ОвенАко сте семейни, се опитайте да бъдете по-практични и отговорни,

...
ОвенАко сте семейни, се опитайте да бъдете по-практични и отговорни,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 септември: Риби, не губете индивидуалността си!

Овен

Ако сте фамилни, се пробвайте да бъдете по-практични и виновни, с цел да укрепите фамилните взаимоотношения и да извършите живота си по-интересен. Препоръчително е да споделяте повече от своите усеща и страсти с половинката си. Макар работата ви да не ви коства най-интересното и прелестно нещо в този ден, ще се наложи да се примирите, че ви е нужна, за имате средства, с които да се издържате. Опитайте се да не пренасяте служебните проблеми в персоналния ви живот. Не си задавайте прекалено много ограничавания, защото по-късно може да компенсирате този интервал на самоограничение с огромен шопинг. Най-добре си позволете нещата, които обичате, без да прекалявате.

Телец

В фамилен проект, възможностите да внесете успокоение, по всяка възможност ще бъдат вероятни. Днес ще се наложи да преминете през съществени тествания, доказвайки своята преданост във вашата връзка. Не е добра концепция да нападате обществено ваш сътрудник или началник, каквато и основателна причина да имате. Опитайте се да сте по-сдържани и да решавате някои противоречиви въпроси на четири очи. Всяка една корист с нещо, което ви е обичано може да докара до негативен баланс на финансите ви. Звездите поучават да внимавате по какъв начин и защо харчите парите си.

Близнаци

Вероятно ще постигнете триумфи в построяването на по-добри взаимоотношения в персонален проект. Изглежда възприятията ви към вашия сътрудник, ще се засилят най-много през днешния ден. Днес, може да получите непредвиден финансов бонус към месечното ви заплащане. Добрата ви работа ще бъде възнаградена и ще сте още по-мотивирани за подчинение на нови върхове. Меркурий е решил да ви обезпечи с всичко належащо за материалното благоденствие. Също по този начин паричните ви каузи евентуално ще вървят с подобен триумф, за който даже не сте и очаквали.

Рак

През този ден би трябвало да коригирате изразите в своята връзка, по отношение на колегата ви, защото вероятността да бъде засегнат и афектиран е доста огромна. За самотните се обрисува удобен интервал за започване на нова връзка. Ако търсите лесни способи и пътища, с цел да претупате по-бързо работните задания, ще си отворите повече работа с осъществяването на една и съща активност два пъти. Вероятно, наличността на добра сума в банковата ви сметка ще ви даде момент успокоение. Най-добре ще е да инвестирате умно тези средства, с цел да се преумножат един ден.

Лъв

Днес евентуално ще се почувствате импулсивни, с цел да изведете взаимоотношенията си на друго равнище, само че този интервал може да не ви поддържа и ще се наложи да се сблъскате с някои неподходящи обстановки в фамилията. Постоянството и отдадеността ви в специалността могат да ви оказват помощ доста да се издигнете в очите на шефове и сътрудници. Продължете да градите този имидж на работлив и кадърен чиновник, с цел да затвърдите въздействието си. Днес, може да се изкушите от доста неща, които видите по витрините на магазините, само че се постарайте да се вместите в бюджета си. В противоположен случай ще си докарате финансова рецесия.

Дева

Влюбените двойки евентуално ще попаднат във водовъртежа на разногласия и подозрения, от които мъчно ще се измъкнат. Трябва да мислите по-трезво и обективно. Няма смисъл да се пробвате да свършите един куп неща едновременно. По-добре отметнете два-три уговорката от графика си, само че работата да е свършена качествено, вместо доста неща, които не са свършени добре. Креативността ви ще ви помогне да спечелите малко спомагателни пари посредством изкуство. Насочете напъните си в тази посока.

Везни

Вероятно през днешния ден, неведнъж ще се опитате да разберете възприятията на колегата ви и евентуално това ще бъде подбудено от подозренията ви, че половинката ви крие възприятията си зад паравана на апатията си. За да постигнете задачите в кариерата си, ще би трябвало да сте подготвени на непрекъсната битка с конкуренцията. Ако ви липсва резистентност и неизменност в дейностите, е доста евентуално да претърпите неуспех. Не е задоволително да влагате парите си в разнообразни капиталови планове, защото мъчно може да извлечете облага от всички. Проучвайте авансово всички оферти, преди да пристъпите към дейности.

Скорпион

Брачните двойки биха могли да разрешат главните си проблеми. За влюбените има възможност за някои съществени проблеми сред вас и сътрудниците ви. Може да употребявате работата си като място, където да се откъснете от фамилните проблеми и паники. Отдавайки се напълно на служебните си задължения, продуктивността ви може фрапантно да се увеличи. Бъдете доста деликатни при финансови транзакции и не пропускайте да четете дребният шрифт. Не бързайте да харчите парите си и не предприемайте рискови вложения.

Стрелец

Ако не съумеете да потушите недоволството на половинката си, цялото това време ще ви се стори тъжно през днешния ден. Самотните ще      би трябвало да бъдат по решителни, изключително към залеза на този есенен ден. Опитайте се да се настроите по този начин, че да сте оптимално фокусирани върху работата си, с цел да си тръгнете задоволени и удовлетворени от добре свършената работа. Така денят ви ще сполучлив в кариерно отношение. Постигането на по-висок стандарт на живот може да е доста значимо за вас, само че надали е по-важно от фамилията ви. Не загърбвайте околните ви хора в името на печелене на повече пари.

Козирог

Възможно е още в самото начало на деня да почувствате, че не изпитвате приятност от връзката си. Това е по този начин, тъй като този ден ще ви донесе доста тествания за вашата обич и сантиментални връзки. Звездите предизвестяват да се пазите от недоброжелателите ви в службата, защото доста елементарно може да бъдат изложени на показ слабите ви страни. Постарайте се да не давате мотиви за спорове. В случай, че сте дали пари на заем на ваш непосредствен, най-добре настоявайте сумата да ви бъде върната в уречения период. Не бъдете мекушави и не отстъпвайте, в случай че желаете да ви върнат парите.

Водолей

В множеството случаи ще получите поддръжката на вашият сътрудник. Но през ден обаче, евентуално ще зародят някои проблеми сред вас и колегата ви, тъй че би трябвало да действате внимателно. Най-неприятната част от работата ви може би е частта, в която се връщате да проверявате позволени неточности, тъй че обърнете съществено внимание на най-често допусканите от вас неточности. В случай, че претърпите някаква загуба или банкрут, не приемайте това като края на света. Приемете този факт като урок, след който би трябвало да измененията настройката си към печеленето и най-много към харченето на парите ви.

Риби

Като цяло този ден може да ви обезпечи смесени резултати в персоналните ви взаимоотношения. При вярна и доброжелателна връзка, бихте могли да разрешите възможните проблеми с половинката си. Всяка една работа изисква спазването на избрани правила и правила, само че това не значи, че би трябвало да изгубите своята характерност. Опитайте се да ги съчетаете по най положителния метод, с цел да се чувствате щастливи от това, с което се занимавате. Звездите поучават да сте по-смирени и сдържани и да не показвате какво ви е финансовото положение, защото може да накарате някой хора към вас да се почувстват зле. Проявете схващане към тези, които нямат колкото вас.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР