Овен Този ден ще поднесе някои предизвикателства за преодоляване пред

...
Овен Този ден ще поднесе някои предизвикателства за преодоляване пред
Коментари Харесай

Понеделнишки предизвикателства. Сдържайте емоциите си!

Овен

Този ден ще сервира някои провокации за превъзмогване пред вас. Пазете се интензивно от всякаква експанзия и негативни мисли, които са ориентирани против вас. Стремете се да запазите цялостно успокоение.

Телец

През този ден е добре да деянията сдържаност. Сега не е моментът за опити. Отдайте времето на фамилията си. Всяко кривване от правия път ще ви донесе само спомагателни проблеми.

Близнаци

В този ден се пробвайте да обуздаете възприятията и страстите си. Не давайте воля на гнева си. Много е евентуално да получите вести, които няма да са изключително приятни и тук идва моментът, в който би трябвало да запазите хладнокръвие.

Рак

Тази неделя ще бъде един извънреден ден за вас, в случай че съумеете да се въздържите от всевъзможни негативни страсти и се постараете да успокоите пристрастеностите, които бушуват в сърцето ви.Опитайте се да се разсеете със странични действия.

Лъв

През този ден избягвайте борбите за превъзходство. В един миг може да се окаже, че ще би трябвало да избирате сред това да сте щастливи или да сте прави. Дайте късмет на мира във връзката си.

Дева

Тази неделя може да постави на тестване силата на волята ви. Може да се подадете на изкушението, само че по този начин рискувате да загубите огромна част от възприятията. По-добре си поставете някакви спирачки и забавете развиването на нещата.

Везни

Днес е добре да допуснете вероятността, че съществува възможност да не сте прави. Само този факт ще даде на половинката ви мотив да си намерения, че го уважвате задоволително. А това по никакъв начин не е малко.

Скорпион

През този ден не се набивайте на очи. Няма да сте в най-хубавата си форма, тъй че по-добре останете в сянка. Ще сте в положение да контролирате събитията без да сте в техния център. Концентрирайте се над личните си мисли.

Стрелец

През този ден може да се сетите, че е останало незавършено ваше обвързване в офиса. Не се колебайте да приключите нещата, без значение от обстоятелството, че е почивен ден и без значение какъв брой време ще ви отнеме. Така ще помогнете на самите себе си в понеделник.

Козирог

През този ден може да се сблъскате с негодуванието на ваш родственик. Разговорът няма да е прелестен, само че пък не би могъл да се избегне. Опитайте се да намерите златната среда, като и двете страни създадат компромис.

Водолей

През този ден съществува огромна възможност да бъдете провокирани от вашата половинка. Ако неодобрение му има своя аргумент, не бързайте да нападате. Опитайте се да покажете подготвеност за конструктивен разговор.

Риби

Вашето най-хубаво оръжие през днешния ден ще бъде, да съумеете да простите пропуща на значим за вас човек. Покажете това, че може да го разберете, само че без непотребни демонстрации на страсти и драми.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР