Превърнал се в любима марка на милиони фешън ентусиасти по

...
Превърнал се в любима марка на милиони фешън ентусиасти по
Коментари Харесай

Calvin Klein - открийте легендарния моден лейбъл

Превърнал се в обичана марка на милиони модерно запалянковци по света, Calvin Klein е от тези фешън производители, които имат необикновено влияние върху стила. Преминали през голям брой усъвършенствания, приспособени към настоящите трендове и модерни потребности, сбирките им са епитом на ювелирно качество и комфорт. Но по какъв начин поражда този фешън колос, какво въздействия има върху промишлеността и какво включва портфолиото им? Отговорите ще откриете в идващите редове.
Как поражда фешън марка Calvin Klein?
Добре известно име в стилния бизнес, Calvin Klein е мултинационална компания за облекло. Брандът е основан през 1968 година от Calvin Klein и неговия бизнес сътрудник Barry Schwartz. Компанията стартира като магазин за палта в Ню Йорк, само че бързо се разклонява в други фешън категории.
Calvin Klein получава необятно самопризнание през 70-те години на предишния век с помощта на спорните си рекламни акции и акцента върху денима. Младите модели в провокативни пози в противоречивите реклами на марката провокират дискусия, само че и способстват за статута на марката като емблема на актуалната американска мода.

Calvin Klein продължава да уголемява границите на модата през 80-те и 90-те години на предишния век със своя съвременен дизайн и изобретателни маркетингови техники. Obsession, характерният мирис на марката става международен феномен, трансформирайки Calvin Klein в едно от най-известните фешън имена.
Марката претърпява някои корекции при започване на новото хилядолетие. След като Calvin Klein напуща позицията си на основен изпълнителен шеф, компанията е закупена от интернационалния фешън конгломерат PVH Corp. Дизайнерският екип на марката продължава своята новаторска работа, концентрирайки се върху естетиката на актуалната мода.
В момента Calvin Klein е прочут със своите минималистични дизайни, които слагат акцент върху качеството. Производителят е основен състезател в стилния бизнес и е обичана както на звезди, по този начин и на фешън сетъри.


Какви типове артикули включва портфолиото на Calvin Klein?
Портфолиото на предлага необятна гама от артикули,  включително облекла, обувки, аксесоари за мъже и дами. Линията облекла на марката се характеризира със своята минималистична и изтънчена хармония, с акцент върху качествената направа и гъвкавия дизайн.

Един от най-емблематичните издания на Calvin Klein е сбирката им с дънки. Минималистичната и шикозна хармония на марката е отразена в неговите типичен тесни дънки с висока талия, които са се трансформирали в неизменима част от дрешника на стилните консуматори. Дънките на марката се характеризират с качествена направа, устойчивост и еластичност, което ги прави известен избор измежду разнообразни възрастови групи и стилове на живот.

Друг емблематичен дизайн на Calvin Klein е линията им долни дрехи, която се отличава с елементарни, комфортни кройки, които са по едно и също време функционални и стилни. Бельото на производителя е направено от първокачествен памук и модал, които дават приоритет на комфорта и поддръжката.

В допълнение към своите линии облекла, долни дрехи и парфюми, Calvin Klein включва и сбирки от чанти и аксесоари, които се отличават още веднъж с минималистична хармония и висококачествени материали, както и продуктите за домакински фон, които отразяват уговорката на производителя към безконечен жанр и изисканост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР