ОвенДенят обещава сбъдването на мечтания. Някои от тях дори сте

...
ОвенДенят обещава сбъдването на мечтания. Някои от тях дори сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 октомври

Овен
Денят дава обещание сбъдването на мечтания. Някои от тях даже сте не запомнили. Може да се почувствате като в сън, само че най-вероятно ще осъзнаете, че към този момент не желаете това и сте минали на едно друго равнище.

Телец
През този ден е добре да се обърнете към експерт в случай че имате предпочитание да измененията нещо във външността ви и изключително в случай че по лицето. Не си правете опити, няма да може да предвидите резултатите.

Близнаци
Ако желаете да излезете чисти от дадена обстановка имате два разновидността: 1. Да не участвате в нея 2. Да бъдете изцяло откровени и открити. В противоположен случай последствията може да се извърнат против вас.

Рак
Днес ще ви се наложи да вземете решение. Не отлагайте процеса. Колкото по-бързо действате толкоз по-правилни ще са постъпките ви. За облекчението да не приказваме.

Лъв
Денят ще ви срещне със остарял другар. От него може да пристигна изненадващо позволение на въпрос, който незабавно би трябвало да решите. Ще се убедите, че за всичко си има причина.

Дева
За безусловно всичко, което се случва има причина, тъй че не се тормозете от събитията, които стават към вас. Колкото и да ви е мъчно може да се справите с всичко и скоро ще разберете, че е било за положително.

Везни
Сега е моментът да видите кои граници може да преминете. Имате потребност от повече независимост и занимания. Не си отхвърляйте в нищо, което ще разшири хоризонтите ви и ще ви даде повече благоприятни условия да попаднете в нови обстановки.

Скорпион
Сега може да си позволите повече, в сравнение с през последните дни. Достатъчно се ограничавахте. Настъпва време за извършване на стремежи. Не се питайте даже за момент дали го заслужавате и грабете самоуверено.

Стрелец
Днес ще ви се наложи да вземете решение. Не отлагайте процеса. Колкото по-бързо действате толкоз по-правилни ще са постъпките ви. За облекчението да не приказваме.

Козирог
Днес не разгласявайте желанията си, колкото и да ви се желае. Пазете ги даже от ушите на най-близките ви. Възможно е на другия ден да сте на противоположното мнение и да се наложи да обяснявате за какво е по този начин.

Водолей
За някои болежки е належащо повече време и давност, с цел да минат. Не се насилвайте. Бързата подмяна надали ще подейства по този начин, както го планирате, даже може да задълбочи нещата.

Риби
През този ден бъдете сигурни, че в мнението ви ще се вслушват мнозина. Това с изключение на наслаждение ще ви донесе и огромна доза отговорност. Не забравяйте за тази част от нещата и подбирайте по-добре думите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР