Овен Днес мързелът ви ще е просто безпределен. Ако няма да

...
Овен
Днес мързелът ви ще е просто безпределен. Ако няма да
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 7 януари

Овен
Днес мързелът ви ще е просто неограничен. Ако няма да скачате да ловите кръста за здраве, то най-малко направете малко физически извършения. Или, в случай че не можете да се разделите с дивана, най-малко почетете нещо, забравете тв приемника.
Телец
Между желанията и опциите ви няма и в близкото денонощие няма да се появи непреодолима граница. Няма да си спомните какво е това боязън и гледайте да не забравите какво е това обич.
Близнаци Да се чуди човек къде генерирате толкоз доста оптимизъм и религия в положителното. Сякаш във вас има един дребен реактор, който възпламенява искрите у другите. Не му позволявайте да спре.
Рак
Днес ще извършите сметка на финансите, с които разполагате при започване на годината. Не се тормозете, ще се появи нова опция, която ще е много добра за вас. Използвайте днешния ден, с цел да поздравите тези, които сте не запомнили до момента.
Лъв
Ден на изненади и някой от тях сами ще сте си скроили. Не се опитвайте да ритате против разпоредбите, тъй като резултатът няма да е във ваша изгода. Революционният дух оставете за други неща.
Дева
В малко лирично въодушевление ще сте през днешния ден. По-добре не давайте напразни очаквания на другари и близки, че споделите с тях времето си, сложни сте за другарство.
Везни
Ще се чувствате свободни и волни като птици. Първата работна седмица, макар че беше много напрегната, ви донесе доста повече в сравнение с може да си визиите. Тепърва ще жънете плодовете на напъните си.
Скорпион
За вас денят ще е много добър. Ще имате шанс с каквото и да се захванете, а може би това просто е заслужена премия за всички старания, положени досега.
Стрелец
Трудно ще удържате поривите си през днешния ден. Ще ви мамят далечни страни и полета. Ако ви стиска, грабвайте куфара и тръгвайте, светът чака да го покорите.
Козирог
Днес най-съблазнителният метод да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е рационално да го предпочетете, прекомерно дълго ще си спомняте след това.
Водолей
Днес на някого ще му е нужна точно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, само че недейте да отказвате, само вие сте в положение да помогнете.
Риби
Най-неочаквано през днешния ден ще получите за персонална приложимост доста свободно време. Дано да знаете какво тъкмо желаете да вършиме, с цел да не пропилеете подаръка от ориста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР