ОвенПрочетете ощеКогато късметът не е във ваша полза в ден

...
ОвенПрочетете ощеКогато късметът не е във ваша полза в ден
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 март: Овен и Телец- не разчитайте на късмета си

Овен
Прочетете още
Когато шансът не е във ваша изгода в ден като този, би трябвало да сте изключително деликатни в диалозите и разплащания с карта. Не е целесъобразно сключването на контракти. Мислите ви може да са комплицирани във връзка на това по какъв начин да разговаряте и да се държите с колегата си, без да кажете нещо неуважително или обидно. Компенсирайте неловката обстановка по ексцентричен метод.

 

Телец

Действията ви ще имат превес над всичко, тъй че не разчитайте напълно на шанса си. Днес, най-вероятно ще се изявите като водач във връзката ви и ще желаете всички решения да се взимат от вас. Позволете на колегата ви да си каже мнението и да ви поддържа и помогне при нужда.

 

Близнаци

Без даже да сте очаквали, ще откриете, че ползите ви изцяло съответстват с тези на най-близките ви хора. Определено към този момент може да действате самоуверено и решително по персоналните въпроси, които касаят връзката с сегашния ви сътрудник. Изведете нещата на ново, по-високо равнище и направете проект за взаимното ви бъдеще с обичания ви човек.

 

Рак

Очаквайте един малко по-странен ден, който няма да се стече по авансово направения от вас проект. Говорете с колегата си още сутринта и обсъдете новостите в графика си. Чувството за комизъм на половинката ви ще ви развесели и ще ви даде нова позиция, че нещата са поправими. Не позволявайте на другите да ви карат да се съмнявате в себе си и качествата си.

 

Лъв

Проблемите с финансите може да попречат на персоналните ви връзки, тъй че действайте деликатно, когато обсъждате проблемите свързани с пари. Не влизайте в спор с колегата ви, защото възбраните и рестриктивните мерки няма да доведат до нищо положително, с изключение на единствено главоболия и нерви, с които мъчно ще се справите.

 

Дева

Ако досегашните ви подходи за привличане и въздействие над половинката ви към този момент не дават мечтаните резултати, то може би е време да промените тактиката. Изпробвайте напълно нов метод, който ще ви помогне да разрешите някои разногласия посред ви. Рискувайте през днешния ден и се възползвайте шанса си да спечелите.

 

Везни

Поучете се от грешките си и си вземете нужните поучения през днешния ден, вместо да вините другите или събитията за вашия неуспех. Не прекалявайте със забележките и рецензията, че сътрудникът ви не прави нещо както би трябвало. Напомнете му какво харесвате в него и това, което прави по-добре от вас, с цел да го мотивирате да ви помогне с някои неща, които би трябвало да се поправят в дома ви.

 

Скорпион

Днес, ще се разбирате отлично с колегата ви. Толкова добре познавате половинката си, че даже няма да са ви нужни думи, с цел да разберете от какво има потребност обичания ви човек. Всичките ви хрумвания и оферти ще бъдат признати на момента без никакви възражения. Не разчитайте напълно на шанса си през днешния ден!

 

Стрелец

В случай, че до през днешния ден сте избирали по лесния метод да страните от възприятията, които бушуват във вас. Имайте поради, че тези, които бягат от любовта не постоянно са от печелившите. Имате поради, че през днешния ден бихте могли да имате позитивни последствия по отношение на любовния ви живот, само че ще би трябвало да ги приложите

 

Козирог

Късметът може да свети като сигнална лампа за вас през днешния ден. Очаквайте скок в облагите от бизнеса ви. Не е изключено да спечелите премия и от някои лотарийна игра. В персонален проект, сътрудникът ви ще се забавлява на воля, защото дружно ще опознаете нови места, които не сте посещавали досега.

 

 

Водолей

Приемете всеки един ден за ново начало. Започнете изначало без да повтаряте едни и същи неточности и ще разберете, че шансът постоянно е бил с вас, без даже да сте го осъзнавали.  Ще имате известни проблеми в сантименталните си връзки през днешния ден. Ще се наложи да се справите със сантименталните си проблеми. Необходимо е да деянията повече самообладание, с цел да успокоите прочувствените си прояви.

 

Риби

Късметът може да ви обърне тил през днешния ден, тъй че внимавайте. Ще имате неизчерпаема сила през днешния ден, която ще зареди с позитивни страсти и колегата ви. Изненадайте половинката си по допустимо най-хубавия метод и я накарайте да подскача от наслада. Планетите ще ви оказват помощ да изкарате един превъзходен ден цялостен благополучие и обич.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР