Овен Ще се радвате на появата на добри идеи, които

...
Овен Ще се радвате на появата на добри идеи, които
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 28 август 2023 г.

Овен
Ще се радвате на появяването на положителни хрумвания, които ще съумеете да реализирате, с помощта на своевременната помощт на околните. Самостоятелната активност също ще бъде ефикасна, само че пък ще е много уморителна. Възможни са незапланувани разноски. Ще се появи опция да измененията нещо в персоналния си живот. Ще Ви бъде по-лесно да вземете вярно решение, в случай че сте подготвени да се вслушате в препоръките на по-възрастните. Денят е много подобаващ за другарски сбирки и срещи с неофициална конюнктура.
Телец
Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.

Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Не очаквайте през днешния ден от своя обичан човек градивни рецензии и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на недостатъци. Всъщност, от това не би трябвало да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може ненадейно да се случи. В живота постоянно има място за знамение.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Току-що сте си набелязали нова цел, и към този момент имате сили да го реализирате! Така че продължавайте да работите за това, даже и проектите Ви за днешния ден да бъдат нарушени. Ще постигнете потресаващи триумфи и удовлетворението, което ще почувствате освен това ще Ви даде сили, с цел да продължавате в този дух и за напред. Благодарение на прилива на позитивна сила, у Вас ще зародят доста нови хрумвания, което ще Ви даде опция да насочите събитията в нужната тенденция. Така че инате задоволително съображение за наслада!

Скорпион
Денят не наподобява доста забавен: той е обвързван с рутинна работа, която е монотонна и не изисква внимание и точност. Постарайте се понякога да вършиме спирания, въпреки и единствено с цел да побърборите с сътрудниците си, или да се поразмърдате малко. Иначе преумората отрицателно ще се отрази и на настроението, ина самочувствието Ви. Не би било зле да се поразходите по магазините, само че не с цел да купите нещо за себе си, а за другари и родственици. Вечерта е допустима среща, която ще стане за Вас един тип изпит за умеенето Ви да се контролирате, и да пазите въпреки и външно успокоение.

Стрелец
Днес ще се появи предпочитание за развлечения и хубаво превозване на времето, само че събитията ще Ви принуждават, да обърнете внимание на работата. През деня могат да зародят материални проблеми, както и збавяне и отсрочвания в заплащанията. Старайте се да не харчите пари безогледно. Плановете Ви могат да се променят и да се наложи нещо ново. Вечерта ще бъде положително време за интелектуална активност и другарство.

Козирог
Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.

Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...

Риби
Не се опитвайте да се убедите, да не се безпокоите за нищо. Дори и да го постигнете, доста ще бъде мъчно да се задоволите с това, което става, и да забравите за своите първични цели. Затова се постарайте на време да игнорирате ставащото и вместо това, да помислите какво бихте желали да се случи или какво желаете да постигнете. Ако желаете - вярвайте, в случай че желаете - недейте, само че шансът несъмнено е на Ваша страна. И още един съвет: направете нещо извънредно – мислете ексцентрично.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР