Овен Този понеделник е добър ден за финансови операции и

...
Овен Този понеделник е добър ден за финансови операции и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 март

Овен
Този понеделник е добър ден за финансови интервенции и гонене на облага. Освен това ще имате триумф и при договаряния за повишение на заплата.
Телец
Този понеделник е подобаващ ден за започване на писане на теоретичен труд или друга разработка, обвързвана с професионалната ви активност. Време е да се замислите за повишение на квалификацията.
Близнаци
Този понеделник ще може да намирате всичко, което търсите. Затова насочете напъните си в тази тенденция. Ще си спестите доста време.
Рак
Този понеделник не позволявайте на никого да се меси в персоналния ви живот. Дори това да е ваш непосредствен човек, който досега сте посвещавали в тайните ви, в този момент е време да престанете да го вършиме.
Лъв
Този понеделник нуждата от смяна няма да ви дава мира. Безсмислено е да се съпротивлявате, в случай че не желаете да усложните обстановката.
Дева
Този понеделник пробвайте нов метод за връзка с човек, с който сте на разнообразни отзиви, само че доста бихте желали да намерите общ език. Ако се отървете от стандартите ще ви бъде по-лесно.
Везни
Този понеделник не се пазете от новите неща, които се пробват да навлязат в живота ви. Имате потребност от тях повече, в сравнение с можете да си визиите.
Скорпион
Този понеделник може да научите за едно завършило другарство. Много евентуално е да го разбирате със забавяне, просто не сте обърнали внимание.
Стрелец
Прошката е хубаво нещо, освен за този, който я получава, само че и за оня, който я дава. Бъдете по-смели в изпробването на душевните ви качества.
Козирог
Този понеделник няма да има нещо, което да ви се стори комплицирано или невероятно. Най-добре започнете с отмятането на най-сложните задания, до момента в който ви държи вдъхновението.
Водолей
Този понеделник потърсете вдъхновението си в невероятните и непознатите неща. Рутината ви отегчава и това е изцяло обикновено, не се обвинявайте.
Риби
Този понеделник не подценявайте силите си. Можете доста повече, само че ви липсва убеденост. Просто правете нещата и те ще се получат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР