Овен До обяд - сериозни, следобяд - свободни. Такава схема само

...
Овен
До обяд - сериозни, следобяд - свободни. Такава схема само
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 28 ноември

Овен
До обяд - съществени, следобед - свободни. Такава скица единствено би могла да ви стимулира да вършиме нещата по проект, когато им пристигна времето. А дали и свободата ви ще е по проект? Хубаво е да си дадете сметка кое е това, което ви движи - следването на разпоредбите или в противен случай - разчупването на нормите. Всъщност и двата модела си имат красивите страни, по-важното е вие коя от двете страни виждате?

Телец
Вие добре сте осъзнали обстоятелството, че в спокойствието лежи силата и сте подготвени да отстоявате този принцип, може би даже ваше верую. Вие сте дейни в спокойствието, което е една мъдра позиция, на която ни учат мъдреците от епохи насам. Имайте поради, че през днешния ден ще ви разсейват с всякакви молби за изява и творчество, само че пък постоянно умерено може да се включите.

Близнаци
Изглежда бързо губите самодейност напоследък, а това ви смъква акциите в личните ви очи. Няма смисъл от сходно себеразяждащо държание. Днес е ден за материализация, ден за грижа и внимание, ден за релакс и връзка със фамилията. Оставете самодейността на различен и просто се наслаждавайте.

Рак
Вашата вътрешна същина е насладата и е време да започнете от ден на ден да я разпръсквате в близост. Около вас ще пърхат много искащи да се допрян до светлата ви персона. А вие колкото повече давате от себе си, толкоз повече ще се усилва и вашето положение.

Лъв
Ден за материализация и работа с пари. Бъдете подготвени да мислите ексцентрично и да действате целеустремено. Вие сте архитектът на цялата днешна организация на нещата, тъй че просто умерено следете за вярното осъществяване на дилемите.

Дева
Очаквате другите да правят оценка мнението, напъните, които влагате, а с държанието си показвате напълно друго. Бъдете съответни, бъдете себе си, не очаквайте различен да знае какво се случва с вас, във вас, към вас. Ден, в който елементарно ще променяте настроенията си, само че другарската група непроменяемо ще ви поддържа.

Везни
Търсите да срещнете обожанието в очите на другите, а през днешния ден е чисто и просто ден за реализиране на цели, за решение на дилемите. Чувствата са по-скоро непрепоръчителни, пробвайте да контролирате обстановките, времето, осъществяването. Чувствата просто канализирайте в друга посока.

Скорпион
Нещата в любовта стават съществени и виновни тъкмо в този момент, когато ви мамят далечните простори. Ще би трябвало да определите целите си и да действате по проект. Хубаво и да изпълнявате първичния план, а не да променяте в придвижване проектите.

Стрелец
Един трогателен ден, прозаичните неща ще ви се виждат толкоз красиви, омайни, мамещи. Може би през днешния ден е вашият ден да сътворите хубост в оня безконечен, незагиващ жанр, омайващ с духа на предишното. Оставете вдъхновението да ви води.

Козирог
В един малко ревностен интервал сте, което като цяло не в природата ви, само че и на най-хубавите се случва от време на време. Но точно тези интервали оказват помощ на човек да върви напред, да се отърси от моделите, които го спъват и с лекост да полети към новите благоприятни условия.

Водолей
Днес е ден за гибел и ново раждане, несъмнено в чисто алегоричен проект. Имате силата да преодолеете всевъзможни трудности само със своята вътрешна увереност и мощ. Позволете си да бъдете мощни и да покажете качествата си. Светът може да бъде и доста несъмнено място.

Риби
Как възприемате индивида против вас - като собствен другар или като собствен зложелател? Дали той просто не е вашето огледало, от време на време малко погрешно, само че постоянно мъчително искрено. Дали просто не е време да се замислите, че другите реагират на вашето лъчение и в случай че желаете да измененията реакцията им, на първо време би трябвало да измененията себе си?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР