ОвенОвните са известни с приключенския си дух. Така че приемете

...
ОвенОвните са известни с приключенския си дух. Така че приемете
Коментари Харесай

Как ще намериш истинската любов според зодията


Овен

Овните са известни с приключенския си дух. Така че приемете тази си страна и се раздвижете. Наслаждавайте се на живота по метод, по който единствено вие знаете по какъв начин, и скоро ще отключите най-хубавата своя версия. Така ще откриете любовта.

Бъдете спонтанни и се съгласявайте да вървиш на непланирани пътувания, благотворителни вечери, или други групови занимания. Защото в никакъв случай е знаете кой ще срещнете там. Понякога най-хубавите неща в живота идват ненадейно.

Телец

Имаш огромно сърце. Но от време на време не виждаш какъв брой доста си обичан в действителност. Имаш потребността да чувстваш обич, с цел да получиш по този начин мечтаната непоклатимост в живота. Може да преследваш хората, с цел да ги накараш да те обичат, а в това време да не виждаш любовта, която е към този момент към теб. Спри да търсиш обич и се огледай.

Близнаци

Близнаците са известни с желанието си за многообразие и занимания. Знаят, че има повече в любовта от сантименталната връзка, и че обич може да бъде открита и в доста други неща, с изключение на колегата.

Знаейки това, се насилват да намерят любовта непременно, тъй като имат възприятието че другояче ще останат сами. Това, несъмнено, не е правилно. Трябва да одобряват себе си и да бъдат такива каквито са. Живейте живота си и правете това, което обичате и любовта ще ви откри.

Рак

Ти си най-безкористния зодиакален знак. Обичаш да правиш другите щастливи и харесваш концепцията да имаш семейство. Но все пак, най-удобно ти е да си самичък, и да се радваш на личната си компания.

Фокусиран си върху задачите и личностното си израстване, в сравнение с върху намирането на любовта. И това е добре. Излизай, глези се, бит себе си и остави другите да видят какъв брой страховит си в действителност.

Лъв

Лъвовете са най-гордите от целия зодиак. Те знаят, че са брилянтни. Почтеността им постоянно остава непокътната. Често имат възприятието, че би трябвало да занижат стандартите си, с цел да намерят сътрудник. Не го правете. Не променяйте себе си. Живейте си живота, запазете гордостта и достолепието си, и оставете останалите да се повдигнат до вашето равнище.

Дева

Девите са перфекционисти. Забелязват и най-малките елементи, които другите не виждат. Притежават огромна мъдрост, само че постоянно не помнят, че няма нищо съвършено.

Така че освободете сърцето и мозъка си от мисълта и търсенето на нещо съвършено. Опитайте се да надникнете зад минусите и кой знае може да намерите някой, който е доста по-добър, от това което сте си мислели, че ще намерите.

Везни

Ти си миротворителят в зодиака. Винаги се опитваш да успокоиш нещата, в случай че има някакъв спор. Обичаш природата, животните и хората. Но що се отнася до намирането на обич, изпитваш някои компликации, тъй като не я виждаш.

Търсиш любовта без да осъзнаваш, че ти си обич. Раздавай любов гратис и обилно на другите. Не приемай отхвърлянето толкоз персонално. Разбери, че единствено тъй като ти обичаш мощно, не значи че и другите са способни да те обичат по същия метод. Понякога се нуждаят от малко бутане.

Скорпион

Ти си прочут със своята прозорливост. Можеш бързо и елементарно да видиш същинската страна на хората. Но не се вглеждай прекомерно, с цел да не се изгубиш в нечия друга действителност.

Намери предназначението си и си напомни какво желае сърцето ти. Щом един път откриеш задачата си, ще видиш същинския свят и ще откриеш любовта.

Стрелец

Няма нищо по-важно за теб от свободата ти. Мразиш да си стеснен и да приемаш вярванията и държанието на другите хора. Искаш да пътуваш, да откриваш нови култури и да опитваш разнообразни неща. Ако се опиташ да бъдеш естествен, ще изгубиш себе си.

Опитай се постоянно да бъдеш почтен с възприятията си. Дори и връзките да ти наподобяват страшни, това не значи, че не би трябвало да опиташ да имаш такава. Като разпериш крилата си свободно, ще намериш същинската обич.

Козирог

Козирозите са известни с целеустремеността си. Другите ги виждат като доста виновни хора и им доверяват проблемите си, което от време на време ги кара да усещат, че все едно носят тежестта на света на плещи си.

Ходят по празненства и се забавляват, с цел да избягат от отговорностите си. Но единствено се заблуждават. Това не е за тях. Правете това, което обичате. Грижете се за фамилията си, работете и правете всичко, което харесвате. Бъдещата ви обич ще обича тъкмо това у вас.

Водолей

Този зодиакален знак е прочут с умеенето си да мечтае.

Виждаш благоприятни условия на местата, където другите виждат задънена улица. Понякога толкоз доста потъваш в мислите си, че започваш да се чувстваш уединен и искаш да си намериш сътрудник, с цел да не си самичък.

Недей. Не влизай във връзка, единствено с цел да имаш някой до себе си. Знай цената си и изчакай точния човек, който ще те оцени, тъй като си необикновено човешко създание.

Риби

Рибите са воден знак. Това значи, че могат да схванат и да бъдат другари с всички. Това може да ги накара да не помнят същинската си същина. Трябва да се опитат да бъдат по-внимателни и по-мили със себе си, по този начин както са с другите.

Риби, бит се, тъй като имате какво да предложите на света. Вашата артистична природа е прекомерно скъпа, с цел да остане вътре във вас, споделете я със света. Само в случай че давате най-хубавото от себе си ще позволите на любовта да ви откри.

Източник: lifetime.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР