Овен Овенът е знак, известен със своята огнена страст, агресивна импулсивност

...
Овен
Овенът е знак, известен със своята огнена страст, агресивна импулсивност
Коментари Харесай

Тези зодии изневеряват най-много

Овен

Овенът е знак, прочут със своята огнена пристрастеност, нападателна импулсивност и спортен темперамент. За благополучие той се ръководи от главата, а не от сърцето, тъй че не е изключително податлив към изменничество. Той скача встрани единствено когато няма ангажимент във връзката му. Като първият знак на Зодиака, Овенът обича всичко ново и забавно, тъй че е елементарно да съблазните чужд до момента човек. Когато Овен изневерява, това не са планувани дейности. Те работят непринудено, наложително, само по телесни аргументи. Те не се пробват да се обвържат прочувствено. Ако един Овен е трагичен в една връзка, той по-скоро ще признае това почтено и ще приключи връзката, в сравнение с да отиде на среща с някой различен.

Телец

Телецът се ръководи от Венера, снизходителна планета, обвързвана с обич, хубост и пари. Този зодиакален знак се отдава на всичко, което изкушава сетивата му. Влияе се от миризмата, усета и чувственото допиране. Той е безконечен изследовател, който обича да флиртува, нормално с доста любовници. Трудно е да му угодиш, по тази причина той прави безконечен избор и не може да се спре на един човек. Очарова с красиви думи или прелестна визия за общо бъдеще. Лесно му е да изневерява и да прикрива любовните си връзки. В очите на Телеца, в случай че към този момент изневерявате, може и да удвоите хедонизма си. Човекът, с който влиза в постоянна връзка, би трябвало да бъде доста търпелив.

Близнаци

Близнаците имат двойствена природа, заради което най-често се свързват с невярност. Въпреки че са отдадени в любовта, ръководещият детайл на въздуха доста елементарно ги разсейва. Този зодиакален знак от време на време е заинтересован от противоположното на това, което има в връзките си. Ако е интелектуално надълбоко обвързван със своята сродна душа, той ще откри сътрудник в профил, с който ще има огнен, буен разказ. Като опция, когато моногамната връзка се основава основно на физическото положение, лъжливият Близнаци ще стартира да търси нещо прочувствено. Те не се усещат отговорни. Обясняват си, че не са могли да преодолеят нещо особено, появило се в живота им. Те също по този начин не схващат, че нараняват другите.

Рак

Раците са чувствителни същества, които ненавиждат да бъдат употребявани. Този воден знак приема връзката му съществено, защото е лишило доста време, с цел да излезе от черупката. Той би трябвало да се усеща подсилен, сигурен и свестен от страна на половинката си. Случва се обаче да се усеща подценен в връзките си и рутината му се отразява. След това стартира да търси фамилиарност другаде. Той възнамерява романтиката си доста в детайли, с цел да избегне огромни спорове. Взема спомагателни защитни ограничения, с цел да подсигурява, че всички доказателства за срещи са укрити, написа actualno.com.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР