Овен Този петък бъдете готови за размесването на събитията в

...
Овен Този петък бъдете готови за размесването на събитията в
Коментари Харесай

Телци, не дърпайте дявола за опашката! Лъвът да релаксира

Овен Този петък бъдете подготвени за размесването на събитията в графика ви. Проявата на еластичност ще ви помогне да се справите с всички задания и да ви остане въодушевление за вечерта.

Телец Този петък не дърпайте дявола за опашката. Преди да се заемете с решаването на един въпрос приключете всички настоящи задания.

Близнаци Днес не поставяйте ничии ползи пред вашите. Много евентуално е да не остане никакво време за вас самите. Погрижете се за себе си.

Рак Пътуванията през днешния ден може да продължат по-дълго от плануваното. Бъдете подготвени за подобен процес на нещата. Вземете храна и вода със себе си.

Лъв Днес отстъпете някое от отговорностите ви на различен човек. При всички случаи намалете натоварването и започнете почивката по-рано.

Дева Този петък ви чака ново запознанство. Внимавайте при насрочване на срещите, защото има възможност някои от тях да се засекат.

Везни Този петък е ден за удоволствия - шопинг, фитнес, коафьор, масаж... Не си отхвърляйте в желанията и се постарайте да се чувствате оптимално добре.

Скорпион Днес не давайте обещания на никого. Колкото и да е огромно желанието ви надали ще се справите със дилемите.

Стрелец Този петък си осигурете несъмнено развлечение за вечерта. Нека това бъде непозната за вас активност, която ще ангажира вниманието ви напълно.

Козирог Днес не справете взаимни отстъпки с стремежи ви. Ако толкоз доста се разграничават от тези на колегата ви, просто си осигурете време, с цел да ги осъществите.

Водолей Този петък може да получите забавно предложение. Ако то ще ви даде повече в областта на образованието и развиването ви, не се колебайте да приемете.

Риби Този петък помислете за началото на сериозна отмора. Може да ви се коства, че нямате потребност, само че когато минимум очаквате ще получите първите сигнали. Actualno.com



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР