ОвенДенят е добър за промени във външния вид. Смело може

...
ОвенДенят е добър за промени във външния вид. Смело може
Коментари Харесай

Фантастична неделя за 4 зодии, късметът е на тяхна страна

Овен

Денят е добър за промени във външния тип. Смело може да се подложите на фантазията на фризьора си. Не робувайте на стандарти. Освен това косата пораства, а смяната внася нов усет в живота.

Телец

Вложете цялото си ентусиазъм и сили, с цел да съживите нещата във връзката си, несъмнено, в случай че имате предпочитание. При съществуването на такова замисленото ще се реализира доста по-лесно, в сравнение с сте си го представяли.

Близнаци

Това е ден на шоколада, не интернационален, а на персонално равнище във вашите връзки. Кутия бонбони ще подсладят живота ви и допринесат за по-лекото и оптимистично протичане на сериозен диалог. Ако този рушвет не подейства – значи имате същински скъп човек до себе си.

Рак

Днес ще получите предложение, което ще е доста примамливо, само че за жалост ще е в прорез с вашите правила и морални устои. Колкото и да ви се желае, вярното решение е едно – да откажете. В другия случай ще би трябвало сами да се справите със съвестта си.

Лъв

Денят не е подобаващ за изясняване на връзки, правене на оферти за годеж или, не дай си Боже, брак. Не започвайте и не приключвайте нищо. Пуснете се по течението с ръце зад главата и си свиркайте.

Дева

Днес може да имате различия с обичания ви човек. Това е постоянно срещано събитие и даже желателно, с цел да има повече многообразие и тръпка в една връзка. Ключът е в това по какъв начин тъкмо се отнасяте към разликите си и дали проявявате задоволително почитание към тях.

Везни

Днес може да бъдете обзети от опустошителна потиснатост. Разбира се, че е имало хубави моменти в предишното, само че те не инцидентно са останали там. Внимавайте да не нараните актуалната си половинка с страстите си.

Скорпион

Има много да наваксвате в оказването на справедливо внимание към обичания ви човек. Служебните ви отговорности по този начин са ви завлекли, че напълно забравихте, че имате някого до себе си. Той или тя обаче не са и към този момент си задават някои съществени въпроси.

Стрелец

Днес няма да сте от хората, чиито усеща, страсти и държание са елементарно разгадаеми. Половинката ви обаче ще се опита да разбере какво тъкмо ви има, тъй че очаквайте инвазия. Тя е от обич, хубаво е да го разберете преди да обвините отсрещната страна в навлизане в персоналното пространство.

Козирог

Днес е допустимо да ви подразни прекомерният оптимизъм на половинката ви. Това по никакъв начин няма да е добре нито за вас, нито за него или нея, тъй че постарайте освен да не ви проличи, а да възприемете бързичко верният радостен взор върху живота.

Водолей

Днес ще имате опцията да се „ качите на главата “ на обичания си човек. Всичките ви прищевки ще бъдат изпълнени. Хубаво е да си поставите граници, по-късно от вас може да бъде пожелан реванш. Ще можете ли?

Риби

Това, от което имате потребност е тишина и успокоение. Вашият сътрудник – също. Какво по-хубаво от това единодушие. Легнете си рано, вземете си обичаната брошура и в леглото. Тази атмосфера от време на време е незаменима.

източник: Actualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР