Овен През декември се пригответе за подвизи. Задачи, с които

...
Овен През декември се пригответе за подвизи. Задачи, с които
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за декември 2018 г.

Овен
През декември се пригответе за подвизи. Задачи, с които никой различен не би се справил ще се изсипят на главата ви ще уплаши всеки различен, само че не и вас. А и не трябва, защото в този интервал ще положите основите на вашето бъдещо финансово благоденствие. В средата на интервала ще усетите непреодолимо увлечение към промени. Подарете си странствуване във допустимо най-отдалечената точка на света. Други представители на знака с обсег ще сменят професионалното си занятие. Действайте премислено и с обмислен риск. Съдбата ще следи всяка ваша крачка и ще ви поддържа. В края на месеца забравете за работата и по времето на фамилията си или на опитите да създадете такова.
Телец
Началото на декември ще ви сътвори някои компликации с финансите. Опитайте се да не купувате ненужни неща, да не давате пари назаем и да не плащате нещо, което може да изчака по-късен интервал за отплата. Благодарение на вашата разсъдителност още към средата на месеца ще стабилизирате бюджета си. Това е положително време за помиряване с тези, с които сте имали някакви спорове. Не се колебайте да възстановите хармонията във връзката си. Никой не желае да остава самичък по празниците. Краят на месеца ще ви затрупа с приятни изненади и доста дарове от обичаните ви хора. Ще получите непредвиден приход. Някои представители на знака може да получат примамливо служебно предложение. Не пропускайте момента да се изкачите нагоре по служебната стълбица.
Близнаци
Началото на декември ще ви донесе триумф във всяка една сфера, в която желаете да се развивате. Най-успешни ще бъдат дейностите, свързани с пътешестване. В този смисъл командировките ще ви донесат с изключение на нови контакти, само че и провеждането на сполучливи договаряния и сключването на преференциални покупко-продажби. Средата на месеца някой ще се опита да изпита издръжливостта на нервите ви. Ще имате възприятието, че всичко и всеки ви предизвика, само че това не е по този начин. Просто умората си споделя своето. Опитайте се да запазите хладнокръвие и успокоение изключително в връзките с околните ви хора. Нямате потребност от спорове преди празниците. Последните дни на декември ще ви подарят доста романтика и ярки усеща от страна на обичаните ви хора. Няма да имате проблеми с финансите, тъй че се поглезете уместно за празниците. Оставете паниките настрани.
Рак
През този месец на разгласявайте своите планове и даже фантазии. Действайте безшумно и поредно към задачата си. Много добре знаете какво желаете и по какъв начин да го постигнете и нямате потребност от никакви съветници. Ако разгласете желанията си рискувате някой завистник да ви попречи в реализирането на задачите. В средата на интервала ви чака сериозен пробив в работата ни. Ще се справите с всичко, което ви следва. Краят на месеца ще ви донесе, по този начин чаканите успокоение и отмора. Не се колебайте да вземете тези дарове на околните ви, които те заслужават.
Лъв
Началото на декември ще ви предложи някои по-сложни задания за решение. Очакват ви изненадващи разноски, които ще объркат проектите ви. В работата като че ли никой няма да ви схваща, а от страна на околните ви рядко ще срещате схващане. Това не трябва да ви изнервя. Просто намалете темпото и се заредете с самообладание и успокоение. Средата на декември ще върне нещата по местата им. Ще бъдете реванширани за всички нечестни моменти по отношение на вас. Това е уместно време за коригиране на неточности, както и почистване на сметки - в морално и във финансово отношение. Краят на декември най-добре се отдайте на отмора. Няма да имате сили за работа, а и желанието ви ще е ориентирано към други неща. Самостоятелните представители на знака ще бъдат въвлечени в буйна връзка. Семейните Лъвове е добре да се посветят на взаимни действия със фамилията си. Не прекалявайте с подаръците, запазете парите си за по-важни неща.
Дева
За какво започнете месеца умерено. Сега умерено може да оставите самодейността на сътрудниците си и да не се напрягате ненужно в работата. Това не значи да стоите със скръстени ръце и да не вършиме нищо. Насочете напъните си към смяна в персоналния живот, с цел да си осигурите приятна компания за празниците. В средата на месеца ви чакат забавни промени, които доста може да трансформират метода ви на живот към по-добро. Не пропускайте тази опция. В края на месеца има заплаха да изпаднете в отчаяние. Това е изцяло обикновено преди всички огромни празници. Не се опитвайте да създадете съвършената празнична атмосфера и да вземете най-скъпите дарове. Истинските празници са изпълнени с елементарност, уют, успокоение и схващане.
Везни
Ваше разпръскване или небрежност може да ви навлече неприятности, свързани с ваши родственици. Дръжте се на равнище и в случай че усетите че нещата излизат отвън надзор прекратете разногласието или напуснете обстановката. Всяка ваша по-остра дума може да сътвори непредвидени последствия и да бъде употребена против вас. В средата на месеца използвайте всяка опция, с цел да внесете промени в живота си. Всичко ново, което се пробва да влезе в всекидневието ви приемете с отворени прегръдки. Имате потребност от свежа бликам въздух във всяка една сфера. През последните дни на декември не се претоварвайте. Опитайте се да си осигурите най-много отмора за душeвността. Помислете добре дали се чувствате щастливи и в случай че не е по този начин предприемете незабавни ограничения, с цел да си осигурите това, от което имате потребност.
Скорпион
Началото на декември може да си помислите, че всичко върви против вас. Това не е по този начин. Всъщност Съдбата разчиства пътя ви от всичко излишно и от това, което единствено ви пречи в живота. Не си мислете, че когато загубите нещо това безусловно е неприятно. Напротив. Пътят пред вас се разчиства. В средата на месеца може да извършите първите стъпки за това и да попълните живота си само с нещата и хората, които желаете и ви харесват. Това не значи да се впускате безогледно в нови любовни случки. В края на месеца ще бъдете възнаградени за вашите рационални действия. Дисциплината и търпението ще ви подсигуряват по-добри резултати, както в работата, по този начин и в персоналния живот.
Стрелец
Началото на декември е добър интервал за сключването на покупко-продажби. Особен триумф ще имат дейностите ви, свързани с недвижимото имущество. Все отново не разчитайте единствено на шанса си и деликатно преглеждайте документите и изискванията, под които се подписвате. В средата на месеца може да ви доскучае, по тази причина не се колебайте да се захванете с някои по-интересни задания. В работата ви в този момент можете с лекост да се справите с най-сериозните ви съперници и спечелването на ваша страна на нови съидейници. В персоналния живот ще ви бъде мъчно да изберете кой от всичките ви поклонници да изберете. Най-добре си дайте време за разсъждение, вместо да бързате. Последните дни декември ще слагат нещата по местата им в персоналния ви живот. Именно тогава самотните Стрелци може да се срещнат своята половинка. При фамилните представители на знака са вероятни съществени промени в връзките. Помнете, че всичко, което се случва е за положително.
Козирог
Използвайте новия месец, с цел да въведете ред в служебните си каузи. Особено внимание обърнете на бюджета ви. Сега ще са ви нужни повече средства, поради идните празници. Ново попълнение в фамилията сигурно ще докара до повече разноски. Опитайте се да предвидите всичко, което следва, с цел да не се окажете неподготвени за някое значимо събитие. През втората половина на месеца е доста значимо да поддържате салдото сред разсъдъка и страстите си. В живота е мъчно, в случай че пренебрегнем едно от двете. В края на месеца може да се почувствате напрегнати. Много е значимо да не се поддавате на негативни страсти, най-много на ревнивост. В противоположен случай рискувате да развалите празничните дни с неприятно въодушевление и съмнения.
Водолей
Месецът ще ви завари, изпълнени с сила и подготвени за завършения. Не насочвайте силата си в работата, защото в този момент не е подобаващ интервал за нови планове. Най-добре най-добре обърнете внимание на физическата ви форма и се заемете интензивно със спорт. Времето е уместно за пътувания с другари и откриването на нови сфери на активност, където може да развиете своите гении. Енергичността ви може да докара до загуба на сили, по тази причина си осигурявайте задоволително отмора. Не подценявайте и здравето си и при първи прояви на уязвимост или спад в тонуса ви предприемете нужните ограничения.
Риби
Събитията от първите дни на декември може да доведат до комплициране представители на знака Риби. Сега ще ви е мъчно да се концентрирайте върху служебните ви задания, само че ще би трябвало да се стегнете. Трудна ще е единствено първата крачка. В средата на месеца към този момент ще сте изпълнени с ентусиазъм, само че тъкмо тогава би трябвало да пестите силите си. В никакъв случай не подценявайте часовете за отмора и си осигурявайте задоволително сън и пресен въздух. В връзките с обичания човек проявете самообладание и схващане. Месецът ще бъде извънредно деен, като за финален в годината, само че не се колебайте да се захванете с всичко, за което имате предпочитание. Декември ви дава обещание да ви подари триумф във всичко, с което се захванете и което ви носи задоволство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР