Овен Това е седмица, в която е добре да се

...
Овен Това е седмица, в която е добре да се
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18-24 септември

Овен
Това е седмица, в която е добре да се концентрирайте оптимално. Съдбата ви дава неповторими шансове за професионално развиване, изключително за тези от вас, които се занимават с просвета или компютърна активност. Заедно с насладата от триумфа ще ви съпътства и повишение на отговорностите, само че няма по какъв начин... В персоналния живот не всичко ще върви без спънки, само че положителното въодушевление и шегите ще са изцяло способни да се оправят с всевъзможни компликации в този момент. През почивните дни може да ви се наложи да поработите, само че тази активност ще бъде изцяло добловолна от ваша страна, тъй че няма да ви натовари негативно. Все отново се постарайте да си легнете по-рано вечерта в неделя.
Телец
Това е седмица е предопределена за творчество. Дори да имате най-строгата специалност свежите хрумвания и „ кривването “ от правия път. Постарайте се всичко, което вършиме да бъде в съгласие и транспарантно, с цел да не може да бъдете подложени на критика или атакувани по-късно. Още в петък ще може да се гордеете със себе си. Бъдете доста виновни във всяка своя постъпка. Обяснявайте обстойно и нашироко за какво и по какъв начин желаете да предприемете дадени дейности.
Близнаци
Общуването през тази седмица ще бъде най-успешно с хора, които познавате неотдавна. Ще бъдете разкъсвани от желанието да ги опознаете по-добре, само че и да действате взаимно с тях. Оставете си повече време вечер за размисъл и разбори. Ако нещо ви тормози не го игнорирайте. Дори може да си запишете притеснителниет моменти, с цел да се върнете към тях по-късно. Моментът е и подобаващ за пътувания, решени в последния миг. Все отново заложете на добре познати места и хора, с които настроението е обезпечено. В здравословно отношение не подценявайте промяната на времето и настинките.
Рак
През тази седмица ще се случи това, което е най-хубаво за вас. Не съжлявайте за пропуснатите благоприятни условия. Те сигурно са ви икономисали някои главоболия, с които доста време сте щели да се справяте сами. Това не е време за революции. Преди зимата заложете на сигурността и условия, в които ще се чувствате предпазени. Не подценявайте служебните си отговорности без значение от прочувственото си положение. Съветите на приятелите може да бъдат подвеждащи. Вслушвайте се единствено в най-хладнокръвните от тях. Вие си имате задоволително страсти.
Лъв
През тази седмица оставете материалните полезности на страна. Имате потребност от духовна храна и направете всичко допустимо, с цел да си я осигурите. Не се подлъгвайте по примамливи оферти. Ако имате опция заминете за няколко дни. Още по-добре в случай че може да сте сами в пътешествието си. Възможна е вест, която да ви накара да преосмислите метода си на живот и малко или доста наложително да ви докара до тези промени, които все отлагахте. Здравословното ви положение ще зависи от психическото ви, по тази причина щадете нервите си и се старайте да виждате повече цветове към себе си.
Дева
Тази седмица ще бъде една от най-важните през годината. Бъдете оптимално наясно със себе си и задачите си, които ще виждате ясно, както в никакъв случай до в този момент. Не позволявайте мързел или подозрение да ви стопират или забавят в дейностите ви. Сега ще откривате нови пътища и способи за постигането на новото ви аз. Някои ще се опитат да ви разколебаят и това би трябвало да бъде най-голямото ви доказателство, че сте на прав път. Вечер отделяйте най-малко половин или един час за релакс. Осигурете си билкови чайове с потвърден благоприятен резултат за организма и за спокоен сън.
Везни
През тази седмица ще си заслужава да засилите темпото. Не се жалете. Ще имате време да си почивате повече през другата седмица. Сега тези дни са предопределени за повече срещи и напредването на вашите планове, които до в този момент са чакали момента си. В персоналните връзки може да имате някои напрегнати моменти. Реалността се разграничава с визиите ви, само че по този начин постоянно се случва. Преценете добре, кое сте подготвени да загубите и кое не. Освен това анализирайте добре стъпките си досега. Може би и вие сте създали някои пропуски.
Скорпион
През тази седмица се концентрирайте върху това, което имате. Питомното не е малко, само че и желанието за случка също. А последното може да ви вкара в непредвидими завършения. Имате задоволително за личното си развиване. Наблегнете на него. Сега е моментът да се запишете на курсове за нещо ново. Нека измененията бъдат свързани с образованието и професионалното ви развиване или откриването на нови поприща. В персоналните връзки бъдете сдържани. Не се решавайте на крайни изявления и не правете съществени крачки за разлъка или събиране с даден човек.
Стрелец
Тайната на триумфа ви през тази седмица ще бъде положителното обмисляне. Не се колебайте да напишете всичките си хрумвания и проекти, по този начин както сте го намислили. Желязната дисциплинираност ще е гаранция за това да не пропуснете нищо значимо, а тази седмица всичко ще е от голяма важност за бъдещето ви. Есента ще ви даде още няколко слънчеви моменти, тъй че не изпадайте в самосъжаление и запретнете ръкави. Сега не планирайте срещи с другари. Някои от тях може да се опитат да откраднат от времето ви, въпреки и с най-хубави планове.
Козирог
През тази седмица ви чакат дни на стабилизиране на позициите ви, както в професионално, по този начин и в персонален проект. За да бъдат нещата истинси сполучливи ще би трябвало да спазите някои правила, като да вземем за пример да не закъснявате и да спазвате периодите, които са заданени авансово. В персонален проект връзките няма да ви натоварват и ще се развиват от единствено себе си. Възможно е да пропуснете някоя смяна, само че тя няма да е съдбовна. Най-вероятно ще се трансформира в приятна изненада, с която ще имате време да свикнете през почивните дни.
Водолей
Посветете тази седмица на служебните си засължения. Ще ви се наложи да намалите времето, прекарано с другари, само че през последните седмици се забавлявахте задоволително. Сега е интервал, в който залагате солидна основа в професионалното ви развиване. Не разпилявайте времето и силите си. После ще съжалявате, само че няма да може да върнете сполучливите моменти. Личните въпроси към този момент са в застой, тъй че не напирайте за смяна там. Оставете нещата да се развиват от единствено себе си, а най-добре оставете тази тематика за понатам. В края на интервала някой може да се опита да ви въвлече в подозрително начинание. Провете доста добре изискванията.
Риби
Седмицата ще бъде доста сполучлива за представителите на знака Риби. Енергията ви ще е напълон задоволително и всичко ще ви идва отръки. Най-успешни ще са дейностите, свързани с пътувания и контактите с хора от други градове или страни. За тези, които се усещат в задъдена улица – не се колебайте да въвеждате и прилагате промени в живота си. Няма какво да губите, тъй че смяната е фактически жизненоважна. В персонален проект не очаквайте чудеса. Те първо би трябвало да се случат във вас самите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР