Овен Тази неделя не оставяйте мечтите си неизпълнени мечти и

...
Овен Тази неделя не оставяйте мечтите си неизпълнени мечти и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 юли

Овен
Тази неделя не оставяйте фантазиите си неизпълнени фантазии и стремежи. Ваш ред е да се почувствате щастливи - не го пропускайте!
Телец
Това е ден, в който би трябвало да обърнете внимание на здравето си. Ако почувствате физическо неразположение, не се колебайте да си останете вкъщи и да се обадите на персоналния си доктор.
Близнаци
Днес ще сте потопени в света на незнайното и несъмнено ще научите доста. Ще откриете пътя към мозъка и сърцето на значими за вас хора.
Рак
Прекарайте деня умерено и в активност, която ви е приятна. Ако имате усложнения в решаването на даден въпрос, не се тормозете, а отложете решаването му за различен ден.
Лъв
Очаква ви прочувствен ден, кондензиран с спорни събития. Важното е, обаче, че вашият сътрудник ще ви потвърди по безспорен метод верността и любовта си към вас.
Дева
Днес звездите предизвестяват да не се занимавате с това, което не ви е работа. Не се намесвайте в спор сред двама души, който не ви касае.
Везни
Днес се пазете от изкушения. Направете всичко допустимо, с цел да се въздържите от удоволствията, които ви примамват тъкмо в този момент.
Скорпион
Очаква ви прекрасен  ден във връзка с фамилията и дома ви. Дори да нямате сериозен мотив денят е подобаващ да извършите фамилно събиране.
Стрелец
Денят ще ви провокира със самите вас. Няма нищо по-хубаво от сходно състезание, то ни построява най-вече.
Козирог
Това е ден, в която всяка истина ще бъде елементарно налична. Не се колебайте да задавате въпроси, колкото си желаете.
Водолей
Денят е подобаващ за промяна на имиджа. Спокойно може да се решите на по-радикални измененията. Имате потребност и ще ви повлияе позитивно.
Риби 
Денят ще бъде лек, само че внимавайте да не се трансформира в лековерен. Не забравяйте, че всичко си има своите последствия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР