ОвенЛюбимият ви човек, ще бъде вашата опора и рамо, на

...
ОвенЛюбимият ви човек, ще бъде вашата опора и рамо, на
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 декември: Близнаци - кариерата ви ще потръгне

Овен

Любимият ви човек, ще бъде вашата опора и рамо, на което да се опрете в сложен за вас миг. Болката и тъгата ще бъдат преодолени доста по-лесно в обятията на вашата половинка.

Някои ваши сътрудници може да се опитат да изпъкнат пред вас като съзнателно ви засенчат. Не позволявайте сходно отношение, изключително откакто сте хвърлили толкоз доста труд и старания, ще е непочтено различен да обере лаврите.

Наличието на пари ще ви дадат самочувствие и убеденост да си позволите това, което ви се желае. Похарчете на драго сърце част от парите си и се почувствайте свободни да пазарувате без терзания от цените.

Телец

Ако усещате връзката ви в застой, то ще би трябвало да заслужите вниманието и любовта на вашата половинка. Дайте мотив да прекарате вечерта дружно и да стопите ледовете посред ви.

Жаждата ви за нови познания и новости в сферата ви на работа ще са мощно изразени. С наслада ще се включите във всевъзможни образования, семинари и сходни неща проведени от шефовете ви.

Парите са си ваши, вие сте си ги спечелили, тъй че не позволявайте половинката ви или някой различен да ви споделя по какъв начин да ги харчите. Купете си това, което душата ви желае, без да се преценявате с другите.

Близнаци

Очаква ви един благополучен ден. Мир и естетика ще царят в персоналния ви живот. Насладете се на чудесното време прекарано с обичания ви човек, създавайки красиви мемоари за тези дни.

Ще имате ясна идея за това, което желаете да постигнете с бизнеса и работата си и всичко ще върви по проект. Сега е времето, в което кариерата ви ще потръгне с бързи темпове и нещата ще се развиват в позитивна тенденция.

С съвършената тактика в точния миг и малко шанс, ще сте в положение да спечелите доста повече в сравнение с сте предполагали. Възползвайте се от положителните благоприятни условия пред вас.  

Рак

Не губете време в търсене на величествен, сантиментален миг във вашата връзка. Звездите ще ви оказват помощ да разберете какъв брой скъпи могат да бъдат даже най-малките жестове, когато са споделени с този, който обичате.

Дори да работите от у дома или отвън офиса ви, само че мислите ви непрекъснато ще бъдат към проблемите в работата ви. Трудно ще се отървете от това мислене, каквото и да се пробвате да вършиме, с цел да се разсеете. Трудно ще се откъснете от напрежението в службата ви.

Няма защо да се притеснявате през днешния ден, защото приходите ви ще са положителни през днешния ден. Радвайте се на това, което сте си проработили и се възнаградете за усиленият труд, който сте вложили в последните дни.

Лъв

В случай че се постанова да работите за хармонията и разбирателството във връзката ви, не приемайте това като нещо неприятно. Нищо не е елементарно, когато очаквате позитивно развиване на нещата, тъй че положете старания в тази тенденция.

Променете нещо в офиса или на работното ви място, с цел да изпитвате същинско наслаждение от ходенето на работа. Нова украса или особен мирис би внесъл малко прохлада и ще раздвижи въображението ви. Имате потребност от напълно дребна смяна.

Ще се наложи да внесете ред във финансите си като си извършите някои сметки и започнете да записвате всичките си разноски. Колкото и досадно да ви се коства това, ще осъзнаете какъв брой доста харчите за неща, които на пръв взор са дребни суми.

Дева

Звездите ще са на ваша страна през днешния ден в бранша ви отговарящ за любовта и връзките. Погледнете на света с розови очила и ще имате опцията да споделите с половинката си тези щастливи мигове.

Увереността ви ще нараства от ден на ден и през днешния ден ще сте подготвени да извършите идната крачка за израстване в кариерата ви. Бъдете смели и изобретателни и не спирайте да изненадвате с чудесните си хрумвания. На прав път сте.

Банковата ви сметка може да е съвсем празна, само че това не е мотив да изпадате в обезсърчение. Дайте си повече убеденост и продължете да се борите за прехраната си, до момента в който сложните дни отминат.

Везни

Марс е в своя пик, а това може да ви донесе много разногласия и недоразумение с вашата половинка. Ако не може да изгладите обстановката за момента, може да отложите това за по-късно.

Възможно да зародят някои проблеми, които да трансформират графикът ви на работа през днешния ден. Ако шефовете ви са поставили собствен заместител, то не влизайте в спор с този човек. Старайте се да следвате дадените ви рекомендации за работа.

Няма да  ви липсват пари през днешния ден, само че се пробвайте да харчите рационално и да не разхищавате средствата, които сте спечелили с много старания. Обмислете добре покупките, които смятате да извършите и това, в което желаете да инвестирате.

Скорпион

Ако към момента не сте обвързани, то евентуално е време да отворите сърцето си за този, който харесвате. При изискване, че сте във връзка, добра концепция е да извършите нещо особено за половинката ви.

Внимавайте с пасивните, безмълвни и намръщени хора, защото може да ви основат проблеми. Постарайте се да сте оптимално почтени и открити, само че не позволявайте да се държат недопустимо с вас.

Емоциите ще изиграят огромна роля за държанието с финансите ви през днешния ден. Ще сте в положение да изхарчите куп пари, с цел да потиснете някои отрицателни страсти и да си доставите най-малко малко благополучие с шопинг терапия.

Стрелец

Болезнените мемоари от предишното ви, няма да ви донесат нищо позитивно. Затова се пробвайте да се концентрирайте върху положителните неща, които всяка една връзка досега ви е донесла.

С каквото и да се захванете през днешния ден, то бъдете уверени, че ще постигнете огромен триумф. Огънят, който гори вътре във вас ще може да болести всички с позитивната ви настройка, че нещата с бизнеса ви ще потръгнат и ще се развиват все по-добре.

Нещата с финансите ви са малко затегнати и ще би трябвало да ограничите до най-малко непотребните разноски. Може да се наложи да прибегнете и до спестяванията си, само че не забравяйте да ги възстановите при първите доходи, които дойдат при вас.

Козирог

Когато имате известни подозрения по какъв начин да продължите връзката си, то най-добре поискайте съвет от хората към вас, които имат сериозна дългогодишна връзка като родителите или роднини. Отделете си време да поговорите за това с тях.

Погрижете се за персоналните си задължения и фамилията ви, с цел да може умерено да правите служебните си отговорности. Най-важно за вас ще бъде да си осигурите задоволително време и успокоение за осъществяването на работните ви задания бързо и професионално.

Нещата с финансите ви са много несигурни и нестабилни. Опитайте се да се ограничавате известно време и да свиете непотребните разноски, с цел да сте готови за идни изненадващи разходи.

Водолей

Много в евентуално през днешния ден да изпитате върху себе си неподходящото въздействие на планетите, тъй че бъдете изключително деликатни в подбора на думите, които употребявате и връзката с половинката ви като цяло. Говорете постепенно и умерено.

Ако сътрудниците ви приготвят за непреодолими компликации граничещи с злополучие, не се доверявайте единствено на думите им преди да сте ревизирали нещата. Може да имате много работа, само че сте по-силни от другите и ще се справите без непотребна суматоха.

Колкото и пари да имате, ще усещате обещано напрежение, което мъчно ще може да си обясните. Това, от което ще имате потребност за жалост няма да може да си купите с пари, а точно - правилни другари и обич.

Риби

Този, който харесвате най-вероятно изпитва същите усеща към вас, само че може би чака да извършите първата стъпка. Ще ви се отдаде опцията да извършите живота си доста по-щастлив, стига да имате смелостта да извършите тази първа крачка.

Оригиналните ви хрумвания и креативният ви дух ще са ентусиазъм за всички към вас. Лесно ще се превърнете в модел на подражателство на вашите сътрудници през днешния ден. Покажете най-хубавите си качества за триумф в кариерата в този момент.

Днес, може да похарчите малко повече пари, с цел да прекарате време със фамилията и родителите ви. Купуването на някои нужни неща за околните ви може да ви коства много.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР