Овен Тази неделя са възможни някои разногласия в семейството ви.

...
Овен Тази неделя са възможни някои разногласия в семейството ви.
Коментари Харесай

Чудесна неделя за три зодии, радват се на любов и късмет

Овен

Тази неделя са вероятни някои различия в фамилията ви. Ваши близки може да играят по правила, които не са ви напълно ясни. Ако се уморите от този тип другарство не се колебайте да се оттеглите на своя територия.

Телец

Починете си интензивно през първата част от деня, а по-късно отделете време, с цел да довършите или подготвите нещо за идния работен ден. Най-добре си осигурете цялостно усамотение. Само спокойна и сигурна конюнктура ще ви помогне да се справите с всичко.

 Близнаци

Опитайте силата на позитивното мислене. Понякога вярното мислете в действителност докарва верните хора и събития в живота ни. Не позволявайте на предишното да хвърля сянка върху сегашното и бъдещите ви проекти.

Рак

 Направете по този начин, че да се фокусирате върху, на пръв взор, дребните неща от живота и решаването на практични въпроси, свързани с дома. Ще ви се отрази добре всичко, което ще способства за повече за ред и комфорт.

Лъв

Не се подавайте на провокации. Някой може да се опита да подложи на тестване възприятието ви за виновност. Не се подавайте, само че и направете по този начин, че да излезете почтено от обстановката.

Дева

Тази неделя бройте до 10 преди да кажете или извършите каквото и да било. Сега импулсивни решения са противопоказни. Няма да сте в положение да оцените трезво обстановката. В средата на деня може да се появят нови фактори, влияещи на развиването на събитията.

Везни

Започнете деня с потребна закуска и умерено оживление. Денят е извънредно подобаващ ден за започване на здравословен метод на живот. Може да включите и колегата ви в тази активност. Така резултатът ще е по-голям и нескончаем.

Скорпион

Оставете гордостта на страна. Възможно е да сте по-чувствителни от нормално. Опитайте се да заглушите тези страсти, с цел да не изостряте напрежението ненужно. Прекарайте по-голямата част от деня в действия, които ви доставят наслаждение.

Стрелец

Това е ден, в който ще са сполучливи сделките ви с колегата. Използвайте времето, с цел да изясните някои противоречиви въпроси сред двама ви. Опитайте се да сте умерени в думите, които употребявате.

Козирог

Тази неделя бъдете наблюдаващ, а не деен състезател. Случващото се към вас ще ви демонстрира дали се движите вярно към своите цели, или е належащо бързо да измененията нещо

Водолей

Тази неделя спазвайте обещанията си и не закъснявайте за срещи. Освен това не се отхвърляйте от към този момент завоювани позиции. С обичаните ви хора бъдете търпеливи, повече от нормално.

Риби

Ще имате ентусиазъм, само че е добре да се съобразите със силите ви. Добре е да знаете, че сте създали всичко допустимо, с цел да не ви изтезава след това възприятие на виновност. Намерете време да се срещнете с другар.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР