Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Близнаци: Денят ще бъде успешен, Козирог: За Вас това няма да е най-приятен ден

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...

Близнаци
Денят ще бъде сполучлив. Ако сте настоятелен човек, може да очаквате куп приятни сърпрайзи: от приемане на примамливи търговски оферти, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните триумфи не са тъкмо това, към което се стремите на напред във времето, обърнете внимание на творчеството. Вашият капацитет е висок и няма да се наложи да се оплаквате от дефицит на хрумвания. Не е неприятна обстановката в персоналната сфера, въпреки че през днешния ден съществени промени към по-добро не могат да се чакат. Може да деянията самодейност в сантименталните връзки, а решителните дейности ще бъдат признати с аплодисменти.

Рак
Нищо не оказва помощ по този начин да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е тъкмо подобен. Поздравления! Това е един от тези спокойни дни, когато изпитвате наслаждение и се чувствате задоволени от ставащото, а не полагате за това никакви старания. Непознатите елементарно Ви стават другари, а и никой не Ви работи на нервите. Даже и в случай че някой се мушне на опашката тъкмо пред Вас, или заеме последното допустимо за паркиране място, Вие ще възприемете това напълно умерено, и дори с усмивка. Това оптимистично въодушевление ще ободри другите и ще „ отвори ” мозъка Ви за нови и забавни хрумвания.

Лъв
В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.

Дева
Препоръката на звездите за този ден е, да извършите не огромен подарък на своя обичан човек. Нека това не коства кой-знае какъв брой, а и няма да Ви донесе душевни загуби. Важното е, Вашата половинка да рабере, че за нея мислят, и че има някой, подготвен да и подарява дребни играчки – закачки без мотив и без празник.

Везни
Има огромна възможност тъкмо през днешния ден да срещнете оня човек, за който от дълго време сте мечтали. Звездите не дават обещание бял кон, бял мерцедес или кули от слонова кост, само че прелестните очи незабавно ще съумеете да отличите от тълпата: с познаването няма да има проблем. Но с привличане на вниманието към своята персона - изцяло е допустимо...

Скорпион
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.

Козирог
За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.

Водолей
Събитията през този ден най-много ще се развиват на правилото „ като няма благополучие, и нещастието оказва помощ ”... Щелта си ще можете да постигнете ненадейно, макар всичките си пресмятания и интуиции. За страдание, може да останете недоволни от своето материално състояние: от размера на възнаграждението, общата неустойчивост и непредсказуемостта на своите приходи. Това е подобаващ миг, с цел да обсъдите комплицираните въпроси в на практика проект. Това се отнася освен за методите на работа в сериозна обстановка, а и величината на налозите и общественото обезпечаване проблемите за взаимността.

Риби
Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това....
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР