Овен Не се подлагайте на натоварвания, били те физически или емоционални.

...
Овен
Не се подлагайте на натоварвания, били те физически или емоционални.
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 9 декември

Овен
Не се подлагайте на натоварвания, били те физически или прочувствени. Сметката за това подозрително наслаждение може да се окаже прекомерно висока.
  Телец
Правете неща, които Ви успокояват и Ви дават чувство за умиротворяване. Похарчете пари, с цел да внесете уют и коледно въодушевление в дома си и най-важното - не се обиждайте.
  Близнаци
Този ден може да Ви донесе много приятни изненади. Хубав ден да сложите ред в нещата си, изключително предколедно. Освен това можете да свършите велики каузи.
  Рак
Сериозните неща ще Ви отегчават. Не бързайте да бягате, щом нещо не се получи съгласно упованията Ви. Не се отхвърляйте елементарно от желанията си.
  Лъв
Най-добре е да споделите с хората към Вас нещата, които обичате. А и да не прекалявате с грижите за другите, оставете им малко персонално пространство.
  Дева
Може да се наложи да довършите някои неща останали незавършени до момента. Важно е да не се разпилявате и да следвате до дъно задачата си.
  Везни
Направете крачка по пътя към финансовото благоденствие не посредством понижаване на разноските, а като измененията мисленето си. Казват, че работи.
  Скорпион
Днес не трябва в нищо да се отклонявате от познатата, тествана скица на деяние. Нищо ново и непознато през днешния ден няма да Ви донесе стремежи триумф.
  Стрелец
Ще разсъждавате прекалено много, ще се пробвате да разберете повода, претекстовете на всяко деяние, а това ще Ви обърква и ще Ви кара да се чувствате безпомощни. Вместо това, спрете и помълчете, оставете мислите да се утаят и да се появят същинските Ви стремежи.
  Козирог
На света има доста незаменими хора, само че виж незаменими движимости съвсем няма. Не забравяйте, дарете време на приятелите си и хората, които обичате.
  Водолей
Недейте да оригиналничите ненужно, а се хващайте да свършите каквото сте дали обещание. Ако би трябвало организирайте някой да го свърши, само че не оставяйте днешната работа за на следващия ден.
  Риби
Ще Ви се желае да избягате от познатото и сигурното, към този момент ще можете да го извършите единствено в мислите си. Но пък всичко стартира там, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР