Овен - Тази седмица ще ви бъде дадена възможност да

...
Овен - Тази седмица ще ви бъде дадена възможност да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Овен - Тази седмица ще ви бъде дадена опция да демонстрирате честност, милосърдие или заложби на водач, което от своя страна ще докара до персонален триумф и самопризнание. Други фактори съпровождани с опциите на актуалните астрологични условия, също ще бъдат източник на персонална горделивост и блаженство. По-възрастните хора, които имат зрялост на преценка и опит, ще ви дадат препоръки или помощ, като ви дават късмет да се придвижите напред. Обстоятелствата ще работят във ваша полза и вие ще би трябвало оптимално да се възползвате от тях. Желанията ви ще влязат в спор с страстите. В персоналният ви живот имате светли вероятности. Използвайте времето да укрепите връзките с обичания човек.

Благоприятни дни- 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 08, 09

Телец - Тази седмица ще имате късмет за разностранно личностно развиване. Може би това ще бъде опция да развиете духовното си схващане, да разширите интелектуалния си небосвод или да придобиете нов опит посредством пътешестване и другарство с други хора. Местоположението на планетите е такова, че хората и обстановките, с които се сблъсквате по това време сигурно ще подобрят икономическата и професионалната ви позиция или ще доведат до триумф на културни или политически желания. Нуждаете се от воля, устойчивост и неизменност. Ако желаете да съумеете през този интервал имате потребност от тези качества. Най-добрата тактика е отворената борба и премислените дейности. Не разкривайте проектите си. В живота ви
може да се появи човек, с който да ви свързват общи ползи. Бъдете извънредно деликатни в интимните си връзки.

Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 10, 11

Близнаци - Потенциалните благоприятни условия, които ще имате тази седмица, могат да доведат до другарства или бизнес връзки с хора, които са осъзнали своите цели. Астрологическите условия могат да доведат както до триумф във финансовата активност, по този начин и до основаване на потребни връзки или присъединение към група или организация. Не пропускайте обстановка, в която имате опция да се обогатите с нови хрумвания, необикновени способи или която ще ви разреши да приложите обичайните способи в нов бизнес или план за вас. Седмицата ще бъде великодушна откъм положителни прекарвания в любовта.

Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Рак – Ще има обстановки, които ще ви дадат късмет да подобрите прочувствения си живот - да извършите дългогодишно предпочитание, да укрепите здравето си, да се приведете в ред, да стабилизирате връзките си с членовете на вашето семейство. Търпението ви през тази седмица ще стане добродетел, която безусловно ще ви се изплати, само че в случай че нормално не ви доближава такова, ще бъде потребно да се научите на това. Потенциален късмет може да възникне вследствие на вашата упорита работа и неизменност. Вслушвайте в препоръките на по-възрастните и по-мъдри от вас. Сега флиртуването може да докара до началото на сериозна любовна връзка.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

Лъв - За вас тази седмица ще бъде обвързвана с използване на власт и надзор. Настъпва времето за надълбоко психическо осмисляне на живота. Може да се върне предходно отчаяние, ще би трябвало да разберете мотивацията и държание, свързани с предишното. Възможно е да загубите надзор над себе си в обстановка, при която не можете да се справите бързо и дейно. Струва си да поемете всевъзможни отговорности и да започнете съществени планове, които изисква дълготрайна работа. Ако заемате висока позиция и имате забележителен опит ще получите обилни персонални облаги. Интересни прекарвания ще имате в любовен проект. За свободните представители на знака ще има много удобни благоприятни условия, стига да не ги проспят.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 10, 11

Дева – Обстоятелствата могат да причинят такова напрежение или неспокойствие във вас, че да извършите деяние, което бихте се опитате да избегнете в друга обстановка, в друго време. Склонни сте към прибързани и непредвидими дейности. Препоръчва се да бъдете деликатни. Опитайте да бъдете оптимално откровени, избягвайте лъжите и операциите. Не забравяйте, че освен вашите дейности, само че и последствията от тях ще бъдат непредвидими, т.е. ще се окажат надалеч от това, което желаете. Домашните ви задания и задължения ще са ваш приоритет. В персонален и фамилен проект ще имате мотив за наслада, задоволство или за събиране с родственици или другари.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Везни - Потенциално отрицателните условия, които може да срещнете, би трябвало да се преглеждат като житейски уроци, свързани с това, че сте претърпели крах в предишното и явно не ви се отдава нещо и в сегашния миг. Реална независимост или прогрес ще бъде доста мъчно да постигнете, тъй че остава единствено да се усвоят поуките от предишното и да се възнамеряват позитивни и градивни дейности, които могат да бъдат сполучливо изпълнени, когато този интервал приключи. Опитайте се да бъдете по-толерантни в връзките си с околните си, само че в това време не им позволявайте да ви се качват на главата. В персонален проект ще имате доста нови благоприятни условия. През интервала ще срещнете нови хора в действителността или посредством онлайн връзка в обществените мрежи.

Благоприятни дни- 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 08, 09

Скорпион – Пораженческите настроения могат да ви създадат най-лошия зложелател сами на себе си. Развитието ви е възпрепятствано от разнородни трудности: остатъци в едно и ограничавания в друго, погрешна информация, прекомерно доста или прекомерно малко внимание към дребните неща, загуба на време поради незначителни резултати или опит за реализиране на нещо значимо за неуместно малко време. Въпреки всички спънки през тази седмица може да постигнете доста - изключително в случай че избягвате прибързани изводи, бързи дейности или несъразмерната самонадеяност. През този интервал можете да се възползвате от преимуществата на нетрадиционните способи.

Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни - 10, 11

Стрелец – През тази седмица може да желаете да измененията нещо във вашия дом или в връзките си с близки родственици и членове на вашето семейство. Важно е да се заобикалят спонтанни решения, защото в този момент те могат да бъдат прибързани и не постоянно верни. В спокойна атмосфера ще можете елементарно да се възстановите, да преосмислете задачите и проектите си. Ще преживеете събитие, в което ще почувствате закрилата на ориста. Този интервал ще бъде удобен за осъществяване на решителни дейности. Но би трябвало ясно да разберете, че отговорността за такива дейности ще бъде единствено ваша и връщането обратно няма. Не падайте духом и не губете оптимизма си.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Козирог – Обстоятелствата в тази седмица могат да ви дадат опция да употребявате вашите познания и умения, да установите значими бизнес или персонални контакти. Придържайте се към мудна и методична работа, организация и обмисляне. Пасивно изчакайте нужните неща да се случат, с цел да може по-късно вие да поемете самодейността за развиването на вашите проекти и цели. Някои фактори ще ви притиснат да вземете значими решения. Фокусирайте се върху креативните планове и духовното търсене. Периода ще бъде удобен за пътешестване и за контакти с хора от разнообразни обитаеми места. Смело можете да вземете самодейността за сантименталните връзки във ваши ръце.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

Водолей – През седмицата ще се сътвори добра опция или ще можете да се възползвате от ненадейно преимущество. Трябва да изградите своите дейности въз основа на минал опит и обичайни способи. Няма потребност да изпитвате непроверени теории или да избирате най-кратките пътища. Не подценявайте препоръките на тези, които са по-възрастни и по-мъдри. Най- положителната опция за вас тази седмица е да вземете присъединяване в действия, които по-късно ще донесат позитивни резултати. Сега можете да извършите първите стъпки за решение на поставените пред вас задания. Действайте самоуверено и уверено, разчитайки на личните си сили, не разчитайте на поддръжка извън. Стара любовна връзка може да получи ново развиване.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 10, 11

Риби – През седмицата ще има положително развиване на вашите каузи. Мнозина ще се зарадват на пари, на положително предложение, на приятна вест или на приключването на остарял ангажимент. Възможно е да настъпи комплициране по отношение на вашите отговорности. Използвайте тези дни за споразумяване на битови проблеми, поправки или усъвършенствания в дома. В персонален аспект ще ви зарадва едно самопризнание, хвалба или комплимент. През този интервал е належащо да се обърне особено внимание на персоналните проблеми. Игнорирайте човек от вашето обграждане, който ви обременява с отношението си и постъпките си. През този интервал може да очаквате изненади, най-много приятни. Ще имате удача в любовта.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 12, 13, 14
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР