ОвенДнес звездите ще проявят известна строгост към вашите действия. Възможно

...
ОвенДнес звездите ще проявят известна строгост към вашите действия. Възможно
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 август: Овни, звездите ще са строги към действията ви!

Овен

Днес звездите ще проявят известна суровост към вашите дейности. Възможно е и да ви наложат несъгласие върху непотребните неща, които ви вълнуват. По-добре би било да се ангажирате с нещо градивно, което ще ви даде подтик към креативното във вас. Най-вероятно ще воювате със личните ви визии по отношение на себе си.

Телец

Не се поддавайте поддавате в желанието си за водачество през днешния ден, с цел да избегнете ненужни полемики и кавги, които биха могли да скапват настроението на всички. Не е изключено нещата при вас да потръгнат както желаете, макар някои вероятността да се сблъскате с някои непредвидени разноски, изключително за дома и фамилията.

Близнаци

В случай, че сте били несигурни в някои обстановки, през днешния ден ще имате опция да разгърнете с убеденост вашите умения, която ще ви помогне да се справите с някои условия. Днес ви престои един интервал на заплащане за човешки продан, искайки да бъдете отворени към всички доброжелателни хора. да се отворите и да поддържате връзка с целия свят. Семейните връзки също ще бъдат на равнище.

Рак

Може би не постоянно да сте печелили в полемики, изключително с членове на вашето семейство - Не бъдете прекомерно самонадеяни да изисквате другите да се приспособяват без да се бунтуват словесно към новите ви решения или разпоредби. Всичко, което е минава всевъзможни граници води до провал.

Лъв

Някои препирни може да са неизбежни, изключително през този ден, когато вие самите нямате ясни хрумвания. Но звездите носят е стимулиращи вести, които биха могли да засягат персоналните ви ползи или другарства. Много позитивни неща евентуално ще подминат неусетно зад тила ви, само че е тъпо, че ще бъдете озадачени в сърцата си.

Дева

Може би някои от близки до вас хора ще пожелаят през днешния ден да влязат във вашият вътрешен мир. Не заключвайте духовните си портали, тъй като не сте единствените на този свят. Някой може да пожелае и да показа избрани моменти с вас, посредством вашата нематериалност. Научете се да вярвате повече в своите благоприятни условия.

Везни

Вашите връзки могат да претърпят лека смяна, което след това може да ви принуди да предприемете нови превантивни ограничения. Изглежда, че ще поставите под въпрос вашите придошлите компликации през този ден. Въпреки това, планетарният пренос през този ден ще ви даде доста блага, като увереност, неизменност, дарба да се справите с съвсем всичко.

Скорпион

В сложни обстановки като стрес да вземем за пример, евентуално ще ви е да осъзнаете от какво се нуждаете и от какво се нуждаят околните ви до вас. Това води до комплициране и по тази причина през днешния ден само че не предприемайте инцидентни начинания под давление на страстите. В началото може би ще ви е мъчно да се адаптирате, само че това е единствения излаз.

Стрелец

Ако планетарните преноси до през вчерашния ден са ви изнервяли, то през днешния ден ще ви тласнат в ясно противоположна посока. Не отричайте доказателствата през този ден, защото може да е от значително значение да вземате решения, които имат мощно въздействие върху всекидневието ви, както и в живота ви като цяло. Ще има някои въпроси, които би трябвало да бъдат прегледани с огромна храброст, само че на първо място да бъдат разтълкувани вярно.

Козирог

Вероятно ще имате нови усъвършенствания в общуването с някои хора, които не са ви били толкоз близки. За жал има индикации, че няма да получите поддръжка от хора в най-близкото ви обграждане. Може да сте се предоверили на някой, който не е заслужил изцяло вашето почитание.

Водолей

Ще бъде добра концепция добре да помислите за духовното при вас. Може би страховете, които сте натрупали, през днешния ден да рефлектират предизвиквайки негативно отношение към обичаните ви хора. Затова избягвайте оптимално да навлизате в противоречиви тематики с най-близките ви.

Риби

Вероятно ще бъдете малко изтощени слушайки недоволствата на другите, само че надали осъзнавате, че сте прехванали тази болест от самите тях. Затова намерете сили да вземете живота си в ръце, в случай че би трябвало преобърнете го и нещата ще потръгнат при вас малко по малко.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР