ОвенПрез този ден не пренебрегвайте добрите съвети. Това, че се

...
ОвенПрез този ден не пренебрегвайте добрите съвети. Това, че се
Коментари Харесай

Незабравим ден за 2 зодии, трета печели лесни пари

Овен

През този ден не подценявайте положителните препоръки. Това, че се разграничават от вашето мнение не ги прави автоматизирано негодни.

Телец

Днес ще би трябвало да наблегнете на действия, които не са от обичаните ви. Пуснете си обичаната музика, с цел да се справите по-безболезнено с нещата.

Близнаци

Това е ден, в който ще сте в плен на възприятията. Изберете позитивните от тях, с цел да се чувствате оптимално удобно.

Рак

Сега може да си мислите, че никой не ви обръща внимание, само че това са единствено ваши страхове. Фокусирайте вниманието си върху рационални неща.

Лъв

Това е ден за сантиментални прекарвания. Самостоятелните представители на знака ще запомнят този ден за цялостен живот.

Дева

Това е ден, в който ще са нужни взаимни отстъпки от ваша страна. Няма да има метод да се измъкнете от обстановката.

Везни

Събитията през днешния ден ще работят във ваша изгода. Помогнете си с повече еластичност и експедитивност, с цел да постигнете оптимални резултати.

Скорпион

Този петък не издавайте своите недостатъци и страхове. Утре половината от тях няма да ги има, само че ще сте се издали пред враговете ви.

Стрелец

Това е ден, в който да сте по-сдържани и по-малко самоуверени. Помислете преди да дадете оценка, изключително в случай че не е за вас.

Козирог

Днес ще би трябвало да действате бързо, в случай че желаете да участвате в потока от събития. Ще се поизпотите, само че ще си заслужава.

Водолей

Днес ще може да се откроите измежду останалите и да натрупате позиви, само че единствено в случай че знаете по кое време да спрете. Рискувате да преминете границата и да се върнете обратно.

Риби

Това е ден, в който ще сте господари на обстановката. Не се колебайте да си помагате по всевъзможен начин, с които разполагате.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР