Овен – Това е прекрасен ден да се погрижите за

...
Овен – Това е прекрасен ден да се погрижите за
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 19 юли

Овен – Това е прелестен ден да се погрижите за приятните аспекти на живота, забравяйки за дребните грижи и неприятности. Ако към този момент мечтаете за нещо приключенско, в този момент е най-хубавият миг да действате.

Телец – Очакват ви положителни и неприятни вести. Лошите: от вторник планетата Меркурий ще ви обърне тил и през идващия интервал може да срещнете някои други спънки в областта на работата. Добрата вест обаче е, че планетата Венера още веднъж е дейна във ваша изгода, подготвена да ви достави огромни тръпки във връзка с възприятията!

Близнаци – Ако имате връзка, няма да липсват сантиментални моменти с някои специфични елементи. Ако сте необвързани, бъдете по-внимателни с хората, които срещате, тъй като някои ще се опитат да ви излъгват с красиви думи.

Рак – С навлизането на планетата Венера във вашия знак, стартира доста благополучен интервал за вас, що се отнася до възприятията. Последната част на юли и началото на август ще накарат сърцето ви да бие по-бързо... без значение дали сте обвързани или свободни!

Лъв –Днес звездите ще ви заредят с позитивни мисли и положителни хрумвания, с цел да извършите живота си по-приятен. За тези, които са във връзка, денят ще бъде извънредно удобен. Ще прекарате топли мигове с индивидът, който имате до себе си, ще си сътрудничите и ще намирате схващане за всичко.

Дева – Ще бъдете в меланхолично въодушевление. Ако сте във връзка, би трябвало да разберете, че не постоянно е значимо да живеете със пристрастеност, с цел да сте щастливи. Ще се разбирате един с различен и ще се чувствате доста добре дружно. Необвързаните би трябвало да са доста деликатни и да не одобряват всяка покана.

Везни – Днес няма да издържате на несъгласията с другите и може да поискате да избягате от средата, в която се намирате. Ако имате връзка, допустимо е да преминете през доста компликации. Лъжите ще се редят от страна на колегата и ще предпочетете да останете сами за известно време и да обмислите какво ще вършиме.

Скорпион – Нищо няма да е невероятно за вас и колкото повече провокации срещнете, толкоз повече ще бъдете въодушевени да ги преодолеете. Не е изключено да влезете в разгорещени разногласия с сътрудници. Избягвайте финансовите опасности и спекулации!

Стрелец – Най-накрая планетата Венера към този момент няма да бъде в съпротива на вашия знак. От понеделник за вас стартира по-спокоен интервал в региона на възприятията. Независимо дали връзката ви е съумяла да устои на моменти на рецесия, в този момент ще имате цялата мощ, от която се нуждаете, с цел да оправите нещата да вървят напред.

Козирог – За страдание, планетата Венера ще се опълчи на вашия знак в идващите четири седмици. Започващият интервал няма да е елементарен от позиция на възприятията: борбите и напрежението ще бъдат на дневен ред... Но има добра вест: от вторник планетата Меркурий пък към този момент няма да бъде в съпротива на вашия знак! Малко по малко обстановка, която ви е на сърце, ще се отключи...

Водолей – Не се чувствате доста добре поради напрегнатата атмосфера на работа. Не се тормозете, настроенията на шефа скоро ще преминат. Запазете успокоение и избягвайте спорни тематики с сътрудници. Добре е да следвате съвета на по-възрастен непосредствен човек.

Риби –Днес има риск да попаднете под непознато въздействие. Научете се да казвате „ не “ от време на време. Ако сте във връзка, има риск да стартират мощни разногласия по доста деликатни въпроси. Бъдете дипломатични и мерете думите си, в случай че не желаете съществени проблеми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР