Овен Сряда е нервен ден и повечето от Овен ще

...
Овен Сряда е нервен ден и повечето от Овен ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 май: Тежки часове за три зодии

Овен
Сряда е нервозен ден и множеството от Овен ще се чудят с какво по-напред да се оправят. Неуравновесени сте, липсва ви вярна съгласуваност и това може да докара до неточности. Внимавайте, сходно държание може да ви коства доста неприятности. Хубаво е за разрешаване на дилемите си да потърсите непозната поддръжка. Възможна е разлъка.

Телец
Днес за Телците пораждат доста компликации, които могат да бъдат породени от ваш другар или човек, на който разчитате. Застрашени са партньорските връзки и не е изключено разкъсване на връзки. Служебният ден е под напрежение и е добре да бъдете прилежни и изпълнителни по отношение на дилемите и условията към вас.

Близнаци
Близнаците са извънредно дипломатични, комбинативни и старателни в дейностите си през днешния ден. Сряда носи финансов триумф и наслада от контактите, само че и тежък професионален ден. Възможни са борби и разочарования за вас, породени от началничка. Не опитвайте разпра, а потърсете подпомагане.

Рак
За Раците сряда се обрисува сполучлив ден макар терзанията ви и психическата затормозеност. Това положение е плод на любовни проблеми или такива с децата. Успявате да не издадете настроението си и това е най-важно за професионалната ви претовареност денем. Тук за множеството от вас пораждат новости или промени.

Лъв
Сряда е много прочувствен ден за Лъвовете, като за мнозина се характеризира с пътешестване. Благоприятно развиване имат финансовите ви въпроси, само че не без компликации за превъзмогване. При срещи и контакти е належащо да разчитате на персонален сексапил и благоприятни условия за справяне, без да подценявате престижа на другите.

Дева
За Девите денят се свързва с споразумяване на непознати въпроси или справяне с гафове от страна на други хора. Имате късмет, само че не губете религия и действайте бързо. Не са изключени неприятни известия и много компликации на работното място. Организирайте се и бъдете прецизни в осъществяването на отговорностите си. Бъдете дипломатични.

Везни
За Везните този ден се явява прекомерно противен и затормозен. Нищо чудно да ви се постанова да се преценявате с неизгодни клаузи, лицемерни взаимоотношения или просто взимане на тежък изпит. Във всички случаи усърдието ви ще даде положителни резултати, без значение от компромиса, който вършиме със себе си.

Скорпион
Лош ден за Скорпионите, изключително за дамите. Това са безрезултатни дейности, незадоволство и даже обидни обстановки. Проблемът най-вероятно е финансов или обществен. В дома също има компликации, които в допълнение наелектризират ситуацията. Внимавайте, избягвайте свадите. Служебната сряда е доста напрегната.

Стрелец
При Стрелец се следи утешение през днешния ден по отношение на фамилните или любовните взаимоотношения. На някои им следва домакински ремонт, работата ще им спори. За множеството от вас денят се характеризира с пътешестване, само че звездните аспекти не са по никакъв начин положителни и е хубаво да се откажете при опция. То ще бъде безуспешно. На работното място в сряда ще имате проблеми и надали ще ги разрешите.

Козирог
Сряда се характеризира със тръгване на друго обитаемо място по любовни аргументи. Днес мъчно ще разрешите и паричен проблем. Едва ли ще се справите и се постанова огромна комбинативност. Работният ден е сполучлив, при изискване че сте внимателни в контактите си и прилежни по отношение на отговорностите си. В службата избягвайте спор с жена, която е злопаметна и ще се опита да ви навреди.

Водолей
Проблемите заливат през днешния ден Водолеите, които могат да станат причина за сериозен скандал. Някои от вас даже съзнателно могат да го провокират, само че ще сгрешите и по-късно ще съжалявате. Добре се справяте с професионалните си задания, само че макар че сте ценени като експерти, не е изключено да имате проблеми с началниците. Изпълнявайте прецизно отговорностите си и работното време.

Риби
Рибите са действени и имат намерение непременно да се оправят с значимите им за деня задания. Вероятно разчитате на нужните предпоставки и имате съображение, само че не за финансови въпроси. Такъв проблем не се планува за сполучливо разрешаване през днешния ден. Наблегнете повече на служебните си задължения, които дават триумф. Нещата ще се възстановяват и ще тръгнат във възходяща посока.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР