ОвенЕнергията ви днес ще е в повече. Затова избягвайте сложни

...
ОвенЕнергията ви днес ще е в повече. Затова избягвайте сложни
Коментари Харесай

Една зодия научава странна новина, друга получава важно...

Овен

Енергията ви през днешния ден ще е допълнително. Затова избягвайте комплицирани диалози с близки, а изберете дълга разходка сами.

Телец

Днес се придържайте към тествани способи на деяние. Денят ще бъде потребен и ефикасен по отношение на персоналните ви връзки.

Близнаци

Всичко, което кажете през днешния ден ще се помни дълго и ще има дълготрайни последствия. Помислете доста добре преди да изразите мнение.

Рак

Днес ще научите странна вест, в която вие сте участник. Ще останете със смесени усеща, само че се концентрирайте върху позитивното.

Лъв

Днес ще може да избирате сред няколко разновидността за развлечение. Изберете този, който ще е най-здравословен за вас.

Дева

Днес ще сте прекомерно чувствителни. Не всичко, което ви споделят е оценка и никой не желае да ви обиди. Бъдете деликатни в дейностите си.

Везни

Днес не се доверявайте прекомерно на непознати хора. Колкото и приятни да наподобяват не е минало задоволително време, с цел да ги опознаете добре.

Скорпион

Това е ден, в който да се опитате да се приспособите към събитията. Опитите ви да ги измененията единствено ще ви изморят ненужно.

Стрелец

Днес ще си припомните, че сте не запомнили нещо значимо. Заемете се с него през първата част от деня, с цел да освободите другата.

Козирог

Днес ще получите значимо утешение за обстановка, която ви е тревожила по-рано. Положете старания, с цел да се стабилизира ситуацията.

Водолей

Това е ден, в който ще оставите положително усещане у човек, на който държите. Бъдете непринудени и се радвайте на другарството ви.

Риби

Може да извършите деня си магически. Необходими са ви единствено усмивка, оптимизъм и религия, че всичко ще се получи по най-хубавия метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР