че сте хвърляли прекалено много сила да се грижите за хората към вас, в този момент е времето да се концентрирайте върху себе си. Възстановете личното си право на щастието и се възползвайте да обогатите духовното си благоденствие и здраве. Отделете повече време за отдих и релакс.

 

Дева

Този ден може да стартира малко стресиращо с някои спорове в връзките, само че не се тормозете, всичко това скоро ще отмине! Опитайте се да контролирате салдото си и да запазите вътрешния мир. Използвайте тази сила като мощ, с цел да продължите креативните си инициативи и просто се забавлявайте! Независимо от това, което се случва към вас, вие заслужавате да се чувствате добре.

 

Везни

При изискване, че се случи някакъв спор сред вас и половинката ви, може да сте склонни да почувствате, че виновността е ваша. Вероятно, не сте били откровени и задоволително ясни. Отделете време, с цел да изясните къде грешите, с цел да вземете ограничения за попречване на бъдещи недоразумения. Не бъдете прекомерно строги към себе си и приемайте грешките като част от живота. През този ден не приемайте нищо прекомерно съществено.

 

Скорпион

Вършенето на неща, които ви вършат щастливи, би трябвало да стане вашата мантра за триумф тъкмо през днешния ден. Вероятно ще останете оптимисти през целия ден, което може да докара до постоянен прогрес във всяко начинание. Обръщането на внимание на фините елементи може да предвещава положително бъдеще.

 

Стрелец

Може да се запознаете с забавни хора, които могат да окажат доста въздействие върху метода ви на живот. Всички висящи правни въпроси, свързани с парцела, евентуално ще получат позволение. Пътуването е заложено на звездната ви карта, само че в случай че се наложи да извършите различни ангажименти, това ще бъде повода да избегнете предприемането за вероятно пътешестване.

 

Козирог

Негативността не може да ви повлече надолу през днешния ден, защото вашият оптимизъм евентуално ще ви накара да вървите напред. Избягвайте мощните страсти, които да повлияят на психологичното ви здраве. Успехът може да наподобява сложен за реализиране, само че в случай че останете фокусирани, този ден може да ви помогне да достигнете до звездите.

 

Водолей

Вашата харизма евентуално ще завоюва сърцата на мнозина през днешния ден. Многозадачността евентуално ще реши множеството от проблемите ви. Точно в този момент е подобаващ миг да се заемете с креативен действия, с цел да се отпуснете и подмладите. Духовната естетика може да направи чудеса за вас.

 

Риби

Днес шансът евентуално ще бъде на ваша страна в някои от главните аспекти на живота ви. Може да надделее по-доброто възприятие за взимане на решения, което евентуално ще повлияе позитивно на вашето показване и неговия резултат. Вашите близки евентуално ще станат предвестител на положителни вести за вас през днешния ден.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР