ОвенОвни, празниците наближават и вие имате много работа, особено по

...
ОвенОвни, празниците наближават и вие имате много работа, особено по
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Големи промени за Козирозите, Лъвовете сбъдват мечтите си

Овен

Овни, празниците наближават и вие имате доста работа, изключително по време на пълнолунието в Близнаци във вашата информационна зона в понеделник. Това е добър миг да приключите с всички задания, преди нещата да станат безредни. Също по този начин е отлично време да отидете на среща на кафе, да разрешите проблеми и да изкарате възприятията си нескрито.

С наближаването на края на годината помислете какъв брой надалеч сте стигнали, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на кариерата в петък. Използвайте това като опция да завършите всички останали решения и да формулирате нови, до момента в който размишлявате върху това, което желаете да постигнете.

Въпреки това краят на седмицата няма да е толкоз удобен за PR, когато в неделя Венера във Везни прави площ с Плутон в Козирог. Хората, с които решите да се съюзите, може да ви накарат да се сблъскате със сериозен отпор.

Телец

В началото на седмицата, по време на пълнолунието в Близнаци, което е в зоната на полезностите ви в понеделник, мислите ви са ориентирани към парите. С наближаването на края на годината помислете по какъв начин желаете да инвестирате (и харчите) парите си в бъдеще. Дори по време на празниците, Телец, не източвайте сметката си преди новата година.

Декември стартира с размисъл за това по какъв начин да разширите хоризонтите си, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на разширение в петък. През идващите няколко седмици помислете дали да не се върнете в учебно заведение, да посещавате курсове и даже да си потърсите нова работа, преди ретроградният ход да разклати нещата.

Седмицата може да приключи с кисела нотка, когато в неделя Венера във Везни образува площ с Плутон в Козирог. Може да ви е мъчно да запазите връзката си, когато осъзнаете, че се развивате в разнообразни направления. Опитайте се да поговорите за това.

Близнаци

В края на ноември ще се чувствате себе си, когато пълнолунието е във вашия знак в понеделник. Близнаци, това е идеалното време да застанете в светлината на прожекторите и да позволите гласът ви да бъде чут. Използвайте тази мощ, с цел да отидете на първа среща, да поемете управлението на план или да позволите на хората да опознаят същинското ви лице.

Пригответе се да четете сред редовете, когато Меркурий навлезе в Козирог и вашата зона на фамилиарност в петък. През идващите няколко седмици интуицията ви ще получи сериозен подтик, тъй че използвайте това време, с цел да прегледате всички контракти или документи. Ще съумеете да видите същинското значение на всичко, изключително преди да настъпи ретроградността.

Завършете седмицата, като извършите няколко покупко-продажби, когато Меркурий сексира със Сатурн в Риби в събота. Този аспект ви дава опция да изградите репутацията си посредством връзките, които създавате в този момент.

Рак

Завършвате ноември с тиха нотка по време на пълнолунието в Близнаци в зоната на подсъзнанието ви в понеделник. Използвайте силата на Луната, с цел да се справите с проблемите, които сте избягвали, защото тайните, които сте се опитвали да загърбите, най-сетне излизат нескрито. За да се излекувате, Раци, приемете нещата, които не можете да измененията.

За благополучие, новият месец носи нови взаимоотношения, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на партньорство в петък. Не желаете да прекарате 2024 година сами и това е отлично време както за бизнес, по този начин и за сантиментални партньорства. Проведете задълбочени диалози, само че към момента не подписвайте никакви контракти.

Ако сте мислили да се върнете в учебно заведение, помислете дали да не го разгледате като алтернатива къс, когато в събота Меркурий сексира със Сатурн в Риби. Това е превъзходен ден да планирате бъдещето си. Независимо дали това значи да започнете да учите или да придобиете нови умения, намерете ментор, който да ви помогне да се ориентирате.

Лъв

Завършвате ноември в обществена тенденция по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на другарство в понеделник. Наслаждавайте се на времето, прекарано с приятелите ви, и на основаването на нови такива по време на празничните празненства. Желанията в действителност се сбъдват, Лъв, защото това, което сте желали напролет, най-сетне става действителност.

До края на 2023 година остават единствено няколко седмици, тъй че подредете живота си, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на работливост в петък. Това е време за практично мислене, защото работите с други хора, с цел да свършите нещо. Използвайте самодисциплината, с цел да развиете по-добри привички за идната година.

Въпреки това може да ви е мъчно да се разбирате с сътрудниците си, когато Венера във Везни образува площ с Плутон в Козирог в неделя. Просто няма да можете да се разберете между тях. Всички тези кавги и безпорядък в груповите чатове могат да затруднят продуктивността ви.

Дева

По време на пълнолунието в Близнаци в понеделник ще ви се отплати да бъдете собствен личен PR екип. С Луната в зоната на репутацията ви ще можете да получите признанието, което търсите. Това е отлично време да се похвалите със себе си, защото влизате в светлината на прожекторите.

Декември ви носи подтик на творчеството, когато Меркурий навлиза в Козирог и във вашата зона на творчеството в петък. Това е идеалното време да намерите нови и забавни способи да изразите себе си, до момента в който се наслаждавате на последния месец на 2023 година Това е и отлично време да си намерите сътрудник.

Завършете седмицата с сантиментална нотка, когато в събота Меркурий сексира със Сатурн в Риби. Това е отлично време да проведете оня диалог " какво сме ние? " без никакъв боязън. Дайте воля на въображението си, до момента в който мислите за идващите стъпки.

Везни

Завършете ноември със развлечение и завършения по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на уголемение в понеделник. Това е отлично време да разширите хоризонтите си и да употребявате наученото през тази година, с цел да подобрите живота си. От дипломирането до сбъдването на фантазиите - подготвени сте да преминете на последващо равнище.

С навлизането в сезона на отпуските е време да се заемете с всички тези фамилни въпроси, когато Меркурий навлезе в Козирог и вашата домашна зона в петък. Може да се наложи да бъдете фамилният оправяч, с цел да се уверите, че всички се схващат. Това няма да е елементарно, Везни, по тази причина използвайте дипломатическите си умения в цялостна степен.

Особено когато в неделя Венера във вашия знак образува площ с Плутон в Козирог, което ще сътвори известно напрежение в дома ви. Съществува огромна възможност за някои засегнати усеща и разрушено сърце, които могат да преобразят дома ви по противен метод. Опитайте се да разсеете напрежението, без да губите себе си.

Скорпион

Завършвате ноември с гореща и тежка нотка по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на фамилиарност в понеделник. Това е отлично време да споделите персонални детайлности от живота си с някого, на който имате доверие, и да развиете по-близка връзка. Споделянето е грижа, Скорпиони, тъй че дайте им всичко от себе си. Това може да промени живота ви.

Очарованието ви ще се разгърне с цялостна мощ през първата половина на декември, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на другарство в петък. Ще бъде елементарно да поддържате връзка и да разговаряте с съвсем всеки, тъй че използвайте всичките си най-хубави смешки на празничните празненства. Използвайте това време, с цел да разрешите дребни проблеми, само че запазете по-сериозните неща за 2024 година

Опитайте се обаче да се държите хладно, когато Венера във Везни образува площ с Плутон в Козирог в неделя. Прекалено мощното доверие или прекомерно бързото откриване на възприятията ви може да се обърне против вас. Не се вкопчвайте!

Стрелец

Започнете седмицата, като преминете на последващо равнище във взаимоотношенията си по време на пълнолунието в Близнаци, което ще бъде в зоната на партньорството ви в понеделник. Това е отлично време да говорите за това накъде вървят връзките ви, да подписвате контракти и да се обвързвате с значими хора и екипи. Направете го публично, Стрелец.

С наближаването на края на годината използвайте това време, с цел да въведете ред във финансите си, защото в петък Меркурий навлиза в Козирог и във вашата зона на полезностите. Ще можете да помислите практично за парите и по какъв начин те в действителност могат да се съобразят с вашите полезности. Не позволявайте на притежанията ви да ви владеят.

Завършвате седмицата с рокади, когато в неделя Венера във Везни прави площ с Плутон в Козирог. Възможно е да се скарате с другар, защото ще осъзнаете, че имате изцяло разнообразни полезности и потребности. Ревността към триумфа и парите може да докара до раздор.

Козирог

Започнете новогодишните си решения малко по-рано по време на пълнолунието в Близнаци в зоната на вашите привички в понеделник. Тази луна ви дава талази на работливост, тъй като можете ясно да видите какво работи и какво не работи за вас. Предстоят огромни промени, без значение дали сте подготвени за тях, или не, Козирог.

Приключете 2023 година, като говорите за себе си, когато Меркурий навлезе във вашия знак в петък. Това може да е началото на значим интервал на ребрандиране за вас, защото ще се замислите по какъв начин да извършите положително първо усещане. Ще имате увереността и чара да се визиите на другите, тъй че направете име за себе си.

Завършете седмицата, като вършиме проекти, когато в събота Меркурий сексира със Сатурн в Риби. Този аспект улеснява изпипването на детайлите преди края на годината. Финализирайте всички огромни проекти и изразете тъкмо това, което желаете.

Водолей

Започнете седмицата, като се отдадете на празнични занимания по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на удоволствието в понеделник. Тази луна може да ви помогне да се почувствате още веднъж като малко дете, тъй че се насладете на някои от обичаните си действия през тази доста занимателна нощ. Забавлявайте се!

Особено откакто може да желаете да се успокоите, когато Меркурий навлезе в Козирог и зоната на подсъзнанието ви в петък. През последните седмици на 2023 година ще вършиме бездънен самоанализ, до момента в който измисляте идващия си ход. Чувствате се като в зимен сън и се съсредоточавате, тъй че това може да е самотно време, Водолей. Опитайте се да си простите и да продължите напред.

Прекарайте уикенда в персонален диалог с някого, който държи на вас, когато в събота Меркурий сектира със Сатурн в Риби. Това също е добър миг да поставите граници и да споделите това, което е в действителност значимо за вас.

Риби

Започвате седмицата с уютна нотка по време на пълнолунието в Близнаци във вашата домашна зона в понеделник. Използвайте тази лунна сила, с цел да прекарате качествено време с обичаните си хора, до момента в който разговаряте на чаша парещ шоколад и украсявате пространството си. Наслаждавайте се на това да бъдете с хората, които обичате.

Особено откакто Меркурий навлезе в Козирог и във вашата обществена зона в петък. Ще се чувствате извънредно общителни, тъй че прекарайте идващите няколко седмици с приятелите си. Готови сте да се свързвате с другите - от основаване на контакти до наслаждаване на празнични действия. Мислете за очакванията и фантазиите си, до момента в който се подготвяте за новата година, Риби.

Това е сезонът на даването и вие към този момент сте напред в играта, защото помагате на хората към вас, когато Меркурий сексира със Сатурн във вашия знак в събота. Това е превъзходен ден да се заемете с доброволческа и благотворителна активност във вашата общественост, с цел да помогнете на нуждаещите се.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР