Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Телец: Подходящ ден за започване на отношения, Рак: Денят е благоприятен

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...

Близнаци
Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
В диалога, който в почнал със здрав, оправдателен и цивилизован звук, изцяло евентуално е да се появят яд и неспокойствие, и то точно когато минимум очаквате това. Вашата задача, в случай че решите да я поемете на плещите си, е, да смекчите красноречието на двете страни и да станете медиатор. Знаете какво да вършиме. За благополучие, ще получите задоволително скъпа поддръжка от звездите.

Дева
Не възприемайте през днешния ден тайнствените погледи и шепот зад тила си като предпочитание да Ви обидят. Преди всичко Вашият обичан човек има предпочитание да Ви сюрпризира, а задачата му е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любознание може да скапе всичко.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...

Стрелец
Много ще бъде мъчно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви изясни, че в действителност доста Ви обича и без Вас не си показва живота си. А и толкоз ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било непозната помощ или обяснения...

Козирог
Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

Водолей
Днес може да възникне спор сред Вашия обичан човек и Ваш другар, а тъкмо Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, забавно и завладяващо занимания, само че различен излаз за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби
Денят е комплициран и спорен. Ще се наложи да се приспособявате към събитията, да се помирявате с неизбежното а и да вършиме отстъпки, което напълно не Ви е по усета. Да настоявате на своето е безсмислено и дори рисково. Днес обстановката изисква от Вас огромна еластичност, хрисимост и подготвеност за взаимни отстъпки. За страдание Вие няма да получите от хора, които са Ви доста скъпи: околните Ви не могат да схванат всички Ваши подозрения и желания. Най-важното решение ще би трябвало и да вземете, и да реализирате в живота, независимо, без ничия помощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР