ОвенДнес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте

...
ОвенДнес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 8 февруари 2024 г.

Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате старания и да се стремите към проблематичните цели, без значение от това, какъв брой трудности има по пътя, а в този момент просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се скапва с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето отчаяние ще стане всеки човек, който инцидентно Ви попадне на разположение. Може да оправите обстановката, насочвайки своята сила към образование. Този ден е доста подобаващ за придобиване и усъвърщенстване на потребни привички.
Телец
Удачен ден за тези, които не са привикнали да се оставят да бъдат надприказвани. Изглежда Ви чака продължителна дискусия с Вашия обичан човек. Нека Вашето сладкодумство бъде непрекъсващо, а източникът на причини – дълбок. Само освен това състояние ще можете да постигнете стремежи резултат.
Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.
Рак
Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!
Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.
Дева
Нама да имате никакво предпочитание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с обичания човек)бъдеще - близо и не напълно. Ще Ви харесва това, което става през днешния ден, а на следващия ден ще си бъде за на следващия ден и тогава ще го мислите. Какво пък - от време на време е допустимо и прелестно да се живее и по подобен метод.
Везни
Денят ще Ви радва с нови благоприятни условия. Наистина, с цел да можете да се възползвате от тях, би трябвало да се откажете от някои остарели връзки и навици, само че това напълно няма да Ви уплаши. Готовността да възприемете всичко ново и способността да забравите стандартите, през днешния ден се явяват едни от мощните Ви страни. Още едно качество, което вероятно ще Ви е нужно, това е умеенето умерено да реагирате на нелепостите, които приказват и вършат другите хора. Там, където другите се карат и ругаят, Вие би трябвало единствено иронично да се усмихвате, без да давате воля на раздразнеието и гнева си. Поведението Ви ще стане заслужен образец за доста хора.
Скорпион
Днешният ден ще премине без загуби, в случай че деянията нерешителност и не се намесвате във всички афери и случки, в които Ви предложат. Да се рискува е извънредно нежелателно. Вероятността (ако би трябвало да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите инициативи във всяка област е по-добре да предпочетете тестваните с времето неща. Възможни са дребни контузии. Бъдете внимателни по време на разходка и работа с остри принадлежности. Ако заминавате на пътешестване, вземете със себе си повече пари, тъй като пътните разноски ще се окажат доста по-големи.
Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.
Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
Водолей
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР