ОВЕН Не е лесен ден, но всички възникващи прегради са преодолими.

...
ОВЕН
Не е лесен ден, но всички възникващи прегради са преодолими.
Коментари Харесай

Интересен ден за една зодия, друга получава апетитна оферта

ОВЕН

Не е елементарен ден, само че всички зараждащи загради са преодолими. От вас се желае непримиримост и твърдо желание да постигнете своето. Бъдете откровени с околните ви хора. Така ще избегнете доста компликации в близкото бъдеще. Бъдете деликатни във връзка с финансите – склонни сте да прахосвате през днешния ден.

ТЕЛЕЦ

Запасете се с самообладание. Днес нищо няма да се развива по този начин, както ви се желае. Ще се наложи да отложите някои задания за неопределен срок. Може да планирате и да обсъждате концепциите си, само че е рано да преминете към действителни дейности. Починете си, като се занимавате с нещо забавно.

БЛИЗНАЦИ

С значимите задания се занимавайте независимо през днешния ден. Ако потърсите помощ, проследете дали всичко е направено както би трябвало. Вашето съществено отношение и внимание към детайлите и откровеното ви предпочитание да се разбирате с всички ще ви оказват помощ в решението на доста проблеми.

РАК

Днес намирате верния метод към най-различни хора. Спокойно може да водите настоятелен договаряния или да поговорите за значими неща с околните си. Не са изключени приятни запознанства. Внимавайте с парите. Склонни сте да ги харчите за безполезни неща. Затова бъдете спестовни.

ЛЪВ

Успешен ден. Върви ви там, където не сте очаквали, а събитията са удобни за доста инициативи. Ще получите потребна информация, която скоро ще ви бъде от изгода. Може да се захванете с нещо ново. Добре е да го извършите с приятелите – по този начин ще прекарате чудесно времето си.

ДЕВА

Денят е подобаващ за проучване, събиране и разбор на информация. Сериозни сте и се стараете да не изпускате нищо. Разчитайте повече на личните си сили, в сравнение с шанса. Хората към вас на драго сърце ще ви оказват помощ. Очаквайте изненади – не постоянно приятни.

ВЕЗНИ

Денят ще стартира чудесно. Общуването и разискването на всевъзможни въпроси ще ви доставя наслаждение. Добре ще минат и срещите с хора, които малко познавате. Умората ще се натрупва и ще бъдете по-раздразнителни и нетърпеливи, само че ще би трябвало да запазите успокоение.

СКОРПИОН

Денят ще ви радва с приятни събития. Чувствате поддръжката на звездите и разбирате, че в случай че незабавно започнете нови провокации, ще имате бърз триумф. Влиятелни хора ще ви предложат помощ. Финансови доходи, включително от непредвидени източници, ще ви зарадват.

СТРЕЛЕЦ

Неспокоен ден, който ще ви носи непредвидени събития и ще ви принуждава да променяте проектите си. Настроението ви също ще бъде нерешително. Сърдите се или се обиждате за дребни неща, на които в друго време не бихте обърнали внимание. Ако се справите с страстите, всичко ще стартира да се трансформира към по-добро.

КОЗИРОГ

Не отлагайте задания през днешния ден. Сутринта ще ви бъде по-лесно и по тази причина се възползвайте, с цел да разрешите по-важните задължения. Напрежението ще пораства непрекъснато и ще би трябвало да се върнете към неприятни отговорности, а и да помагате на близки, попаднали в комплицирана обстановка.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте много припряни. Искате да постигнете всичко незабавно и ще бързате да получите резултати колкото се може по-бързо. Бъдете деликатни и обмисляйте всяка крачка. Съветвайте се с доверени хора и се вслушвайте в тяхното мнение. Не бързайте през днешния ден да вършиме покупки. Склонни сте към претрупаност.

РИБИ

Днес ще деянията неотстъпчивост и макар компликациите няма да се отказвате от желанията си. Вашата отговорност и непримиримост ще ви оказват помощ да решите зараждащите непрекъснато проблеми. Старайте се да избягвате разногласията. Някой ще ви потърси за съвет. Преценете обстановката добре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР