Овен Те са много целеустремени и не всеки партньор е

...
Овен Те са много целеустремени и не всеки партньор е
Коментари Харесай

Жените с тези зодиакални знаци никога не дават втори шанс

Овен

Те са доста целеустремени и не всеки сътрудник е в положение да отговори на високите им условия, а един път в случай че са взели решение да се разделят с половинката си, няма да има и капка страдание в тях и няма да се извърнат обратно. Веднага стартират да се оглеждат за нов сътрудник и бързо се впускат с главата напред в нова връзка.



Стрелец

Макар и да не нямат кой знае какъв брой огромна горделивост, Стрелците мъчно се връщат при някогашния си и то просто тъй като с него към този момент са пробвали всичко. Жената Стрелец е подготвена да се хвърли с главата надолу в нова връзка, тъй като е ново премеждие, което да опита.

Скорпион

Злопаметни и горделиви, те в никакъв случай няма да не помнят обидите и всяко едно жестоко изявление по собствен адрес, даже и в очите на другите да не е било кой знае какво. Щом нещата са стигнали до разлъка, значи несъмнено е имало причина. На Скорпионите им е доста мъчно да преглътнат каквото и да било и в никакъв случай не се обръщат обратно.



Козирог

Щом при тях се е стигнало до разлъка, то значи, че тя доста деликатно е обмислила решението си, анализирала е всичко и истината е, че се е пробвала оптимално да избави връзката си. Точно по тази причина тя няма я повтори в никакъв случай, тъй като няма да допусне същите неточности и е решила, че по този начин е по-добре за всички.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР