Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Овен& Време е да разпуснете и да си отпочинете

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Всички през днешния ден ще бъдат с Вас деликатни и публични. В това може да откриете самобитна хубост – в карйна сметка не може да се флиртува непрестанно. Но в случай че сте същински занаятчия, може да се опитате да стопите леда лека-полека.

Рак
Където и да сте – в голям търговски център, в бутик, който от дълго време сте желали да посетите или на работното си място, разглеждайки стоките в новия интернет-магазин, скрийте по-далече своята кредитна карта. Сега силата на волята Ви напълно не е на висота, и в случай че паричните Ви запаси са задоволително надалеч, ще можете да избегнете сериозен пробив в своя бюджет. След няколко дни, когато импулсивното Ви предпочитание да вършиме покупки премине, сами ще се похвалите за това.

Лъв
Има късмет да постигнете обилни триумфи в това, което за Вас е изключително значимо. Търсете надеждни помощници, които да облекчат живота Ви като цяло и през този ден в частност. Не би трябвало да се боите от нови партньорски връзки, защото денят е извънредно подобаващ за началото им. Вероятни са парични приходи. Ще имате опция да зарадвате своите близки, не го изпускайте. Грижата за другите и помощ за тези, които не могат да се погрижат за себе си – това е, което чакат от Вас в този момент звездите. Вечерта ще получите известия, които ще Ви накарат да се притеснявате.

Дева
Звездите Ви поучават през днешния ден да отделите време и да отидете на коафьор, с цел да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за промяна на имиджа – включете своята фикция на цялостен ход.

Везни
Предстои Ви да вземете комплицирано решение: или да се придвижвате независимо напред, отказвайки се от съдействие с сътрудниците, които не са оправдали Вашите очаквания, или да запазите деловите си връзки, само че да се лишите от опцията, да постигнете триумф. Възможни са финансови проблеми и има възможност да се наложи да платите за непозната сметка. Трудно ще постигнете и взаимно схващане с обичания човек: предложенията Ви няма да се одобряват, а концепциите Ви ще бъдат подложени на критика. В последна сметка в действителност ще получите поддръжка, и то от персона, която дълго време не сте оценявали по достолепие. Събитията през този ден може да сложат началото на съществени промени в връзките Ви с обкръжаващите.

Скорпион
Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е доста забавно време. От една страна би трябвало да поемете огромна отговорност, а от друга - такава обстановка Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и познания от хора, които са се утврърдили като положителни експерти във Вашата област. Възможна е огромна облага от лотарията. В сантиментално отношение ще зародят нови увлечения.

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

Водолей
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Риби
Днес настроението на Вашия обичан човек ще бъде много ехидно и по едно и също време с това – игриво. Затова на желанието Ви да поговорите съществено и искрено, той ще се подхилва, като с това безпределно ще Ви нервира. Ако се отнесете към това му деяние с подигравка, може дори и наслаждение да изпитате...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР