Овен Срядата може да се окаже взривоопасен. Най-важната ви задача

...
Овен Срядата може да се окаже взривоопасен. Най-важната ви задача
Коментари Харесай

Чудесен ден за две зодии, други две да внимават

Овен

Срядата може да се окаже взривоопасен. Най-важната ви задача денем, а и вечерта е да обуздаете избухливостта ви. Внезапните решения няма да са ви от изгода. Обмисляйте добре думите и дейности и оставете страстите на назад във времето.

Телец

Колкото и да ви е неприятно е сряда и е работен ден. От вас ще се чака да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази опция.

Близнаци

Днес може да си позволите малко умерена операция в любовно отношение. Все отново е доста значимо да спрете в точния момент, с цел да няма по-сериозни последствия за връзката ви.

Рак

Днес ще сте забележително енергични. Все отново не проявявайте подготвеност да приемете цялата работа на света, тъй като просто няма по какъв начин да се справите.

 Лъв

Денят дава обещание да бъде превъзходен. Няма по какъв начин да бъде иначе, защото с каквото се захванете ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Дева

Днес е допустимо да ви бъде отправена известна рецензия. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо е най-добре да си признаете, че сте сбъркали.

Везни

Използвайте днешния ден за подреждането на мемоари. Време е да се отървете от някои мисли, които единствено ви товарят и връщат в предишното единствено, с цел да ви тормозят несправедливо.

Скорпион

Днес е добре да въведете ред в домашния бюджет, сметки и заеми. Ще би трябвало да теглите чертата и да помислите от кое място бихте могли да спестите някой лев. Все отново идва лято.

Стрелец

Днес ще се ползвате с извънредно доброжелателното отношение от страна на близките. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви доста нови другарства.

Козирог

Колкото и да сте съвършени през днешния ден все ще се откри нещо, което да хвърля сянка върху съвършеността ви. Това е изцяло обикновено. Помнете, че никой и нищо не е напълно и в действителност това е доста добре.

Водолей

Днес звездите ви поучават да се вслушвате доста по-внимателно към препоръките, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и другари. Сега не сте толкоз мощни, че да се справите с всички сами.

Риби

Настроени сте бойно, само че в действителност няма за какво и с кого да се борите. Намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прелестен и ще има с какво да ви зарадва.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР