Овен – Поемете инициативата във всички сфери на живота, заявете

...
Овен – Поемете инициативата във всички сфери на живота, заявете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 28 април 2022

Овен – Поемете самодейността във всички сфери на живота, заявете самоуверено своите стремежи, упования и планове. Не се опасявайте да привлечете вниманието към себе си, само че разчитайте на лични сили, тогава възможностите ви за реализиране на триумф ще бъдат доста по-големи.

Телец –Не се оставяйте да ви подвеждат или манипулират другите. Търсете независими решения на проблемите си. Изведнъж може да се почувствате въодушевени и ще видите изцяло нов капацитет в себе си.

Близнаци –Подхранвайте мозъка си с нови познания. Прочетете забавна информация онлайн или някоя книга. Знания могат да се получат отвред, само че хората са най-хубавият запас. Неочаквана среща или позвъняване, ще ви усъвършенства настроението.

Рак –Днес няма да е елементарно да се концентрирайте върху работата. Поради разнообразни аргументи ще се разсейвате и ще се отклонява вниманието ви. Дори сте склонни да отложите множеството задания и работа за различен ден.

Лъв –Днес ще сте въодушевени, което ще ви помогне в работата. Денят е кондензиран с доста контакти и другарство. Не е изключено да срещнете хора, които да ви открият нови вероятности.Внимавайте с парите и не бързайте да вземате значими решения по финансовите въпроси.

Дева – Най-добре да се концентрирайте върху решаването на практическите проблеми: с тях се справяте най-добре. Може да се появят незначителни различия с близките. Денят подготвя към влизане в разногласия и изясняване на връзки.

Везни –Разчитайте повече на себе си и по-малко на мнението на другите. Така по-сигурно ще постигнете триумф. Други хора може да ви потърсят за другарски съвет, само че бъдете внимателни какво казвате, тъй като някой може след това да ви упрекна.

Скорпион – Малко евентуално е да съумеете да решите всички задания, които стоят пред вас този ден. Възможно е да се наложи да се върнете към някои остарели каузи или да би трябвало да поправяте по-рано направени неточности.

Стрелец –Спокоен ден, който ще донесе чувството за изпълнен дълг и добре свършена работа. Разполагате с задоволително сили да се справите с всичко, само че се пробвайте да си изберете цели, с цел да не се претоварвате.

Козиро г – Некадърността или нелепостта на някои хора през днешния ден ще ви изнервя неимоверно доста. Старайте се да се въздържате и рационално да подхождате към всичко. Запазете успокоение и не давайте външен израз на прочувствените прояви. И това ще отмине…

Водолей – Заели сте се да се справите с няколко неща по едно и също време, макар че е по-добре да се концентрирате единствено върху едно. Успехът ще се усмихне на тези, които не се опасяват да вземат ексцентрични решения и да подхващат по-различни дейности.

Риби – Настроението ви през днешния ден е изменчиво. Старайте се да не търсите проблеми там, където ги няма. Още в средата на деня ще почувствате отмалялост и че ви е нужна малко отмора. В късния следобяд по-добре да не планирате нищо досадно.

Съветите на Фортуна

Денят има удобна сила. Сега не е време за рационализъм и прагматизъм. Обърнете се към своя интуиция, безусловно помислете над компликациите, които ви изтезават. Постарайте се да не зацикляте над съответни витални проблеми.

Ден, в който всеки би трябвало да се обърне всеки към божествената мъдрост и познания, към своите духовни източници. В него човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Добър ден за медитация. Посветен е на вътрешния и нравствен свят на индивида.

Период, в който душевното положение се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се поддържа връзка с близки хора, с родственици. Време за домашни занимания, премахване на ненужното. В този ден могат да се проявят страсти, за съществуването на които може и да не подозирате.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР