ОвенПредстоят промени във вашите отношения - ролите в партньорството ви

...
ОвенПредстоят промени във вашите отношения - ролите в партньорството ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 март: Везни, не се срамувайте да споделите своите желания на партьора си

Овен

Предстоят промени във вашите връзки - функциите в партньорството ви могат да се трансформират или външна мощ може да е причина за някои разстройства. Тъй като сега не сте настроени към вътрешен баланс, би трябвало да обърнете внимание, че не реагирате прекомерно на изненадите в живота си.

Можете да преодолеете всички неуспехи в кариерата си. Въпреки вероятностите, не се напрягайте прекалено много. Изберете да определите обстановката като предизвикателство, а не като оттегляне.

Много е евентуално да имате проблеми даже с намирането на положителни предложения. Ако се опитате да активирате триумфа да се задейства, ще се случи противоположното. Запазете успокоение и се пазете от рискови вложения.

Телец

Някои близки ще ви намират за раздразним и ненапълно безреден. Вероятно ще се нервират от неприятното ви въодушевление. Разберете какво предизвиква вашето разрушително държание и потърсете смяната. Гневът не може да бъде оздравял с повече яд.

Кариерата ви е изправена пред непредвидени спънки, които надали ще бъдат елементарно преодолими. Отървете се от заяждащите подозрения, преди да излязат от надзор. Скоро ще се почувствате по - удобно.

Ако получите примамливи предложения, по какъв начин да инвестирате печелившо, имайте едно на разум. Може би, няма да сте осведомени с детайлите, може да ви чака измама или неприятна изненада, или неловко съвпадане, които ще съсипят вашата инвестиция.

Близнаци

Настроението ви през днешния ден ще бъде на равнище в персонален проект. Вашата приказливост ще ви направи извънредно приятни и ще ви сложи в състояние, с цел да можете да кажете на колегата си тъкмо това, което желае да чуе. Бъдете сигурни, че сродната ви душа ще остане извънредно удовлетворена.

Подхождайки към плановете със здравословен оптимизъм, вие ще убеждавате по - внимателните и песимистичните сътрудници във валидността на цялата ви тактика. Насърчете ги посредством тихи и спокойни думи, и окуражаващи препоръки.

Ще можете да похарчите пари както за себе си, по този начин и за ближните ви. Във финансово отношение ви чака извънредно удобен ден. Ще имате шанс и ще получите мечтаните финансови облаги.

Рак

Възможно е сътрудникът ви да бъде ту обуздан и мощен, лековерен и сериозен, нежно любящ и див. Трябва да извършите крачка обратно и да включете саморефлексията си, в противоположен случай връзката ви може да се обтегне и да понесе съществени земетресения.

Тръгвате в вярната посока, наподобява няма нещо, което да не можете да постигнете. Ще вдъхвате доверие плюс честност и това няма да остане незабележимо това. Вашите сътрудници ще бъдат изумени, какъв брой добре се справяте с сложните планове сполучливо.

Ако желаете да си купите нещо ново, просто го направете! Имате средства за това и е време да му отпуснете края. Финансите ви разрешават да извършите дребна инвестиция в границите на рационалното, несъмнено.

Лъв

Изглежда, че във връзката ви настава гръмотевична стихия. Това може да е буря, която почиства сантименталната атмосфера, а също по този начин може да унищожи всяко напрежение сред вас. Всичко ще зависи най - доста от вас.

Дайте всичко от себе си, в случай че желаете да разбиете конкуренцията. Половинчатата работа може единствено да ви накара да се срамувате от себе си, тъй че се постарайте да сте оптимално продуктивни.

Избягвайте събирания с ваши другари, които ще ви предложат да си поделите обща сметка. В последна сметка ще сте изконсумирали доста по-малко, в сравнение с ще платите. Отклонете сходни предложения.

Дева

Отдайте се на импулсите си през днешния ден и не мислете, че сътрудникът ви не би се съгласил с вашите стремежи. Развихрете въображението си и изживейте един благополучен ден с половинката ви.

Като че ли през днешния ден сътрудниците ви ще вършат всичко допустимо да ви разсеят от работата ви – от злословия за познати и сътрудници до вести, от които не се вълнувате. Ако не си сложите слушалки или тапи в ушите, мъчно ще съумеете да свършите нещо потребно през днешния ден.

Тези от вас, които имат работа, от която получават бакшиш, то през днешния ден може да се радвате на по-големи парични приходи, с помощта на отличните ви отзивчиви умения с клиентите. Ще имате задоволително пари за глезещи неща през днешния ден.

Везни

Не се срамувайте да кажете на колегата си това, което желаете от него. Всичко, което може да си визиите, може да бъде осъществено без никакви спънки.

Бъдете подозрителни през днешния ден към хората, които ви оферират помощта си, защото най-вероятно ще желаят услуга от вас доста скоро. Добре преценете дали в действителност имате потребност от помощ, с цел да не се чувствате длъжни на други хора по-късно.

Може да не разполагате с толкоз пари, колкото преди, само че въпреки всичко ще имате задоволително да си покриете ежедневните разноски. Не се тормозете от краткотрайния застои с финансите ви, скоро ще бъдете на облага.

Скорпион

Подгответе се за гореща нощ. Бъдете смели с дейностите и думите си по отношение на колегата ви. Езикът на тялото ви ще приказва повече за желанията ви в сравнение с думите, които ще бъдат изречени от вас.

Подгответе се за извънреден ден за кариерата ви. Клиентите ви ще се надпреварват да ви хвалят за вашата работа и професионализъм. Не се изненадвайте, в случай че получите оферти за втора работа.

Дори да имате опция за отложите някои заплащания, то не го правете, защото в края на месеца е съвсем несъмнено че ще изхарчите заделените пари. Разплатете се още през днешния ден.

Стрелец

Осветете всекидневието си с дребни изненади един за различен. По този метод изграждате солидна основа за връзката си, която може да бъде в допълнение укрепена в бъдеще. Винаги помнете, че вашият сътрудник ще оцени дребните похвали толкоз, колкото и вие.

Умението ви да създавате образна естетика, на която да се удивяват всички, ще е много изявено през днешния ден. Разкрийте целият си капацитет и прелестни хрумвания, с цел да създадете нещо рядко срещано и неповторимо.

Предстои ви да сключите преференциални покупко-продажби през днешния ден. Звездите ви дават обещание непоклатимост във финансовата област. Отсъствието на земетресения и съществени компликации ще ви разреши да реализирате някои свои бизнес планове.

Козирог

Връзката ви с вашият сътрудник може да минава през доста компликации и трудности, които да я направи още по-устойчива и мощна във времето. Благодарете на половинката си за търпението и поддръжката, която ви оказва всекидневно и не забравяйте да напомните на обичания ви човек, какъв брой доста го цените.

Пристрастията ви към лукса може да се отразят отрицателно на работата ви, в случай че се хвърлите да купувате скъпи консумативи или украса за офиса ви. Запазете усета си за разкош за вашият дом.

Не е изключено през днешния ден да имате някои разногласия с половинката ви по финансовите въпроси. Вашата насоченост да спестявате, няма да бъде споделена от колегата ви, а това много ще ви подразни.

Водолей

Трябва да ревизирате дали вашият сътрудник е в въодушевление за завършения. Ако има и най -малък симптом, че той или тя споделя жаждата ви за деяние, би трябвало да изживеете дружно актуалната си сантиментална сила.

Ако уговорките, които са ви предоставени през днешния ден не са по силите ви, то ги разпределете сред сътрудниците ви. Станете по-рано тази заран и започнете с най-неотложните задания. Не забравяйте да отговорите и на някой значими имейли.

В случай, че нямате нищо планувано, което би трябвало да купувате, то не излизайте с огромна сума пари в себе си, с цел да не извършите куп спонтанни покупки, които са отвън рамките на бюджета ви.

Риби

Бъдете склонни да извършите компромис и всеки ще получи това, което желае. Измислете нещо вълнуващо за този ден, без да се надпреварвате кой е по-добър.

Възможно е да извършите огромен пробив в кариерата ви и изненадате всички, в случай че сте задоволително упорити. Вероятно, ще навлезете в нова област за вас, която ще открие пред вас доста благоприятни условия за израстване.

Може би е мъчно човек да ви излъже с пари, само че въпреки всичко бъдете бдителни, защото може да попаднете на подправени банкноти или да ви заблудят с оригиналността на някаква стока, която да се окаже имитация.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР