ОвенДнес, едва ли ще имате време за притеснения, защото ще

...
ОвенДнес, едва ли ще имате време за притеснения, защото ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 ноември: Водолей – бъдете разумни, Телец – послушайте сърцето си

Овен

Днес, надали ще имате време за терзания, тъй като ще бъдете ангажирани с тези неща, които дават обещание да ви оказват помощ да реализирате своите цели и хрумвания. Вероятно, тревогата ще се опита да ви обгърне в бодливите си обятия, с цел да ви принуди да се усъмните в себе си. Най-добре ще бъде да прогоните всяка натрапчива мисъл за крах.



Телец

Ако оставите сърцето си да чуе най-съкровените ви стремежи, вероятно ще се идентифицирате с желанията на другите и ще преоткриете по-лесно същинското ви близко обграждане. Ще усетите ритъмът на тези хора, които държат същински на вас и са в една и съща всеобща осцилация с вас. Сърцето ви е вашият вътрешен критик и то ще ви направлява през този ден.

Близнаци

През този ден ще преливате от сила. Чудесно време за основаване на нови проекти, които засягат всяка една област от вашия живот. Най-вече избягвайте да се ядосвате за каквото и да е било. Ще бъде добре да прекарате повече време с обичаните за вас хора.

Рак

Изглежда, ще узнаете, че триумфът е в бъдещето ви през днешния ден, тъй като ще разберете, че вашият капацитет е неограничен. Също по този начин, може да се почувствате много оптимистично настроени, до момента в който обмисляте дълготрайните цели, които сте си сложили за себе си. Дори, в случай че вашите най-хубави проекти са се объркали в предишното, вашата убеденост евентуално ще бъде непоклатима.

Лъв

Навярно, ще осъзнаете, че когато сте дружно с тези, които споделят вашите цели и хрумвания, наслада и горест, животът става някак си по-лек и най-тежката обстановка, би могла да се преживее по-лесно. Това ще ви накара да се насладите и възползвате от опциите да прекарате повече време с обичаните ви хората, които ви обичат безусловно.

Дева

Чувството за неспокойствие или стрес може да ви накара да се възмутите от отговорностите си или да поставите под въпрос значимостта на тяхното осъществяване. Вероятно, ще копнеете да пътувате към нови хоризонти или да избягате от нормалното си всекидневие. Една жадувана отмора през днешния ден, ще ви помогне да си припомните, че животът има доста по-важни неща от отговорностите.

Везни

Изглежда, ви следва да вземете съществени решения през днешния ден. Навярно, ще бъдете подготвени да вземете такива решения, които биха могли да повлияят на вашите цели. Важното е да имате визия, какво желаете да постигнете. Внимателно обмислете опциите, които ви се дават, с цел да определите, кои дейности ще ви оказват помощ да съградите това, което същински желаете.

Скорпион

Може би ще покажете, че обичате и онази „ тъмна “ част от вашият темперамент, направете го без да изпитвате някакви терзания. Вероятно, всички са привикнали с вашата осветена част и няма да ви възприемат такива, каквито сте като цяло, накърнимост, която до в този момент не сте показвали пред никого. Препоръчително е да се погрижите добре за вътрешния си покой.

Стрелец

В случай, че сте неангажирани, ще имате извънредно мощна осцилация за привличане на сродна душа. Звездите ви подсказват, че силата е такава, че надали някой би могъл да откаже на предложенията ви. Бъдете деликатни, тъй като има възможност да навлезете в нещастни любовни прекарвания от предишното ви, при една възможна среща.



Козирог

Възможно е, да ви обземе дързостта, която ще ви подтикне да поемете всички опасности, излизайки от зоната си на комфорт и да се впуснете към смели инициативи. Може би, някои опасности ще бъдат обречени, все пак, тази смелост ще бъде сама по себе си героична. Дори да се сблъскате с рисковете, когато стъпите оттатък познатото в непознатото, ще разберете, че имате сили да продължите напред.

Водолей

Навярно, през днешния ден ще откриете разликата сред вашия подсъзнателен глас и ехото от предходни злощастни прибързани решения. Това ще ви помогне да избегнете рискът от неправилните тактики за финансови покупко-продажби. Има огромна възможност, през днешния ден да вземете неочаквани финансови решения, заради каприз, действайки от чист подтик. Затова открийте разликата сред рационални решения и неочаквани безразсъдни избори.

Риби

Възможно е, вдъхновението ви през днешния ден, да провокира такава детонация, че капацитетът ви да се развихри, отнасяйки ви до най-смелите равнища на дейности. Вълнението ви от това ново начинание, евентуално ще се трансформира в горивото, което възпламенява вашата пристрастеност за повече и повече триумфи. Но, има възможност и да пропаднете в своите неуспехи, които също могат да послужат като скъпа поука, това са уроци на търпението.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР